Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun
 Kelpo puhelin loistavaan hintaan

Kelpo puhelin loistavaan hintaan

Älypuhelimen ei tarvitse maksaa maltaita. Erityisesti uusimmat lippulaivamallit, kuten iPhone tai Samsung Galaxy -älypuhelimet ovat hintaluokaltaan kalliita. Tarvitsemmeko välttämättömästi uusimman ja tehokkaimman älypuhelimen? Onko keskihintaisissa älypuhelimissa riittävästi tehoa ja ominaisuuksia sinulle? Vastaus on kyllä. Keskihintaisissa puhelimissa on monia malleja, jotka yllättävät toiminnoillaan. Suorituskyky riittää suosittujen sovellusten, kuten Pokemon GO, Snapchat, Instagramin käyttöön ilman ongelmia. Keskihintainen puhelin on täydellinen niin lapsille kuin aikuisille.
mid range telefon - bra pris

Mikä on ”mid-range”-puhelin?

”Mid range”-puhelin on keskihintainen älypuhelin, joka maksaa noin parisataa euroa. Se saattaa olla täysin uusi puhelinmalli tai aikaisempi lippulaivamalli.

Useimmat älypuhelinvalmistajat esittelevät lippulaivapuhelimensa yhdessä hieman edullisemman ja pienemmän version kanssa. Hinta ja koko ei aina tarkoita, että puhelin on huono. Kysymys on ominaisuuksista ja muista eduista.

 Mitä etuja mid range -puhelimella on?

Mitä etuja mid-range -puhelimella on?

Edullisen hinnan lisäksi, ”mid-range” -puhelimella on myös muita etuja. Keskihintaisissa puhelimissa on usein pienempi näyttö, jonka ansiosta sitä on helpompi käsitellä. Pienemmän näytön ansiosta puhelin istuu paremmin käteen ja sopii tämän vuoksi lapsille.

Keskihintaisissa älypuhelimissa on usein paikka muistikortille, jonka ansiosta voit laajentaa puhelimen muistikapasiteettia näppärästi microSD- tai miniSD-muistikortilla. Jos puhelin ei ole varustettu muistikorttipaikalla, sinulla on mahdollisuus tallentaa tärkeät tiedostot pilvipalveluun.

 Sopiiko keskihintainen puhelin lapsille?

Sopiiko keskihintainen puhelin lapsille?

Lapset ja nuoret toivovat usein itselleen uusimman ja kalleimman puhelimen, mutta onko heillä todellakin tarve sille? Käsittelevätkö lapset puhelimia tarpeeksi hyvin? Vahinkoja tapahtuu jokaiselle, ja lapsille niitä sattuu helpommin.

Jokaisen lapsen tarpeet ovat yksilölliset, mutta kaikki haluavat puhelimen, jolla he pystyvät käyttämään suosittuja sovelluksia, kuten Pokémon GO:ta tai Snapchattia.

 Muuta tietämisen arvoista

Muuta tietämisen arvoista

Monet ajattelevat, että mid-range -puhelimien kamerat eivät vastaa tämän päivän vaatimuksia. Vaikka mid-range-luokan puhelimien kameroiden pikselimäärä saattaa olla alhaisempi kuin lippulaivamallien, ovat monet kameroista erittäin laadukkaita. Pikselimäärä ei kerro koko totuutta. Ratkaisevia tekijöitä ovat esimerkiksi tarkennustekniikka ja valotusaika. Monilla keskihintaisilla älypuhelimilla nappaat yhtä laadukkaat kuvat tai jopa paremmat kuin kalliimmilla lippulaivamalleilla.

Jos sijoitat edulliseen puhelinmalliin, ei se tee liian suurta lovea lompakkoon. Tämän ansiosta voit vaihtaa puhelinta useammin hyvällä omallatunnolla.

