Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun
Massiivipuinen työtaso on kaunis luonnonmateriaali tuo kaivattua pehmeyttä kaikenlaisiin keittiöihin. Massiivipuinen työtaso on kaunis luonnonmateriaali tuo kaivattua pehmeyttä kaikenlaisiin keittiöihin. Massiivipuinen työtaso on kaunis luonnonmateriaali tuo kaivattua pehmeyttä kaikenlaisiin keittiöihin.
Massiivipuinen työtaso on kaunis luonnonmateriaali tuo kaivattua pehmeyttä kaikenlaisiin keittiöihin. Massiivipuinen työtaso on kaunis luonnonmateriaali tuo kaivattua pehmeyttä kaikenlaisiin keittiöihin.
Massiivipuinen työtaso on kaunis luonnonmateriaali tuo kaivattua pehmeyttä kaikenlaisiin keittiöihin. Massiivipuinen työtaso on kaunis luonnonmateriaali tuo kaivattua pehmeyttä kaikenlaisiin keittiöihin.
Massiivipuinen työtaso on kaunis luonnonmateriaali tuo kaivattua pehmeyttä kaikenlaisiin keittiöihin. Massiivipuinen työtaso on kaunis luonnonmateriaali tuo kaivattua pehmeyttä kaikenlaisiin keittiöihin.
Massiivipuinen työtaso on kaunis luonnonmateriaali tuo kaivattua pehmeyttä kaikenlaisiin keittiöihin. Massiivipuinen työtaso on kaunis luonnonmateriaali tuo kaivattua pehmeyttä kaikenlaisiin keittiöihin.

Epoq-työtasot - Massiivipuu

Laadukkaat massiivipuiset työtasot voidaan tilata mittatilauksena juuri sinun keittiöösi sopivana. Valitse työtason paksuus, puulaji, esikäsittely ja työtason kovuusaste.

Massiivipuinen työtaso luo hienon kontrastin sileille pinnoille ja tuo moderneihin keittiöihin kaivattua pehmeyttä. Luonnon materiaalit ovat olleet aina osa Pohjoismaista muotokieltä. Koska puu on elävä materiaali, vaikuttaa vuodenaikojen vaihtelut siihen. Työtason pintakäsittelyllä voidaan ehkäistä esimerkiksi ilmankosteuden muutoksista johtuva työtason turpoaminen tai kutistuminen. Oikein hoidettuna ja säännöllisesti huollettuna massiivipuinen taso säilyttää luonnollisen ilmeensä ja kestää käytössä vuosien ajan. Puiset työtasot toimitetaan öljyttyinä tai vahattuina.
Havainnekuva lämmönkestävyysasteikosta 1-5:2

Lämmönkestävä

 Havainnekuva vedenkestävyysasteikosta 1-5:2

Vedenkestävä

 Havainnekuva hintaskaalasta 1 - 5: 3

Hinta

 Hoito ja huolto

Hoito ja huolto

Massiivipuisen työtason hoito, huolto ja pintakäsittely

100 % luonnonmateriaali

Massiivipuu on 100 % luonnonmateriaali, jonka vuoksi jokainen työtaso on väriltään ja pintakuvioinniltaan ainutlaatuinen. Vanhentuessaan massiivipuinen työtaso saa pintaansa kauniin patinan ja tason värisävy saattaa muuttua alkuperäisväristä tämän myötä.

Hoito ja käsittely

Kaikki massiivipuiset työtasot esikäsitellään öljyämällä ennen toimitusta. Massiivipuu on elävä luonnonmateriaali, joka reagoi esimerkiksi ilmankosteuden ja lämpötilan muutoksiin eri vuodenaikoina, jotka saattavat aiheuttaa muutoksia työtason mitoissa ja muodossa. Tästä syystä säännöllinen työtason huolto ja pintakäsittely puuvahalla tai öljyllä on erittäin tärkeää. Massiivipuisen työtason huolellisella hoidolla varmistat, että työtaso pysyy kauniina ja kestävänä vuosien ajan.

Työtason puhdistus

Älä käytä voimakkaita tai liuottavia puhdistusaineita, ne saattavat liuottaa öljyn tai vahan ja muuttaa työtason vaaleaksi ja kuivaksi. Myös värilliset nesteet saattavat aiheuttaa värjäytymiä, jolloin niiden poistaminen vaatii pinnan uudelleen hionnan ja uuden pintakäsittelyn. Veitsien ja muiden terävien esineiden aiheuttamat naarmut voidaan hioa pois hiekkapaperilla ja tämän jälkeen kohta käsitellä öljyllä. Massiivipuinen työtaso ei kestä kuumuutta, jonka vuoksi kuumien kattiloiden ja vuokien alla tulee käyttää aina pannunalustoja.

Päivittäinen puhdistus

Työtason päivittäiseen hoitoon ja puhdistamiseen riittää kostea rätti ja haalea vesi. Vältä puhdistusaineiden käyttöä, sillä niiden sisältämät kemikaalit kuivattavat puupintaa. Huomio: älä koskaan käytä puhdistukseen ammoniakkia sisältäviä puhdistusaineita tai puhdistusaineita, jotka sisältävät hankausaineita.

