Kesäale on täällä! Katso tarjoukset

Ohita

Beats Studio Buds

Täysin langattomat taustamelun vaimentavat Beats Studio in-ear-kuulokkeet tarjoavat ensiluokkaisen äänen kaikissa tilanteissa. Beats Studio Buds -kuulokkeiden erityinen akustinen alusta tarjoaa voimakkaan ja tasapainoisen äänentoiston kompaktissa muodossa ja yksilöllisellä istuvuudella. Tuloksena on vangitseva äänielämys, joka välittää studiomusiikin tunnelatauksen korviisi ja antaa energiaa koko päivän ajan.

Osta Beats Studio -kuulokkeet täältä:

Lue lisää
   
   
   
   
   
   
   

1Apple suoritti testauksen huhtikuussa 2021 käyttäen Beats Studio Buds -nappikuulokkeiden ja latauskotelon ennakkoversioita ja ohjelmistoja yhdessä iPhone 11 Pro Maxin ja ohjelmistojen ennakkoversioiden kanssa. Soittolista koostui 358 iTunes Storesta ostetusta erilaisesta ääniraidasta (256kb/s AAC-koodaus). Äänenvoimakkuus asetettiin 50 prosenttiin, ja aktiivinen taustamelun vaimennus sekä läpikuulumistila olivat pois päältä. Testauksessa Beats Studio Buds -nappikuulokkeiden akku tyhjennettiin toistamalla ääntä, kunnes toinen Beats Studio Buds -nappikuulokkeista lakkasi toistamasta. Kuunteluaika oli enintään 5tuntia, kun aktiivinen taustamelun vaimennus oli päällä. Akunkesto riippuu laitteen asetuksista, ympäristöstä, käyttötavasta ja useista muista tekijöistä.

2 Apple suoritti testauksen huhtikuussa 2021 käyttäen Beats Studio Buds -nappikuulokkeiden ja latauskotelon ennakkoversioita ja ohjelmistoja yhdessä iPhone11ProMaxin ja ohjelmistojen ennakkoversioiden kanssa. Soittolista koostui 358 iTunes Storesta ostetusta erilaisesta ääniraidasta (256kb/s AAC-koodaus). Äänenvoimakkuus asetettiin 50 prosenttiin, ja aktiivinen taustamelun vaimennus sekä läpikuulumistila olivat pois päältä. Testauksessa Beats Studio Buds -nappikuulokkeiden akku tyhjennettiin toistamalla ääntä, kunnes toinen Beats Studio Buds -nappikuulokkeista lakkasi toistamasta. Tyhjentyneet Beats Studio Buds -nappikuulokkeet ladattiin 100 prosenttiin. Tämän jälkeen äänen toistoa jatkettiin, kunnes toinen Beats Studio Buds -nappikuulokkeista lakkasi toistamasta. Tätä jatkettiin, kunnes sekä Beats Studio Buds -nappikuulokkeet että latauskotelo olivat täysin tyhjentyneet. Kuunteluaika oli enintään 15tuntia, kun aktiivinen taustamelun vaimennus oli päällä. Akunkesto riippuu laitteen asetuksista, ympäristöstä, käyttötavasta ja useista muista tekijöistä.

3 Apple suoritti testauksen huhtikuussa 2021 käyttäen Beats Studio Buds -nappikuulokkeiden ja latauskotelon ennakkoversioita ja ohjelmistoja yhdessä iPhone 11 Pro Maxin ja ohjelmistojen ennakkoversioiden kanssa. Soittolista koostui 358 iTunes Storesta ostetusta erilaisesta ääniraidasta (256kb/s AAC-koodaus). Äänenvoimakkuus asetettiin 50 prosenttiin, ja aktiivinen taustamelun vaimennus sekä läpikuulumistila olivat pois päältä. Viidenminuutin lataustesti tehtiin tyhjentyneillä Beats Studio Buds -nappikuulokkeilla. Niitä ladattiin 5 minuuttia, minkä jälkeen ääntä toistettiin, kunnes toinen Beats Studio Buds -nappikuulokkeista lakkasi toistamasta. Akunkesto riippuu laitteen asetuksista, ympäristöstä, käyttötavasta ja useista muista tekijöistä.

4 Beats Studio Buds -nappikuulokkeissa on maaurheilulajeihin ja -liikuntaan soveltuva hien- ja vedenkestävyys. Beats Studio Buds -nappikuulokkeet on testattu hallituissa laboratorio-olosuhteissa, ja niiden vedenpitävyysluokitus onIPX4 (IEC-standardi60529). Hien- ja vedenkestävyys eivät ole pysyviä tiloja, ja tiiviys saattaa heikentyä tavallisen kulumisen seurauksena. Älä yritä ladata kastuneita Beats Studio Buds -nappikuulokkeita. Katso puhdistus- ja kuivausohjeet osoitteesta https://support.apple.com/en-us/HT209542. Latauskotelo ei ole hien- tai vedenkestävä.

5 Pidä painettuna -toiminnon muokkaaminen vaatii iPhonen, jossa on iOS14.6 tai uudempi, tai Android-laitteen, jossa on asennettuna Beats-apin uusin versio.

6 Laiteparin muodostus yhdellä kosketuksella vaatii iOS14.6:n tai uudemman.

7 Nopea parinmuodostus edellyttää, että sijainti on käytössä. Ominaisuuksien käyttö kokonaisuudessaan vaatii Android 6.0:n tai uudemman laitteen, jossa on käytössä Google Play Palvelut ja Google-tili.

8 Siri ei välttämättä ole saatavilla kaikilla kielillä tai kaikilla alueilla, ja sen ominaisuudet voivat vaihdella alueittain. Edellyttää internet-yhteyttä. Mobiilidatan käyttö saattaa olla maksullista.