Ale päättyy pian, vielä ehdit!

Ohita
Galaxy Z Fold6 ja Z Flip6 -lanseeraustarjous

Samsung Galaxy Z Fold6 | Z Flip6

Tyylikäs design ja innovatiiviset toiminnot! Uudet Z Flip6 ja Z Fold6 loistavat molemmilla osa-alueilla. Uusilla AI-toiminnoilla, muotoilulla ja parannellulla kameralla varustetut puhelimet ovat ehkäpä Samsungin odotetuin lanseeraus koskaan. Samsung Galaxy Z Flip6 ja Z Fold6 muuttavat tapamme luoda, työskennellä ja viestiä.

Galaxy Z Fold6  |  Galaxy Z Flip6  |  Lisätarvikkeet

Lanseeraustarjous: Saat Galaxy AI -kuulokkeet kaupan päälle

Juuri nyt, saat Galaxy Buds3 Pro -kuulokkeet kaupan päälle (arvo noin 249 €) ostaessasi Galaxy Z Flip6 tai Z Fold6 -puhelimen. Tarjous on voimassa 10.7.–28.7.2024 välisenä aikana, eikä sitä voi yhdistää muihin tarjouksiin.

Tarjous koskee Galaxy Z Flip6 tai Z Fold6 -puhelinta, joka on ostettu ja aktivoitu Suomessa. Voit hyödyntää tarjouksen vain yhden (1) kerran yhtä kampanjaehdot täyttävää laitetta kohden. Saadaksesi lisätuotteen Samsungilta, on sinun rekisteröitävä ostoksesi sekä koko nimesi, sähköpostiosoitteesi, maksukuitti ja ostamasi laitteen sarjanumero Samsung Members -sovelluksen kautta tai osoitteessa www.samsung.com/fi/offer/foldable-2024-redeem viimeistään 25.8.2024 mennessä.

Galaxy Z Fold6

Samsung Galaxy Z Fold6 vie puhelimen käyttökokemuksen uusille tasoille. Puhelin on pakattu täyteen tehokkaita ominaisuuksia. Aina tekoälyavusteisista toiminnoista ammattilaistason kameraan.

Selaa kaikkia tuotteita
   
   
   
   
   
   
   

Galaxy Z Flip6

Ei enää kompromisseja! Täynnä uusia innovaatioita kuten tekoäly, tehokas akku, ensiluokkainen kamera, handsfree-valokuvaus ja kaksi näyttöä. Suuri puhelin pienessä koossa.

Selaa kaikkia tuotteita
   
   
   
   
   
   
   

Samsung-lisätarvikkeet

Valitse Galaxy Z Fold6 tai Z Flip6 -puhelimellesi lisätarvikkeita, kuten suojakuoret, S Pen -kotelo ja heijastamaton suojakalvo.

Tutustu lisätarvikkeisiin