Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun
Vaihdatko puhelimesi aina kun suosikkimerkkisi uusin malli julkaistaan? Meillä on sinulle uusi RENEW IT -palvelu, jossa maksat alhaista kuukausimaksua ja saat aina uusimman mallin käyttöösi, ilman että sinun tarvitsee itse löytää vanhalle puhelimellesi ostajaa. Helppoa!

Miten RENEW IT toimii?

1) Valitse tuotteet

Valitse mieleisesi puhelin, kannettava tietokone tai iPad. Voit sisällyttää sopimukseen myös useamman laitteen ja niihin tarvitsemasi tarvikkeet.

2) Valitse sopimusaika

Valitse 12kk, 24kk tai 36kk sopimusaika ja maksa edullista kuukausimaksua. Sopimusajan pituus vaikuttaa kuukausimaksun määrään.

3) Käytä ja vaihda

Kun uusi malli julkaistaan ja haluat vaihtaa laitteesi uuteen, tule Gigantin myymälään suorittamaan vaihto. Voit vaihtaa vaikka joka vuosi! Autamme myös halutessasi siirtämään tiedot vanhalta laitteeltasi uuteen.

RENEW IT -laitteet

RENEW IT sisältää kattavan valikoiman älypuhelimia

Älypuhelimet

Haluatko saada uusimmat puhelinmallit ja niiden parhaat uudet ominaisuudet käyttöösi ensimmäisten joukossa edullisella kuukausimaksulla?

RENEW IT-palvelun kuukausimaksulla saat käyttöösi tuoreimmat uutuudet ja voit vaihtaa puhelimesi uusimpaan malliin vaikka kerran vuodessa. RENEW IT -valikoimaamme kuuluvat tunnetuimmat merkit ja voit olla varma, että omistat uusimmat laitemallit ja kiinnostavimmat uutuudet.

RENEW IT -puhelimet:
Apple: iPhone X, iPhone 8, iPhone 7, iPhone 6S
Samsung: Galaxy S9, Galaxy S8, Galaxy S7
Huawei: Mate 10 lite, P20 Lite, P20, P20 Pro
Sony: Xperia XZ1, Xperia XZ1 Compact, Xperia XZ2, Xperia XZ2 Compact

Hanki uusi Mac tai Microsoft Surface RENEW IT -sopimuksella

Kannettavat tietokoneet

Haluatko, että kannettavasi on aina ajan tasalla ja että käytössäsi on uusimmat ominaisuudet, tehot ja päivitykset? Osta uusi kannettava tietokone RENEW IT -palvelulla ja voit vaihtaa sen uuteen säännöllisin väliajoin. Voit itse valita, haluatko uuden kannettavan vuoden, kahden tai kolmen vuoden välein.

RENEW IT -valikoimamme kattaa uusimmat Macit ja Microsoft Surface -laitteet.

Voimme auttaa myös laitteen asennuksessa ja siirtämään tiedot vanhalta kannettavaltasi uuteen.

Osta uusi iPad RENEW IT -sopimuksella ja vaihda se uuteen halutessasi vaikka joka vuosi

Tabletit

Haluatko päivittää tablet-laitteen uusimpaan malliin?

Osta uusi iPad RENEW IT -palvelulla ja voit vaihtaa sen uuteen säännöllisin väliajoin. Voit itse valita, haluatko uuden laitteen vuoden, kahden tai kolmen vuoden välein.

Mikä on RENEW IT?

Miten saa RENEW IT:n?

Mitä tuotteita RENEW IT:iin kuuluu?

Mitä RENEW IT maksaa?

Voinko tehdä RENEW IT:n vanhalle tuotteelle?

Olen hankkinut RENEW IT -laitteen. Miten vaihdan puhelimeni, kannettavani tai tablettini uuteen?

Kuinka usein voin vaihtaa RENEW IT -laitteen uuteen?

Onko laite vaihdettava aina uuteen kun se tulee mahdolliseksi ja Gigantti ehdottaa minulle vaihtoa?

Entä jos hankkimani laite varioituu?

Mitä käytetyille RENEW IT -laitteille tapahtuu?

Kuka omistaa RENEW IT -laitteen?

Miten RENEW IT eroaa muista leasing-sopimuksista?

Voinko irtisanoa RENEW IT -palvelun?

Mitä palautetuille Renew It -laitteille tapahtuu?

*Alkaen hinta 12 kk:n RENEW IT -palvelusopimuksella. Tyyppiesimerkki ostoksesta 12 kk:n RENEW IT -palvelulla: Luotto-oston ollessa 1 229 € on 12 kk:n RENEW IT -palvelun mukainen kuukausittainen osamaksuerä 60,87 €, käsittelymaksu 5 €/kk ja tilimaksu 49 €. Tilimaksu lisätään ensimmäiseen maksettavaan osamaksuerään. Esimerkin kulut pohjautuvat 22 kk:n takaisinmaksuaikaan, joka toteutuu, mikäli asiakas ei hyödynnä RENEW IT -mahdollisuutta 12 kk:n jälkeen ja maksaa luoton kokonaisuudessaan loppuun asti. Tällöin kuun 15. päivänä tehdyn 1 229 €:n esimerkkioston todellinen vuosikorko on 13,62 %, luoton kustannukset 159 € ja maksettava kokonaismäärä 1 388 €. Maksuerien lukumäärä 22 kpl. Esimerkkilaskelma on tehty 15.7.2018. Tarkemmat tiedot ilmenevät Vakiomuotoisista eurooppalaisista kuluttajaluottotiedoista. Laskelma edellyttää, että korko ja kulut eivät muutu esimerkin maksuajan aikana. Luoton tai RENEW IT -palvelun muutoksista voi seurata korkeampi tai alempi todellinen vuosikorko. Rahoituksen tarjoaa Resurs Bank AB.