Ohita
Kaksi naista Epoq-keittiössä ja 35 vuoden takuu logo

Epoq-keittiöt – laatu, takuu ja ympäristö

Keittiö on kodin sydän. Vietämme paljon aikaa keittiössä, ja siksi on tärkeää, että keittiö kestää aikaa ja kulutusta. Laatikoiden ja ovien pitää kestää toistuvaa avaamista ja sulkemista päivittäin vuosien ajan. Työtasojen, altaiden ja hanojen pitää pysyä toimivina ja siisteinä vuodesta toiseen. Tämä asettaa vaatimuksia niin materiaalivalinnoille kuin tuotteiden muotoilulle. Kaikki Epoq-keittiö- ja kodinhoitohuonetuotteet laatutarkastetaan, jotta voimme olla varmoja, että ne täyttävät tiukat laatuvaatimuksemme. Epoq-takuidemme ansiosta sinun ei tarvitse murehtia. Nämä takuuehdot ovat voimassa 1.11.2020 alkaen tehdyille ostoksille.

35 vuoden keittiötakuu

35 vuoden takuu Epoq-keittiöille ja kodinhoitohuoneille

Uuden keittiön tulee kestää monenlaista käyttöä ja käyttäjää sekä olla pitkäikäinen. Gigantti tarjoaa jopa 35 vuoden takuun Epoq-keittiöille. Takuu (35 vuotta) koskee keittiökalusteita, kuten kaappeja, etulevyjä ja sivupaneeleja. Takuu koskee myös liikkuvia osia, kuten saranoita, laatikoita ja ulosvedettäviä kaappeja sekä työtasoja, tiskialtaita, sovituskappaleita ja vetimiä ja nuppeja. Takuu koskee vain kotitalouskäyttöä ja kattaa materiaali- ja tuotantovirheet.

Käytössämme olevien materiaaleja koskevien korkeiden laatuvaatimusten ansiosta varmistamme laatikoiden ja ovien toimivuuden sekä niiden helpon avaamisen ja sulkemisen vuodesta toiseen. Työtasojen sekä tiskialtaiden tulee säilyä täysin toimivina kuormituksesta ja käytöstä huolimatta pitkän ajan. Testaamme kaikki tuotteemme perusteellisesti. Muuan muassa laatikoiden ja ovien on kestettävä avaamista ja sulkemista yli 120 000 kertaa - kulumatta. Kun lupaamme, että keittiöidemme kivitasot kestävät kuumuutta, voit olla varma, että työtasot ovat käyneet läpi erittäin kuumia lämpötiloja testilaboratorioissamme. Takuumme ansiosta voit olla huoletta.

Lue 35 vuoden takuun takuuehdot kokonaisuudessaan täältä.

10 vuoden keittiöhanatakuu

10 vuoden takuu vesiliitäntäisille tuotteille

Gigantti tarjoaa kymmenen vuoden takuun vesiliitäntäisille tuotteille, kuten keittiöhanoille ja astianpesukoneen sulkuventtiileille. Takuu kattaa toiminnalliset viat, kun tuote on ollut kotitalouskäytössä. Tuotteen asennus ja huolto on suoritettava valmistajan asennus- ja huolto-ohjeiden mukaisesti, jotta tuote kuuluisi takuun piiriin. Noudata huolellisesti valmistajan ohjeita. Putki- ja asennustyöt on tehtävä ammattilaisten toimesta ja alan nykyisten suositusten mukaisesti.

Lue vesiliitäntäisten tuotteiden takuuehdot kokonaisuudessaan täältä.

5 vuoden sähköosatakuu
5 vuoden tuotetakuu sähkötuotteille

Gigantti tarjoaa Häfelen, Grassin, Damixan ja Grohen sähkötuotteille (esimerkiksi elektronisille astianpesukoneen sulkuventtiileille, valonlähteille, muuntajille ja laatikonohjaimille) enintään 5 vuoden tuotetakuun edellyttäen, että tuotteet on ostettu yhdessä Epoq-keittiön kanssa. Takuu kattaa toiminnalliset ongelmat, kun keittiö on ollut kotitalouskäytössä. Tuotteen asennus ja huolto on suoritettava asennus- ja huolto-ohjeiden mukaisesti, jotta tuote kuuluu takuun piiriin. Takuu kattaa LED-valaistuksen normaalina pidetyt ominaisuudet.

Lue sähkötuotteiden takuuehdot kokonaisuudessaan täältä.

Lanteenheiluttaja

Anna mennä, kaikki vetolaatikkomme sulkeutuvat pehmeästi. Gigantti antaa kaikille vetolaatikoille 35 vuoden takuun.

Lue lisää vetolaatikoistamme täältä.

*Tämän keittiön hintaan ei sisälly kodinkoneita.

Teiniangsti

Ota rauhallisesti. Saranamme sulkeutuvat pehmeästi, ja ne on tehty kestämään. Gigantti antaa saranoille 35 vuoden takuun.

Lue lisää saranoistamme täältä.

*Tämän keittiön hintaan ei sisälly kodinkoneita.

Painonnostaja

Ei huolta, vetolaatikkomme kestävät vähintään 40 kilon painon. Raskassarjalaisille valikoimastamme löytyy myös vetolaatikkoja, jotka kestävät jopa 60 kilon kuorman.

Gigantti antaa vetolaatikolle 35 vuoden takuun.

Lue lisää vetolaatikoistamme täältä.

*Tämän keittiön hintaan ei sisälly kodinkoneita.

Keittiö, joka kestää aikaa

Emme voi estää ajan kulumista. Mutta voimme taata, että keittiömme ja kodinhoitohuoneemme on tehty kestämään aikaa.

Gigantti antaa keittiöille ja kodinhoitohuoneille 35 vuoden takuun.

Hanoille ja sähköosille on omat takuuehtonsa.

*Tämän keittiön hintaan ei sisälly kodinkoneita.