Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun

Avasimme ensimmäisen Gigantin ovet vuonna 1999 suurella innolla noin sadan giganttilaisen voimin. Intomme ei ole vuosien varrella kadonnut minnekään, vaikka olemme kasvaneet yli 1 000 henkeä työllistäväksi, Suomen suurimmaksi kodinkoneiden ja -elektroniikan jälleenmyyjäksi.

Teemme ahkerasti töitä, mutta pidämme samalla myös hauskaa. Olemme pitäneet kiinni alkuperäisestä, rennosta ilmapiiristä, jossa on hyvä tehdä töitä. Haluamme, että työntekijämme kokevat työnsä antoisaksi, ja kehittyvät ja viihtyvät töissä. Gigantin menestys perustuukin vahvaan työkulttuuriin.

Työntekijöidemme keski-ikä on noin 30 vuotta ja meillä on töissä monenlaisia ihmisiä aina opiskelijoista eläkeikäisiin. Panostamme kaikkien työntekijöidemme ammattitaitoon ja jokainen giganttilainen aina osa-aikaisesta myyjästä myyntijohtajaan osallistuu säännöllisesti koulutustapahtumiimme.

Uusi giganttilainen aloittaa työhön perehtymisen seuraten pohjoismaista koulutusohjelmaa. Koulutus jatkuu koko työuran ajan ja sen ydinalueita ovat asiakaspalvelu ja myyntityö. Lisäksi työntekijämme kehittävät tuotetuntemustaan lukuisissa tuotekoulutuksissa, joita järjestetään niin omalla työpaikalla kuin yhteispohjoismaisina koulutuksinakin. Kaikki pohjoismaiset ketjut yhteenlaskettuna koulutuspäiviä kertyy vuodessa kymmeniä tuhansia!

Meillä urapolkujen kirjo on monipuolinen ja työskentely Gigantin myymälöissä luo hyvän pohjan kaikissa konsernin tehtävissä työskentelyyn. Voit työskennellä myymälöissämme myyjänä, kassalla tai asiakaspalvelupisteillä. Osastopäällikkönä vastuullasi on esimiestyö sekä osastosi myynti ja muut toiminnot. Pääkonttorillamme Helsingin keskustassa työskentelevät myynnin ja markkinoinnin, logistiikan, IT:n sekä talous- ja henkilöstöhallinnon tehtävistä vastaavat tiimit.