Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun
Samsung Galaxy A 2021

Samsung Galaxy A -sarja 2021

Samsung Galaxy A -sarjan innovaatiot, suorituskyky ja muotoilu ovat monien mieleen. Samoin kuin niiden hinta. Samsung Galaxy A72, Samsung Galaxy A52 ja Samsung Galaxy A32 eivät ole poikkeuksia. Monissa A-sarjan malleista on 5G-valmius. Se tarkoittaa sitä, että ne tukevat nopeita verkkonopeuksia. Tämä puolestaan tarkoittaa aiempaa nopeampaa striimausta ja erinomaista pelikokemusta. Koe myös muotoilun, näyttötekniikan ja kameran kehitysaskeleet!

Tutustu Galaxy A72 -puhelimeen

Tutustu Galaxy A52 -puhelimeen

Tutustu Galaxy A32 -puhelimeen

 Samsung Galaxy A72

Samsung Galaxy A72

Galaxy A72 -puhelimessa on viisi terävää kameraa, jotka tekevät yhteistyötä keskenään ja auttavat sinua ottamaan aiempaakin parempia kuvia ja videoita. Tehokkaan 5000 mAh:n akun ansiosta olet aina valmiina ottamaan uusia kuvia ja nauttimaan uusista kokemuksista. Pehmeiden linjojensa ja pyöristettyjen kulmiensa ansiosta puhelin istuu mukavasti käteen. Kamerarunko on suunniteltu fiksusti, niin että se ei ole tiellä.

 Samsung Galaxy A72
 Samsung Galaxy A72

Kamerat, jotka saavat luovuutesi valloilleen

Kaikilla viidellä kameralla on omat erityiset ominaisuutensa. Ne tarjoavat rajattomasti mahdollisuuksia hetkien vangitsemiseen niiden ansaitsemalla tavalla. 64 megapikselin pääkamera optisella kuvanvakautuksella ottaa veitsenteräviä kuvia myös silloin, kun valaistusolosuhteet eivät ole parhaat mahdolliset. 12 megapikselin ultralaajakulmakameran avulla kuvaan mahtuu paljon tavallista enemmän, ja 5 megapikselin makrokamera nostaa pienimmätkin yksityiskohdat esiin. 8 megapikselin telekameralla pääset lähelle kaukaa, ja 32 megapikselin selfiekameralla voit ottaa aiempaakin parempia kuvia itsestäsi.

Samsung Galaxy A72 -älypuhelin viistosti takaapäin kuvattuna.

Yksi kuva, monta kuvakulmaa

Yksi otos (Single Take) auttaa sinua löytämään uusia kuvakulmia. Paina vain painiketta ja anna kameran tehdä työt puolestasi. Lopputulos: videoleike ja yhdeksän eri kuvaa. Ikuista kaikki – ja vieläkin enemmän.

 Samsung Galaxy A72

Kuvien yksityiskohdista tulee uusia kuvia

Kolminkertainen optinen zoomi vie sinut lähemmäs tapahtumia, ja 30x Space Zoom vie sinut niin lähelle, että pääset näkemään yksityiskohtia, jotka kuvan ottamishetkellä jäivät kokonaan näkemättä.

 Samsung Galaxy A72 -älypuhelin viistosti edestäpäin kuvattuna.

Näe enemmän, tee enemmän

Galaxy A72:ssa on 6,7 tuuman sAMOLED Infinity-O -näyttö, jonka virkistystaajuus on 90 Hz. Se takaa erittäin mukaansatempaavan kokemuksen, niin sarjoja katsellessa, kuvia selatessa kuin pelejä pelatessakin. Ja se tarjoaa paljon tilaa moniajoon, jos haluat tehdä useita asioita samanaikaisesti.

 Samsung Galaxy A72

Samsung Galaxy A52 5G -puhelin ja kuva miehestä rannalla auringonlaskussa.

Samsung Galaxy A52 ja A52 5G

Samsung Galaxy A52 kulkee aina mukana, valmiina tekemään online-elämästäsi aiempaa älykkäämpää ja hauskempaa. 5G-mallilla voit pelata verkkopelejä, ladata elokuvia ja jakaa sisältöä 5G-yhteydellä – aiempaa nopeammin, ilman nykimistä ja ilman pitkää odottelua. Erittäin pienen kamerarungon, puhdaslinjaisuuden ja pyöristettyjen kulmien ansiosta puhelin istuu mukavasti käteen.

Samsung Galaxy A52 5G -älypuhelin.

