Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun
Punainen pölynimuri, jonka edessä koira makaa matolla.

Pölynimurit lemmikinomistajille

Kotieläimistä aiheutuu kyllä jonkin verran työtä, mutta kuka voisikaan vastustaa lemmikkiä, joka tapittaa suoraan silmiin pää kallellaan? Nämä kodin hurmurit pureksivat tohvelimme ja varistavat karvojaan joka paikkaan, ja siivous jää meidän kontollemme. Kysymys kuuluukin: mikä on paras imurivalinta?

Kuten luultavasti liiankin hyvin tiedät, koirankarvoilla on erinomainen kyky tarttua mattoihin ja kankaisiin. Karvat voivat itse asiassa olla niin sinnikkäitä, että tavalliset pölynimurit usein vain pahentavat asiaa.

Sen sijaan että suulakkeen harjakset saisivat karvat irtoamaan matosta tai tyynyistä, suulake työntääkin karvoja entistä tiukemmin kiinni kankaaseen.

Mikä avuksi?

Onneksi on olemassa lemmikkitalouksiin suunniteltuja imurimalleja.

Koira ja kissa vierekkäin keltaisella sohvalla vaalean peitteen alla.
Kultainen noutaja lepäämässä maton päällä.

Lemmikinomistajan pölynimuri

Jos sinulla on siivottavanasi kaksi- ja nelijalkaisten asuttama huusholli, huomaat suuren eron käyttäessäsi nimenomaan siihen tarkoitukseen suunniteltua pölynimuria. Koira- ja kissatalouksiin tarkoitetut pölynimurit on suunniteltu aivan eri tavalla, jotta ne suoriutuisivat lemmikkien pitämisestä aiheutuvasta sotkusta, pölystä ja liasta.

Niissä on suurempi imuteho, hajuja poistavat suodattimet ja ehkä tärkeimpänä silikoniharjaksinen suulake, joka irrottaa itsepintaisimmatkin eläintenkarvat tehokkaasti lattialta, matoista ja huonekaluista.

Lue lisää pölynimurin valinnasta.

Bosch Zoo'o ProAnimal -imuri

Boschin Zoo'o ProAnimal - loistava imuteho ja alhaiset hiukkaspäästöt

Luokkansa parhaimmistoa edustaa testivoittaja Bosch Zoo'o ProAnimal. Imurissa on moottoroitu suulakepää, jonka pienet silikoniharjakset miltei piiskaavat karvat, lian ja pölyn lattiasta.

Voit säätää suulakkeen harjan maton korkeuden perusteella, ja imurissa on mukana erityiset suulakeharjat huonekaluille ja koville lattioille. Bosch Zoo'o ProAnimal on eturivin laitteita myös hiukkaspäästöiltään. HEPA-suodatin poistaa jopa 99,9 prosenttia allergeeneista, mikä parantaa huoneilmaa ja sopii erityisesti allergisille.

Bosch Zoo'o ProAnimal -imurista on saatavana kaksi eri mallia, tavallinen pölynimuri ja johdoton varsi-imuri.

Perinteinen pölynimuri ja robotti-imuri vierekkäin valkoisella matolla.

Valitse imuri asuntosi perusteella

Asutko isossa omakotitalossa vai pienessä huoneistossa? Onko kotonasi etupäässä helposti puhtaana pidettäviä kovia lattioita vai runsaasti mattoja, askelmia ja tuolinjalkoja, jotka tekevät siivouksesta haastavampaa? Onko lemmikkisi pieni vai iso? Vastaustesi perusteella fiksuin vaihtoehto voi olla todellinen tehopesä, joka on suunniteltu suurille lemmikkitalouksille. Tai ehkä voit saada molempien maailmojen parhaat puolet? Jospa hankkisitkin robotti-imurin partioimaan kotisi helposti siivottavia alueita poissa ollessasi – ja tehokkaan varsi-imurin, jolla pidät puhtaana tyynyt, huovat ja nelijalkaisten ystäviesi lempipaikat!

Tutustu robotti-imureihin täällä.

Pölynimurit lemmikkien omistajille:

Ei tuotteita

Vertaile
Lisätietoa
Toimitukset alkavat 09.10.2019  
  • Toimintasäde 10 m
  • HEPA12-suodatin
  • Turbosuulake lemmikkien karvoille
  
 
Norm. hinta 699
Vertaile
Lisätietoa
Toimitukset alkavat 27.09.2019  
  • Lemmikki- tai allergiakotitalouksiin
  • Käyttöaika: 120 min
  • Neato-sovellus
  
 
Vertaile
Lisätietoa
Keskusvarastossa (5+)  
  • 65 minuutin käyttöaika
  • ProAnimal-suulake
  • Kevyt: 3,5 kg