Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun

Beats Studio Buds

Täysin langattomat taustamelun vaimentavat Beats Studio in-ear-kuulokkeet tarjoavat ensiluokkaisen äänen kaikissa tilanteissa. Beats Studio Buds -kuulokkeiden erityinen akustinen alusta tarjoaa voimakkaan ja tasapainoisen äänentoiston kompaktissa muodossa ja yksilöllisellä istuvuudella. Tuloksena on vangitseva äänielämys, joka välittää studiomusiikin tunnelatauksen korviisi ja antaa energiaa koko päivän ajan.
Beats Studio -kuulokkeet miehen korvissa

Ensiluokkainen ääni kaikki kaikessa

Beats on alusta alkaen halunnut toistaa musiikkia sellaisena kuin artistit haluavat sinun sen kuulevan. Beats Studio Buds -in-ear-kuulokkeet ja niiden täysin kustomoitu akustinen alusta on suunniteltu tarjoamaan voimakas ja tasapainoinen ääni kompaktissa muodossa. Ainutlaatuinen kaksinkertainen kalvoelementti sijaitsee kaksikammioisessa kotelossa, mikä tuottaa selkeän äänen upealla stereoerottelulla. Tämän jälkeen edistyksellinen digitaalinen prosessori optimoi äänen voimakkuuden ja selkeyden ja varmistaa samalla puhtaan taustamelun vaimennuksen. Tuloksena on vangitseva äänielämys, joka välittää studiomusiikin tunnelatauksen korviisi ja antaa energiaa koko päivän ajan.

Nainen Beats Studio -kuulokkeet korvissa

Hallitse melua

Kahden erillisen kuuntelutilan ansiosta voit hallita ääntä täydellisesti. Aktiivinen taustamelun vaimennus (ANC) vaimentaa jatkuvasti häiritsevän ulkoisen melun hienosäädetyllä suodattimella, joka mukautuu ympäristöösi dynaamisesti. Kun haluat kuulla, mitä ympärilläsi tapahtuu, voit vaihtaa läpikuulumistilaan yhdellä painikkeen painalluksella. Ulospäin suunnatut mikrofonit miksaavat musiikin sekaan ympäristön ääniä, mikä tarjoaa luonnollisen ja avoimen kuuntelukokemuksen.

Beats Studio -kuulokkeet ja latauskotelo naisen kädessä.

Virtaa koko päiväksi

Nappikuulokkeissa on jopa 8 tuntia kuunteluaikaa1, ja taskukokoinen latauskotelo tarjoaa kaksi lisälatausta. 2 Beats Studio Buds -kuulokkeiden yhteenlaskettu toistoaika on siis jopa 24tuntia. Kun ANC tai läpikuulumistila on käytössä, saat jopa 5 tuntia kuunteluaikaa tai jopa 15 tuntia latauskotelon kanssa. Jos akku on vähissä ja tarvitset hieman lisävirtaa, 5 minuutin FastFuel -lataus antaa jopa 1 tunnin toistoaikaa. 3. Tätä on langaton vapaus.

Beats Studio -nappikuulokkeet naisen korvissa.

Yksilöllinen istuvuus

Pehmeät silikoniset nappipehmusteet kolmessa eri koossa (pieni, keskikokoinen ja suuri) tarjoavat räätälöidyn istuvuuden ja luovat akustisen eristyksen, minkä ansiosta kuuntelukokemus on entistäkin mukaansatempaavampi. Kokovaihtoehdot takaavat mukavuuden, vakauden ja sen, että kuulokkeet pysyvät paikoillaan. Beats Studio Buds -kuulokkeet on suunniteltu sopimaan elämääsi saumattomasti niiden sulavalinjaisen ja kompaktin in-ear-muotoilun ansiosta. Sävyyn sopivan latauskotelon muotoilu on pyöristetty ja ohut, ja latauskotelo on helppo kuljettaa mukana, sillä se mahtuu helposti taskuun tai laukkuun. Mikä parasta, nappikuulokkeissa on IPX4-luokituksen hien- ja vedenkestävyys.4

Beats Studio -kuulokkeet puhelinta pitelevän naisen korvissa

Säilytä yhteys

Luokan1 Bluetooth®-teknologian avulla Beats Studio Buds -nappikuulokkeet tarjoavat laajennetun langattoman kantaman ja vähemmän katkoksia. Kaksi suuntaavaa mikrofonia kohdistaa äänesi ja suodattaa tuulen kohinaa ja ympäristön melua, joten puheluiden suorituskyky on korkealuokkainen ja ääni entistä selkeämpi. On-ear-säätimien avulla voit hallita puheluita ja musiikintoistoa. Voit myös valita, käytätkö Pidäpainettuna -toimintoa ANC:tä vai äänikomentoja varten.5

Beats Studio -kuulokkeet ja lautauskotelo MacBook-kannettavan vieressä

Apple- ja Android-yhteensopivat

Beats Studio Buds -nappikuulokkeista voi vaivattomasti muodostaa laiteparin yhdellä kosketuksella Apple-6 ja Android-laitteiden7 kanssa, ja ne on helppo yhdistää Bluetoothin avulla. Android-laitteiden Beats-apin ansiosta saat käyttöösi toimintoja, kuten integroidut säätimet, laitteen tila (akun taso) ja laitteistopäivitykset. Apple-laitteissa nämä toiminnot sisältyvät iOS:ään ilman ylimääräistä appia, minkä lisäksi voit aktivoida Sirin handsfree-toiminnolla sanomalla vain ”Hei Siri”.8 Lisäksi USB-C-latausliitin tarjoaa latausratkaisun, joka sopii sekä Apple- että Android-alustoille.