Massiivipuiseen työtasoon on mahdollista asentaa tiskiallas joko upottamalla altapäin kiinnittämällä. Jos asennat tiskialtaan altapäin kiinnitettynä, tulee altaan ympärillä olevan työtason riittävä kyllästämisestä öljyllä pidettävä huolta. Kyllästäminen ehkäisee

Massiivipuiseen työtasoon upotettu tiskiallas

Upotettu tiskiallas

Alta kiinnitetty tiskiallas ja massiivipuinen työtaso

Alta kiinnitetty tiskiallas

Gigantista löydät massiivipuiset työtasot seuraavissa mitoissa:

Syvyys: Enimmillään 1220 mm*
Paksuus: 30 mm / 40 mm
Pituus: Enimmillään 4000 mm*

*Enimmäismitta saattaa vaihdella eri mallien välillä.

Kaikki alla olevat hinnat on ilmoitettu per metri 40 mm paksuisille ja korkeintaan 620 mm syville työtasoille, joissa yksinkertainen pintakäsittely. Reunat, leikkaukset ja muut muutokset aiheuttavat lisäkustannuksia. Ota yhteys lähimmän Gigantti-myymäläsi keittiöasiantuntijaan ja laskemme työtasolle tarkan kokonaishinnan.

Massiivipuinen työtaso: Oak Nature Oiled

Oak Nature Oiled
Alkaen 360 €

 Massiivipuinen työtaso: Oak White Oiled

Oak White Oiled
Alkaen 400 €

 Massiivipuinen työtaso: Oak Antique Oiled

Oak Antique Oiled
Alkaen 400 €

Massiivipuinen työtaso: Oak Grey Oiled

Oak Grey Oiled
Alkaen 400 €

 Massiivipuinen työtaso: Maple Nature

Maple Nature
Alkaen 390 €

 Massiivipuinen työtaso: American Walnut Natural Oiled

American Walnut Natural Oiled
Alkaen 550 €

 Massiivipuinen työtaso: Bamboo Natural Oiled

Bamboo Natural Oiled
Alkaen 540 €

 Massiivipuinen työtaso: Bamboo White Oiled

Bamboo White Oiled
Alkaen 580 €

 Massiivipuinen työtaso: Ash White Oiled

Ash White Oiled
Alkaen 400 €

 Massiivipuinen työtaso: Ash Black Oiled

Ash Black Oiled
Alkaen 400 €

 Massiivipuinen työtaso: European Cherry

European Cherry
Alkaen 410€

 Massiivipuinen työtaso: Core Ash Grey Oiled

Core Ash Grey Oiled
Alkaen 400 €

 Massiivipuinen työtaso: Beech White Oiled

Beech White Oiled
Hinta tulossa pian

 Massiivipuinen työtaso: European Walnut Antique Oiled

European Walnut Antique Oiled
Alkaen 540 €

 Massiivipuinen työtaso: Birch Natural Oiled

Birch Natural Oiled
Alkaen 200 €

 Massiivipuinen työtaso: Beech Natural Oiled

Beech Natural Oiled
Alkaen 150 €

 Massiivipuinen työtaso: American Walnut Natural Oiled

American Walnut Natural Oiled
Alkaen 450 €

 Massiivipuinen työtaso: Oak Natural Waxed

Oak Natural Waxed
Alkaen 230 €

 Massiivipuinen työtaso: Oak Natural Oiled

Oak Natural Oiled
Alkaen 260 €

 Massiivipuinen työtaso: Oak White Waxed

Oak White Waxed
Alkaen 300 €

 Massiivipuinen työtaso: Oak Natural Waxed 80 mm

Oak Natural Waxed 80 mm
Alkaen 350 €

 Massiivipuinen työtaso: Oak Natural Oiled 80 mm

Oak Natural Oiled 80 mm
Alkaen 310 €

 Massiivipuinen työtaso: Oak White Waxed 80 mm

Oak White Waxed 80 mm
Alkaen 380 €

Pohjoismainen ympäristömerkki -logo

Tämä on Deskformin ympäristöystävällinen tuote. Pohjoismainen ympäristömerkintä takaa, että tuotteen valmistuksen koko arvoketjussa on otettu huomioon ympäristöystävällisyys ja kestävän kehityksen arvot. Tuotteen valmistuksessa ei myöskään ole käytetty ympäristölle tai ihmisille haitallisia kemikaaleja.

Joutsenmerkki

Tämä Horn Green Collection -tuote. Pohjoismainen ympäristömerkintä takaa, että tuotteen valmistuksen koko arvoketjussa on otettu huomioon ympäristöystävällisyys ja kestävän kehityksen arvot. Tuotteen valmistuksessa ei myöskään ole käytetty ympäristölle tai ihmisille haitallisia kemikaaleja.

 Forest Stewardship Council (FSC) -sertifikaatti kertoo vastuuntuntoisesta metsänhoidosta.

FSC® eli Forest Stewardship Council® (Hyvän metsänhoidon neuvosto) on kansainvälinen, voittoa tavoittelematon ja avoin jäsenjärjestö, joka on sitoutunut sertifioinnin kautta edistämään vastuullista metsien käyttöä. FSC:n perusti vuonna 1993 maapallon metsien häviämisestä huolestunut ympäristöalan, metsäalan ja yhteiskunnallisen alan edustajien ryhmä tavoitteenaan edistää ympäristön kannalta vastuullista, yhteiskunnallisesti hyödyllistä ja taloudellisesti kannattavaa metsien hoitoa. Lue lisää Forest Stewardship Councilin toiminnasta osoitteessa www.fsc.fi.

Valitsemalla FSC-merkillä varustetun tuotteen olet mukana tukemassa kestävää kehitystä ja parempaa tulevaisuutta.

Nuoli tekstillä: Palaa Epoq-pääsivulle

Lue lisää Gigantin tuotteista: