Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun
Samsung Galaxy Z Fold2 5G

Samsung Galaxy Z Fold2 5G

Samsung Galaxy Z Fold2 on puhelin kaikille, jotka haluavat enemmän. Sen kaksi näyttöä tuovat taitettavien puhelinten teknologian keskipisteeseen. Siinä on yhdistetty upea insinööritaito ja huipputeknologiset innovaatiot. Samsung Galaxy Z Fold2 vetää katseet puoleensa. Puhelin on täynnä tehoa, toimintoja ja älyä, joiden avulla saat enemmän aikaan joka päivä. Tutustu uuden sukupolven Galaxy Foldiin.

Samsung Galaxy Z Fold2
Tulevaisuus muuttaa muotoaan

Galaxy Z Fold2 vetää katseet puoleensa. Vaikuttava taitettava teknologia ja huippuohut lasi luovat miellyttävän käyttötuntuman. Puhelimessa on käytetty ylellistä mattapintaista metallia, värivaihtoehtoina ovat pronssi ja tyylikäs musta. Muotoilu on harkittua millimetrin tarkkuudella, jotta puhelimesta saa mukavan otteen riippumatta siitä, onko se avattuna vai suljettuna.

Samsung Galaxy Z Fold2 5G

Huomattavasti suurempi etunäyttö

Vaikuttava etunäyttö on saanut aivan uudet mitat ja on peräti 6,2-tuumainen, joten tilaa riittää kaikkeen tärkeään, jonka pitää olla kätevästi käytettävissä koko ajan. Voit tietenkin aina avata suuremman sisänäytön - ja sisältö siirtyy etunäytöltä päänäytölle minimaalisella viiveellä saumattoman sovelluskäytön ansiosta.

Samsung Galaxy Z Fold2 5G

Tuottavampi avattuna

Suuri 7,6-tuumainen päänäyttö luo aivan uudet, tuottavat käyttömahdollisuudet. Voit pitää useamman ikkunan avoinna samanaikaisesti ja saada enemmän aikaan kerralla. Voit mukauttaa ikkunoiden kokoa vapaasti sen sijaan, että ne olisivat lukittuina ennalta määritellyssä koossa. Älykkäät sisäiset toiminnot luovat uusia mahdollisuuksia. Voit esimerkiksi vetää ja pudottaa sisältöä yhdellä pyyhkäisyliikkeellä. Kun haluat keskittyä johonkin asiaan, näytön suuri tarkkuus ja 120 Hz:n virkistystaajuus tarjoavat parhaat edellytykset sisällön toistamiseen.

Samsung Galaxy Z Fold2 5G

Terävyyttä joka tilanteessa - ainutlaatuista joustavuutta

Koe Flex Mode -tilan vapaus. Kaksi näyttöä ja ainutlaatuinen saranateknologia antavat monipuoliset mahdollisuudet Galaxy Z Fold2:in käyttöön 0-180 asteen kulmassa. Free Stop Hinge -tekniikan ansiosta puhelimen voi laittaa juuri haluamaansa asentoon. Voit aina valita täydellisen kulman riippumatta siitä otatko valokuvia vai istutko videokokouksessa.

Samsung Galaxy Z Fold2 5G

Kamera kaikkiin tilanteisiin

Galaxy Z Fold2 sisältää viisi terävää kameraa, jotka on sijoitetut niin, että saat aina upeita kuvia kuvakulmasta riippumatta. Takana on kolmoiskamera: 12 Mp:n pääkamera, 12 Mp:n ultralaajakulmakamera ja 12 Mp:n telekamera. Kummassakin näytössä on oma etukameransa, jotta voit helposti osallistua videokokouksiin ja ottaa selkeitä selfieitä riippumatta siitä, onko puhelin avattuna vai suljettuna.

Samsung Galaxy Z Fold2 5G

Uudet vaikuttavat 5G-nopeudet

5G antaa mahdollisuuden aivan uusiin nopeuksiin. Voit ladata suurempia tiedostoja, pelata ja suoratoistaa elokuvia ja videoita ilman viiveitä. Uuden sukupolven mobiiliverkko avaa mahdollisuudet uusille elämyksille ja koko ajan yhteyksissä olevaan elämään.

Lue lisää 5G-verkosta: Mikä on 5G?

Samsung Galaxy Z Fold2 5G

Teroitettua tehoa työhön ja vapaa-aikaan

Galaxy Z Fold2:lla voit ylläpitää tuottavan tempon koko päivän. Puhelimen tehokas tupla-akku ja parannettu Snapdragon 865+ -suoritin varmistavat, että vaikuttavaa nopeutta riittää pitkään. Akku oppii tuntemaan käyttökokemuksesi, jotta voit aina hyödyntää tehon parhaalla mahdollisella tavalla. Parannetun käyttöliittymän ansiosta voit vaihdella sujuvasti eri tehtävien välillä. Office-paketin tutut ohjelmat, kuten Word ja PowerPoint, ovat käytettävissä Galaxy Z Fold2:in omina versioina. Näin voit työskennellä vieläkin sujuvammin mobiilisti.