Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun

Ura Gigantissa - Tervetuloa voittajatiimiin!

Avasimme ensimmäisen Gigantin ovet vuonna 1999 suurella innolla noin sadan giganttilaisen voimin. Intomme ei ole vuosien varrella kadonnut minnekään, vaikka olemme kasvaneet yli 1 000 henkeä työllistäväksi, Suomen suurimmaksi kodinkoneiden ja -elektroniikan jälleenmyyjäksi.

Teemme ahkerasti töitä, mutta pidämme samalla myös hauskaa. Olemme pitäneet kiinni alkuperäisestä, rennosta ilmapiiristä, jossa on hyvä tehdä töitä. Haluamme, että työntekijämme kokevat työnsä antoisaksi, ja kehittyvät ja viihtyvät töissä. Gigantin menestys perustuukin vahvaan työkulttuuriin, ja arvojamme ovat vastuullisuus, tehokkuus ja omistautuneisuus.

Se nyt vaan on tyhmää olla hakematta Giganttiin töihin! Palkkaamme vuosittain kymmeniä uusia työntekijöitä. Rekrytoinneissa kiinnitämme huomiota aktiivisuuteen ja haluun oppia. Kyse ei ole siitä, kuinka hyvä olet. Kyse on siitä, kuinka hyväksi haluat tulla!Työ Gigantissa

Työ Gigantissa

Meidän giganttilaisten keski-ikä on noin 30 vuotta ja yrityksessämme on töissä monenlaisia ihmisiä aina opiskelijoista eläkeikäisiin. Gigantti-ura saattaa viedä mennessään, sillä osa on luonut meillä pitkän uran ja ollut meillä töissä ensimmäisen Gigantin avajaisista, vuodesta 1999 asti!

Meillä urapolkujen kirjo on monipuolinen myymälämme tarjoavat lukuisia työtehtäviä. Voit työskennellä myymälöissämme myyjänä, kassalla tai erilaislla asiakaspalvelupisteillä, kuten varastossa tai KNOWHOW-palveluissame. Helsingissä sijaitsevassa asiakaspalvelukeskuksessamme puolestaan työskentelee asiakkaidemme kysymyksiin vastaavat osaajat. Pääkonttorillamme Sanomatalossa Helsingissä työskentelevät myynnin ja markkinoinnin, nettikaupan, logistiikan, IT:n sekä talous- ja henkilöstöhallinnon tehtävistä vastaavat tiimit. Pohjoismaisen konsernimme kautta mahdollisuudet myös ulkomailla työskentelyyn ovat avoinna. Elkjøp-konsernimme pohjoismaisella pääkonttorilla työskentelee suomalaisia muun muassa sisäänostajina.Voittajatiimi

Olitpa Gigantissa missä töissä tahansa, tärkein tehtäväsi on tehdä asiakkaamme tyytyväiseksi. Kannustamme työntekijöitämme oppimaan uutta ja kehittymään urallaan. Moni yrityksemme nykyisistä johtajista on aloittanut uransa myyjänä ja heillä on vuosien kokemus myymälöissämme työskentelystä. Myös suuri osa myymälöidemme tiiminvetäjistämme on rekrytoitu yrityksemme sisältä. Meillä voit kehittyä oikeastaan juuri siksi miksi haluat, mahdollisuudet ovat monet!


Koulutuksemme Gigantissa

Koulutusohjelmat

Panostamme kaikkien työntekijöidemme ammattitaitoon ja jokainen giganttilainen aina osa-aikaisesta myyjästä kaupalliseen johtajaan osallistuu säännöllisesti koulutustapahtumiimme. Uusi giganttilainen aloittaa työhön perehtymisen seuraten pohjoismaista koulutusohjelmaa. Koulutus jatkuu koko työuran ajan ja sen ydinalueita ovat asiakaspalvelu ja myyntityö. Lisäksi työntekijämme kehittävät tuotetuntemustaan lukuisissa tuotekoulutuksissa, joita järjestetään niin omalla työpaikalla, nettikoulutuksina kuin yhteispohjoismaisina koulutuksinakin. Kaikki pohjoismaiset ketjut yhteenlaskettuna koulutuspäiviä kertyy vuodessa kymmeniä tuhansia!