Suosittelemme seuraavia keskihintaisia puhelimia:

Samsung Galaxy A3 ja A5 (2017)

Vuoden 2017 Galaxy A-sarjan puhelimet ovat täynnä ominaisuuksia, jotka täyttävät vaativankin käyttäjän toiveet. Tyylikkäässä ja vedenkestävässä (IP68) älypuhelimessa yhdistyy laadukkaat materiaalit ja se istuu käteen täydellisesti.

Sarja koostuu kahdesta mallista. A3 (4,7”) ja A5 (5,2”), jotka ovat saatavana kolmessa värissä: musta, kulta ja vaaleanpunainen.

Puhelimissa on kiitettävä akun kesto, jonka ansiosta se pysyy menossa yhtä kauan kuin sinäkin. Puhelimien laadukkaat kamerat (A3 13 MP ja A5 16 MP) sekä erittäin herkkä F1.9 aukko tarjoavat valovoimaiset kuvat jopa huonoissa valaistusolosuhteissa.

 Samsung Galaxy A-sarja
 Huawei P9 Lite älypuhelin – mid range

Huawei P9 Lite

Upeasti muotoiltu ja erittäin ohut Huawei P9 Lite on korvaamaton kumppani arjessa. Puhelimessa on kaksi paikkaa SIM-kortille, joten voit käyttää siinä esimerkiksi työ- ja henkilökohtaista liittymää samanaikaisesti.

Puhelimen 5,2” Full HD -näyttö tarjoaa kirkkaan kuvan ja erinomaisen responsiivisuuden. 3.000 mAh akku kestää käytössä koko päivän. 13 MP kamera on varustettu Sonyn edistyneellä sensorilla, joten kuvistasi tulee erittäin laadukkaita olosuhteista riippumatta.

Sony Xperia M5

Sony Xperia M5 on suunniteltu kulkemaan mukanasi ja ikuistamaan tärkeimmät hetkesi missä ja milloin vain. Vedenkestävässä puhelimessa on vaikuttava 21.5 megapikselin kamera, jonka 0,25 sekunnnin hybridi-automaattitarkennus varmistaa täydelliset kuvat kaikissa olosuhteissa. Voit tallentaa älypuhelimella 4K/UHD videokuvaa.

Puhelimen 13 MP etukameralla nappaat laadukkaat selfiet tai suoritat videopuhelut ilman ongelmia. Tästä puhelimesta löytyy kaikki tarvittava juuri sopivaan hintaan.

 Sony Xperia M5 – mid range

Tutustu ”mid range” -puhelimiimme

Ei tuotteita

Vertaile
Lisätietoa
Nettivarastossa (100+)  
 • A8 suoritin, iOS 10
 • 4.7" Retina HD -näyttö
 • Sormenjälkitunnistin
  
 
Norm. hinta 299
 
 • 4.0" Retina HD näyttö
 • 12 MP kamera, 4K videotallennus
 • Touch ID sormenjälkitunnistin
TARJOUS PÄÄTTYY SU 27.5. KLO 23:59
  
 
Norm. hinta 299
 
 • 4.0" Retina HD näyttö
 • 12 MP kamera, 4K videotallennus
 • Touch ID sormenjälkitunnistin
1kpl/ asiakas
  
 
Norm. hinta 299
 
 • 4.0" Retina HD näyttö
 • 12 MP kamera, 4K videotallennus
 • Touch ID sormenjälkitunnistin
1kpl/ asiakas
  
 
Norm. hinta 299
 
 • 4.0" Retina HD näyttö
 • 12 MP kamera, 4K videotallennus
 • Touch ID sormenjälkitunnistin
TARJOUS PÄÄTTYY SU 27.5. KLO 23:59
  
 
 
 • 4.5" TFT -näyttö
 • 5 megapikselin kamera
 • Veden- ja pölynkestävä
  
 
Loading

Lue lisää Gigantin tuotteista:

Kuulokkeet

Löydä sinulle sopivat kuulokkeet

Artikkeli päivitettiin viimeksi: 11.11.2016 07:08:14