Ohita

Hyperice – saat enemmän irti harjoittelustasi

Hypervolt-lihashuoltovasara ja muut Hyperice-hierontalaitteet tuottavat sinulle täysin uudenlaisen hyvänolon tunteen. Voit käsitellä jäykkiä lihaksiasi ja lisätä liikkuvuuttasi, jolloin suoritustasosi pysyy maksimaalisena ja saat enemmän irti harjoittelustasi.

Löydät lisätietoa Hyperice-tuotemerkistä ja Hyperice-tuotteista videon alta.

Hyperice Hypervolt - Erling Braut Haaland käyttää Hypervolt-lihashuoltovasaraa

HYPERVOLT

Ainutlaatuinen Hypervolt-lihashuoltovasara on täydellinen valinta sinulle, jos haet parempaa liikkuvuutta ja nopeampaa palautumista.

Hyötylaitteet arkeesi

 • Hyperice - mies käyttää Hypervolt 2 Pro -lihashuoltovasaraa

  Hypervolt 2 Pro

  Hypervolt 2 Pro on Hypericen tehokkain lihashuoltovasara. Sen jäykkiä lihaksia helpottava vaikutus ulottuu syvälle lihaksiin, mikä mahdollistaa tehokkaamman harjoittelun ja nopeamman palautumisen. Liikkuvuutesi lisääntyy, jolloin voit ylläpitää maksimaalisen suoritustasosi ja saat entistä enemmän irti harjoittelustasi.

 • Hyperice - mies käyttää värisevää Venom Go -lämpövyötä

  Venom Go

  Hypericen Venom Go on vallankumouksellinen lämpöä ja värähtelyä tuottava hierontalaastari, joka on erittäin monipuolinen ja mukautuva. Voit valita yhdeksästä lämmön ja värähtelyn yhdistelmästä, jotka lievittävät välittömästi lihaskipua. Aseta Venom Go kohtaan, jossa vartalosi sitä eniten tarvitsee ja irrota laite helposti käytön jälkeen. Voit käyttää yhtä tyynyä uudelleen jopa 20 kertaa eri puolilla vartaloa.

 • Hyperice - sohvalla makaava nainen käyttää Normatec Go -kompressiohierontalaitetta jaloille

  Normatec

  Normatec edistää hyvänolon tunnetta, nopeuttaa palautumista, parantaa harjoittelun tehoa sekä maksimoi käyttäjän suorituskyvyn. Patentoitu pulssiteknologia parantaa eri puolilla maailmaa sekä huippu-urheilijoiden että kuntoilijoiden verenkiertoa ja herättää lihakset sekä vähentää turvotusta.

Lajittele haku
1–17 kaikkiaan 17 tuotteesta