Campus

Järjestämme joka vuosi jättimäiset koulutusmessut, jota me kutsumme Campukseksi. Useita viikkoja kestävillä koulutusmessuillamme vierailee joka vuosi yli 5000 giganttilaista ja 130 näytteilleasettajaa kaikista Pohjoismaista. Messuilla ja tuotekoulutuksissa me tutustumme uusimpiin tuotteisiin ennen kuin ne saapuvat myymälöihimme – jotta osaamme auttaa sinua valitsemaan juuri sinun tarpeisiisi sopivat laitteet, olipa kyse tietokoneesta, televisiosta, kahvinkeittimestä tai grillistä. Campukseen kuuluvat tuotemessut Elbit ja Eldomestic, kymmeniä tuotekoulutuksia sekä tietysti giganttiset iltabileet!Vastuullinen työnantaja

Vastuullinen työnantaja

Panostamme henkilöstömme hyvinvointiin ja työympäristön kehittämiseen. Seuraamme työtyytyväisyyttä vuosittain työntekijäkyselyllä ja asetamme tulosten pohjalta kehityskohteet. Vuonna 2018 työntekijäkyselymme vastausprosentti oli koko Gigantissa huimat 90 %. Henkilöstökyselyn tulosten perusteella giganttilaiset ovat ylpeitä giganttilaisuudestaan ja kokevat, että kaikki pyrkivät yhdessä saavuttamaan yhteiset tavoitteet. Kyselyn perusteella valtaosa vastanneista haluaa työskennellä Gigantin palveluksessa myös tulevaisuudessa.

Tavoitteenamme on jatkuvasti parantaa yhteistyötä ja uuden oppimista. Kannustamme työntekijöitämme työnkiertoon osastojen ja toimipaikkojen välillä ja rohkaisemme opiskeluun työn ohessa. Haluamme luoda työolosuhteet, jotka mahdollistavat työn, perheen ja vapaa-ajan yhteensovittamisen. Panostamme kaikkien työntekijöidemme ammattitaitoon ja jokainen giganttilainen aina osa-aikaisesta myyjästä myyntijohtajaan osallistuu säännöllisesti koulutustapahtumiimme.

Panostamme tiiminvetäjiemme kouluttamiseen, jotta takaamme yrityksessämme hyvän ja kannustavan työilmapiirin. Kehitämme jatkuvasti tiiminvetäjiemme osaamista erilaisissa koulutuksissa. Henkilöstöjohtamisen fokusalueita Gigantissa ovat muun muassa uusien työntekijöiden perehdyttäminen, organisaation kehittäminen ja suoritusjohtamisen kehittäminen tiiminvetäjiemme kautta.

Vastuullinen rekrytointi. Rekrytoinnissamme vastuullisuus tarkoittaa, että viestimme kaikille hakijoille rekrytoinnin etenemisestä, tarjoamme työntekijöille kattavan perehdytyksen työtehtäviin ja toimimme reilusti koko työsuhteen ajan työsopimuksen allekirjoituksesta työtodistuksen laadintaan. Palkkaamme vuosittain kymmeniä kesätyöntekijöitä asiakaspalvelukeskukseemme Helsingissä sekä myymälöihimme ympäri Suomen. Gigantti on vuodesta 2016 alkaen ollut mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa ja sitoutunut sitoutuu vastuullisen kesätyön periaatteisiin.

Vuonna 2018 olimme Pride Helsinki -tapahtuman virallinen yhteistyökumppani. Haluamme olla monimuotoinen työpaikka, jossa kaikkia työntekijöitä kohdellaan reilusti ja tasa-arvoisesti. Uskomme, että jokaisella on oikeus olla arvostettu ja turvassa sellaisena kun on. Gigantti on mukana Helsinki Pride -tapahtumassa yhdenvertaisuuden ja yhteisömme moninaisuuden edistämiseksi.