Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun

Hyperice - lämmittely- ja palautumistuotteet harjoitteluun

Hyperice lämmittely- ja palautumistuotteet sopivat kipeiden ja kireiden lihasten huoltoon. Tuotesarjaan kuuluvat mm. lihashuoltovasara, värinärulla, hierontapallo ja lämpövyö. Lihasten hieronta ja rentoutus auttaa saamaan enemmän irti liikuntasuorituksesta.
3
(2)
99,95
 
Vertaile
Lisätietoa
Keskusvarastossa (5+)  
  • 3-tehoinen tärinä
  • Vähentää kireyttä ja kipua
  • 2 tunnin akkukesto
Lue lisää Hyperice Hypersphere Mini tärisevä hierontapallo 700017

Hypervolt-lihashuoltovasara

Hypervolt-lihashuoltovasara on täydellinen apuväline rankkojen treenien jälkeisessä palautumisessa. Kompaktin kokoisessa lihashuoltovasarassa yhdistyvät voima, eri lihasryhmille suunnitellut hierontapäät ja pitkä akunkesto. Olipa kyseessä juoksuharjoittelu, jalkapallo tai esimerkiksi crossfit, tarjoaa Hyperice Hypervolt kaivattua apua treeneihin valmistautumiseen ja niistä palautumiseen. Patentoitu Quiet Glide -teknologia, ladattava litium-ion-akku, kolme tehotasoa ja 5 erilaista hierontapäätä.

Hyperice Hypervolt-lihaskuntovasara on helppokäyttöinen.

Hypersphere – värisevä hierontapallo

Välillä on tärkeää keskittyä yksittäisiin lihasryhmiin ja aukaista lihaslukot tehokkaammin. Värisevä Hypersphere-hierontapallo lämmittää lihaksia ennen liikuntasuoritusta ja rentouttaa niitä suorituksen jälkeen, edesauttaen optimaalista palautumista. Hierontapallossa on tehokas värinämoottori ja säädettävät värinätaajuudet. Pyöreän muodon ansiosta sitä voidaan käyttää koko vartalon alueella. Kompaktikokoinen hierontapallo kulkee näppärästi mukana kaikkialle.

Hyperice Vyper 2.0 -värinärulla

Lämmitä ja vetreytä keho ennen treenejä ja saat enemmän irti liikunnasta. Hyperice Vyper 2.0 on 2. sukupolven värinärulla, joka parantaa verenkiertoa ja auttaa harjoituksien jälkeisessä palautumisessa rentouttamalla lihaksia. Värinärulla on täydellinen esimerkiksi selän lihasten hierontaan. Verenkiertoa parantava Vyper 2.0 on myös täydellinen harjoituksia edeltävässä lämmittelyssä. Tuote on huippu-urheilijoiden suosiossa ympäri maailman!