Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun

Gigantti ja AppleCare Services iPhonelle

Gigantin ja AppleCare Servicesin avulla voit olla varma, että iPhonesi on vakuutettu vahingon tai varkauden* varalta ja käytössäsi ovat Apple-laitteiden asiantuntijat ympäri maailman.

Olit sitten kotona tai ulkomailla, voit pistäytyä missä tahansa Gigantin tai Applen myymälässä tai muussa valtuutetussa Apple-huoltomyymälässä saadaksesi apua tai tukea. Voit myös olla suoraan yhteydessä Gigantin asiakaspalveluun tai Tryg-vakuutusyhtiöön puhelimitse tai chatin kautta. Suorat puhelinnumerot löydät Gigantin ja AppleCare Servicesin myyntiehdoista.


Gigantin ja AppleCare Servicesin ansiosta voit luottaa siihen, että iPhonesi korjataan oikein tai tarvittaessa vaihdetaan uuteen samalla, kun tietosi tallentuvat turvallisesti iCloud-pilveen.

+358 (0)20 500 6 500 Maanantai-perjantai: 10:00-20:00
Lauantai: 11:00-16:00
Sunnuntai: Suljettu

Sopimuksen ehdot:

  • Gigantti ja AppleCare Services -sopimus on hankittava samaan aikaan Apple-laitteesi kanssa.
  • Gigantti ja AppleCare Services -sopimus koskee ostokuitissa määritettyä laitetta, mukaan lukien kaikkia laitteen alkuperäispakkauksen mukana tulevia lisätarvikkeita.
  • Gigantti ja AppleCare Services -palvelu on saatavilla vain myymälöistämme. Palvelu on ostettava Apple-laitteen oston yhteydessä.

Sopimuksen ehdot: Gigantti ja AppleCare Services iPhonelle ja IPID iPhonelle

Läs mer: Villkor: Gigantti med AppleCare Services för iPhone och IPID iPhone

Vähennettävissä oleva summa

iPhone Vähennettävissä
Korjaukset 29 EUR
Korvaava laite 99 EUR
Varastetun laitteen korvaaminen 149 EUR