Näe asiat niin kuin ne on tarkoitettu nähtävän

sAMOLED täyttää näytön väreillä ja toistaa kaiken juuri sellaisena kuin pitääkin. Infinity-O Display ottaa 6,5 tuuman näyttökoosta kaiken irti ja ulottuu reunasta reunaan. Salamannopean 120 Hz:n virkistystaajuuden ansiosta kaiken sisällön toisto toimii nopeasti ja näyttää luonnolliselta.

Samsung Galaxy A52 5G -älypuhelin.

Ei huolta akunkestosta

Kun 4500 mAh:n akku on ladattu täyteen, voit keskittyä muuhun kuin virran riittävyyden varmistamiseen. Ja jos virta kuitenkin pääsee loppumaan, pikalaturin ansiosta olet nopeasti taas valmis uusiin kokemuksiin – se lataa akun 50% varaustasoon 30 minuutissa.

Samsung Galaxy A52 5G -älypuhelin ja vesiroiskeita.

Säällä kuin säällä

Sinä päätät, missä ja milloin haluat puhelinta käyttää – Galaxy A52 5G kestää hyvin sekä vettä että pölyä IP67-luokituksen mukaisesti. Käytännössä se tarkoittaa, että puhelin on pölytiivis ja vedenkestävä 1 metrin syvyyteen makeassa vedessä jopa 30 minuutin ajan. Palkittu Samsung Knox -tietoturvaratkaisu suojaa puhelinta monitasoisesti sisältä ja ulkoa heti, kun käynnistät sen.

Samsung Galaxy A52 -puhelimen kameralla otettu muotokuva.
Samsung Galaxy A52 -älypuhelin ja kameran teknisiä tietoja.

Monipuoliset kamerat

Ota erittäin hyviä selfieitä 32 megapikselin etukameralla tai käytä jotakin neljästä takakamerasta ja ikuista kaikki näkemäsi. Optisella kuvanvakautuksella ja automaattitarkennuksella varustettu 64 megapikselin pääkamera ottaa veitsenteräviä kuvia kaikissa tilanteissa, myös hämärässä. Makrokameran (5 MP) bokeh-tehoste sumentaa taustaa ja nostaa kohteen keskipisteeseen. 12 megapikselin ultralaajakulmakameralla kaikki mahtuu mukaan, ja 5 megapikselin syvyyskameralla puolestaan voit keskittyä tärkeimpään.

Samsung Galaxy A52 -puhelin ja hämärässä otettu valokuva.

Galaxy A32 5G

Samsung Galaxy A32 5G

Samsung Galaxy A32 5G poistaa nopeusrajoitukset puhelimen käytöstä. Suoratoista, pelaa ja jaa sisältöä huippunopeuksilla ja ilman viiveitä. Nopean ja luotettavan 5G-yhteyden ansiosta et joudu odottelemaan ja tehokkaan akun avulla voit jatkaa pidempäänkin. Neljän kameran avulla voit ikuistaa ympäristösi juuri niin kuin sen näet.

 Samsung Galaxy A32 5G

Akku pysyy mukana tahdissasi

Kaikki on hallinnassasi. Tehokkaan 5000 mAh:n² akun ansiosta voit tehdä mitä haluat todella pitkään. Pikalaturin avulla olet taas pian uudestaan liikkeellä, jos akku tarvitsee latausta.

 Samsung Galaxy A32 5G

Dolby Atmos -ääni

Puhelimen äänentoisto ei ole koskaan kuulostanut paremmalta. Saat enemmän irti elokuvista ja peleistä, kun voit nauttia Dolby Atmos surround -äänestä. Voit kuulla musiikin kaikki yksityiskohdat ja jokaisen nuotin.

 Samsung Galaxy A32 5G

Sinun digitaalinen arkesi

One UI -käyttöliittymällä pidät ohjat käsissäsi ja saat enemmän aikaan kerralla. Voit hallita sovelluksia helposti ja kätevästi, kun kaikki sujuu saumattomasti. Puhelimen kamerat ovat integroitu puhelimeen niin, että ne vievät vain vähän tilaa. Puhelin tuntuu mukavalta sekä taskussa että kädessä.

ultralaajakulmakamera -ja laajakulmakamera - Galaxy A32
 Galaxy A32 5G tekniset tiedot

Ikuista maailma haluamallasi tavalla

Neljä upeaa kameraa auttaa sinua ikuistamaan kaikki tärkeät hetket. 8 Mp ultralaajakulmakameralla saat mukaan kaiken mitä näet, kun taas 5 Mp makrokamera tuo esiin vaikuttavat yksityiskohdat. Pääkameran tarkkuus on 48 Mp, joten saat todella teräviä ja edukseen erottuvia kuvia. 2 Mp syvyyskamera asettaa kuvauskohteen pääosaan.

Puhelimen etukannesta löydät 13 Mp selfie-kameran.

 Galaxy A32 - syvyyskamera