1Apple suoritti testauksen huhtikuussa 2021 käyttäen Beats Studio Buds -nappikuulokkeiden ja latauskotelon ennakkoversioita ja ohjelmistoja yhdessä iPhone 11 Pro Maxin ja ohjelmistojen ennakkoversioiden kanssa. Soittolista koostui 358 iTunes Storesta ostetusta erilaisesta ääniraidasta (256kb/s AAC-koodaus). Äänenvoimakkuus asetettiin 50 prosenttiin, ja aktiivinen taustamelun vaimennus sekä läpikuulumistila olivat pois päältä. Testauksessa Beats Studio Buds -nappikuulokkeiden akku tyhjennettiin toistamalla ääntä, kunnes toinen Beats Studio Buds -nappikuulokkeista lakkasi toistamasta. Kuunteluaika oli enintään 5tuntia, kun aktiivinen taustamelun vaimennus oli päällä. Akunkesto riippuu laitteen asetuksista, ympäristöstä, käyttötavasta ja useista muista tekijöistä.

2 Apple suoritti testauksen huhtikuussa 2021 käyttäen Beats Studio Buds -nappikuulokkeiden ja latauskotelon ennakkoversioita ja ohjelmistoja yhdessä iPhone11ProMaxin ja ohjelmistojen ennakkoversioiden kanssa. Soittolista koostui 358 iTunes Storesta ostetusta erilaisesta ääniraidasta (256kb/s AAC-koodaus). Äänenvoimakkuus asetettiin 50 prosenttiin, ja aktiivinen taustamelun vaimennus sekä läpikuulumistila olivat pois päältä. Testauksessa Beats Studio Buds -nappikuulokkeiden akku tyhjennettiin toistamalla ääntä, kunnes toinen Beats Studio Buds -nappikuulokkeista lakkasi toistamasta. Tyhjentyneet Beats Studio Buds -nappikuulokkeet ladattiin 100 prosenttiin. Tämän jälkeen äänen toistoa jatkettiin, kunnes toinen Beats Studio Buds -nappikuulokkeista lakkasi toistamasta. Tätä jatkettiin, kunnes sekä Beats Studio Buds -nappikuulokkeet että latauskotelo olivat täysin tyhjentyneet. Kuunteluaika oli enintään 15tuntia, kun aktiivinen taustamelun vaimennus oli päällä. Akunkesto riippuu laitteen asetuksista, ympäristöstä, käyttötavasta ja useista muista tekijöistä.

3 Apple suoritti testauksen huhtikuussa 2021 käyttäen Beats Studio Buds -nappikuulokkeiden ja latauskotelon ennakkoversioita ja ohjelmistoja yhdessä iPhone 11 Pro Maxin ja ohjelmistojen ennakkoversioiden kanssa. Soittolista koostui 358 iTunes Storesta ostetusta erilaisesta ääniraidasta (256kb/s AAC-koodaus). Äänenvoimakkuus asetettiin 50 prosenttiin, ja aktiivinen taustamelun vaimennus sekä läpikuulumistila olivat pois päältä. Viidenminuutin lataustesti tehtiin tyhjentyneillä Beats Studio Buds -nappikuulokkeilla. Niitä ladattiin 5 minuuttia, minkä jälkeen ääntä toistettiin, kunnes toinen Beats Studio Buds -nappikuulokkeista lakkasi toistamasta. Akunkesto riippuu laitteen asetuksista, ympäristöstä, käyttötavasta ja useista muista tekijöistä.

4 Beats Studio Buds -nappikuulokkeissa on maaurheilulajeihin ja -liikuntaan soveltuva hien- ja vedenkestävyys. Beats Studio Buds -nappikuulokkeet on testattu hallituissa laboratorio-olosuhteissa, ja niiden vedenpitävyysluokitus onIPX4 (IEC-standardi60529). Hien- ja vedenkestävyys eivät ole pysyviä tiloja, ja tiiviys saattaa heikentyä tavallisen kulumisen seurauksena. Älä yritä ladata kastuneita Beats Studio Buds -nappikuulokkeita. Katso puhdistus- ja kuivausohjeet osoitteesta https://support.apple.com/en-us/HT209542. Latauskotelo ei ole hien- tai vedenkestävä.

5 Pidä painettuna -toiminnon muokkaaminen vaatii iPhonen, jossa on iOS14.6 tai uudempi, tai Android-laitteen, jossa on asennettuna Beats-apin uusin versio.

6 Laiteparin muodostus yhdellä kosketuksella vaatii iOS14.6:n tai uudemman.

7 Nopea parinmuodostus edellyttää, että sijainti on käytössä. Ominaisuuksien käyttö kokonaisuudessaan vaatii Android 6.0:n tai uudemman laitteen, jossa on käytössä Google Play Palvelut ja Google-tili.

8 Siri ei välttämättä ole saatavilla kaikilla kielillä tai kaikilla alueilla, ja sen ominaisuudet voivat vaihdella alueittain. Edellyttää internet-yhteyttä. Mobiilidatan käyttö saattaa olla maksullista.