Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun
iPhone X

Miten RENEW IT toimii?

1) Valitse

Tule käymään lähimmässä Gigantti-myymälässä ja tutustu RENEW IT -laitevalikoimaan yhdessä myyjämme kanssa. Valitse mieleisesi puhelin, kannettava tietokone tai iPad ja päätä, kuinka usein haluat vaihtaa laitteesi uusimpaan malliin. Voit itse valita, haluatko vaihtaa laitteesi uuteen vuoden, kahden tai kolmen välein.

Muistathan myös, että voit saada hyvitystä vaihtaessasi vanhan puhelimesi, kannettavan tietokoneesi tai tablettisi uuteen. Ota vanha laitteesi mukaan Gigantti-myymälään ja pyydä myyjäämme arvioimaan vanha laitteesi ja siitä saatava alennus. Me kierrätämme vanhat laitteesi asianmukaisesti ja ilmaiseksi. Reilua!

2) Käytä

RENEW IT -palvelussa maksat laitteestasi edullista kuukausimaksua. Voit vaihtaa puhelimesi, kannettavan tietokoneesi tai iPadisi uuteen halutessasi vaikka kerran vuodessa. RENEW IT -palvelusopimus on mahdollista tehdä myös 24 tai 36 kuukaudeksi. Päätät itse, kuinka usein haluat vaihtaa laitteesi uuteen.

3) Vaihda

Me Gigantissa otamme sinuun yhteyttä, kun on aika vaihtaa laite uuteen. Voit hakea uuden laitteen lähimmästä Gigantti-myymälästä ja autamme halutessasi sinua siirtämään tiedot vanhasta laitteesta uuteen. Kätevää!

Voimme myös auttaa sinua siirtämään tiedostot vanhalta laitteeltasi uuteen.

RENEW IT -laitteet

RENEW IT sisältää kattavan valikoiman älypuhelimia

Älypuhelimet

Haluatko saada uusimmat puhelinmallit ja niiden parhaat uudet ominaisuudet käyttöösi ensimmäisten joukossa edullisella kuukausimaksulla?

RENEW IT-palvelun kuukausimaksulla saat käyttöösi tuoreimmat uutuudet ja voit vaihtaa puhelimesi uusimpaan malliin vaikka kerran vuodessa. RENEW IT -valikoimaamme kuuluvat tunnetuimmat merkit ja voit olla varma, että omistat uusimmat laitemallit ja kiinnostavimmat uutuudet.

RENEW IT -puhelimet:
Apple: iPhone X, iPhone 8, iPhone 7, iPhone 6S
Samsung: Galaxy S9, Galaxy S8, Galaxy S7
Huawei: Mate 10 lite, P20 Lite, P20, P20 Pro
Sony: Xperia XZ1, Xperia XZ1 Compact, Xperia XZ2, Xperia XZ2 Compact

Hanki uusi Mac tai Microsoft Surface RENEW IT -sopimuksella

Kannettavat tietokoneet

Haluatko, että kannettavasi on aina ajan tasalla ja että käytössäsi on uusimmat ominaisuudet, tehot ja päivitykset? Osta uusi kannettava tietokone RENEW IT -palvelulla ja voit vaihtaa sen uuteen säännöllisin väliajoin. Voit itse valita, haluatko uuden kannettavan vuoden, kahden tai kolmen vuoden välein.

RENEW IT -valikoimamme kattaa uusimmat Macit ja Microsoft Surface -laitteet.

Voimme auttaa myös laitteen asennuksessa ja siirtämään tiedot vanhalta kannettavaltasi uuteen.

Osta uusi iPad RENEW IT -sopimuksella ja vaihda se uuteen halutessasi vaikka joka vuosi

Tabletit

Haluatko päivittää tablet-laitteen uusimpaan malliin?

Osta uusi iPad RENEW IT -palvelulla ja voit vaihtaa sen uuteen säännöllisin väliajoin. Voit itse valita, haluatko uuden laitteen vuoden, kahden tai kolmen vuoden välein.

Mikä on RENEW IT?

Miten saa RENEW IT:n?

Mitä tuotteita RENEW IT:iin kuuluu?

Mitä RENEW IT maksaa?

Voinko tehdä RENEW IT:n vanhalle tuotteelle?

Olen hankkinut RENEW IT -laitteen. Miten vaihdan puhelimeni, kannettavani tai tablettini uuteen?

Kuinka usein voin vaihtaa RENEW IT -laitteen uuteen?

Onko laite vaihdettava aina uuteen kun se tulee mahdolliseksi ja Gigantti ehdottaa minulle vaihtoa?

Entä jos hankkimani laite varioituu?

Mitä käytetyille RENEW IT -laitteille tapahtuu?

Kuka omistaa RENEW IT -laitteen?

Miten RENEW IT eroaa muista leasing-sopimuksista?

Voinko irtisanoa RENEW IT -palvelun?

*Alkaen hinta 36 kk:n RENEW IT -palvelusopimuksella. Tyyppiesimerkki ostoksesta 36 kk:n RENEW IT -palvelulla: Luotto-oston ollessa 899 € on 36 kk:n RENEW IT -palvelun mukainen kuukausittainen osamaksuerä 30,08 €, vuosikorko 5 %, käsittelymaksu 5 €/kk ja tilimaksu 49 €. Tilimaksu lisätään ensimmäiseen maksettavaan osamaksuerään. Esimerkin kulut pohjautuvat 39 kk:n takaisinmaksuaikaan, joka toteutuu, mikäli asiakas ei hyödynnä RENEW IT -mahdollisuutta 36 kk:n jälkeen ja maksaa luoton kokonaisuudessaan loppuun asti. Tällöin kuun 15. päivänä tehdyn 899 €:n esimerkkioston todellinen vuosikorko on 21,75 %, luoton kustannukset 323 € ja maksettava kokonaismäärä 1 222 €. Maksuerien lukumäärä 39 kpl. Esimerkkilaskelma on tehty 15.5.2018. Tarkemmat tiedot ilmenevät Vakiomuotoisista eurooppalaisista kuluttajaluottotiedoista. Laskelma edellyttää, että korko ja kulut eivät muutu esimerkin maksuajan aikana. Luoton tai RENEW IT -palvelun muutoksista voi seurata korkeampi tai alempi todellinen vuosikorko. Rahoituksen tarjoaa Resurs Bank AB.