Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun
Surface Family

Surface-tuoteperhe - Rajatonta luovuutta. Sinulle tehty.

Tehokkaat laitteet mahdollistavat uskomattomat saavutukset. Monipuoliset, älykkäät laitteet takaavat täydellisen tasapainon suorituskyvyn ja helppokäyttöisyyden välillä. Jokainen Surface-laite on suunniteltu huolellisesti juuri tätä tarkoitusta varten. Surface saa enemmän aikaan - aivan kuten sinäkin.
Surface Laptop – Täydellinen tasapaino

Surface Laptop

Surface Laptop -kannettava tarjoaa täydellisen tasapainon tehon ja kannettavuuden välillä. Tyylikäs, ultraohut ja tehokas kannettava kätkee sisälleen upouuden Windows 10 S -käyttöjärjestelmän. Intel® Core™ i5- tai i7 -prosessori, jopa 512 GB SSD-muisti ja monet muut hyödylliset ominaisuudet tekevät Surface Laptop -kannettavasta tietokoneen, joka vie sinut tulevaisuuteen. Lue lisää Surface Laptop -kannettavasta täältä.

Surface Pro - Se joustava kannettava

Surface Pro

Pro on palannut, parempana kuin koskaan. Surface Pro -laitteessa yhdistyvät kannettavan tehokkuus ja tabletin joustavuus yhdessä mahtavassa paketissa. Huikea PixelSense™-näyttö, erittäin tehokas Intel-prosessori ja vahva akku tarjoavat sinulle mahdollisuuden työskennellä juuri silloin kuin haluat - missä tahansa oletkin. Löydät Surface Pro -tuotteet alempaa tältä sivulta, tai täältä.

Gigantti on kanssasi alusta loppuun

Gigantissa haluamme tarjota parasta palvelua aina uuden laitteen ostosta sen kierrätykseen asti. Autamme sinua tuotteiden toimituksessa, käyttövalmiiksi asennuksessa ja uuden valinnassa. Mahdollisten ongelmien kohdatessa tai kysymysten herätessä, olemme tukenasi lähimmässä myymälässä tai puhelimitse aina kun haluat. Sinä olet Gigantin tärkein henkilö.

 Huolenpitopalvelu tietokoneelle

Huolenpitopalvelu tietokoneelle

Huolenpitopalvelu tekee tietokoneella työskentelystä helppoa. Asennamme ja päivitämme tietokoneen puolestasi. Autamme sinua mahdollisissa ongelmatilanteissa koko sopimuskauden ajan. Voit valita sopimuskauden kestoksi jopa 36 kk. Saat apua milloin tahansa puhelimitse tai käymällä myymälässämme.

Surface Book rikkoo rajoja

Surface Book

Surface Book on rajoja rikkova kannettava, joka on varustettu irrotettavalla 13,5 tuuman PixelSense™ näytöllä sekä Intel® Core™ i5- tai i7 -prosessorilla. Nämä ja useat muut mahtavat ominaisuudet tekevät Surface Bookista rajoja rikkovan kannettavan, joka päästää luovuutesi valloilleen. Lue lisää Surface Bookista täältä.

 Surface Studio

Surface Studio

Surface Studio on suunniteltu luovaan käyttöön. All-in-one -pöytätietokoneessa on fantastinen 28 tuuman PixelSense™-näyttö, joka toimii suurena piirto- tai kirjoitusalustana kaikentyyppisissä luovissa tehtävissä. Voit käyttää sitä perinteisenä pöytätietokoneena, tai piirtää ja luonnostella suoraan kosketusnäytölle. Löydät Surface Studio -tuotteet alempaa tältä sivulta, tai täältä.

Löydät kaikki Surface-tuotteet Gigantista:

Ei tuotteita

Vertaile
Lisää ostoskoriin
Toimitukset alkavat 05.06.2018  
  • 28" PixelSense -näyttö
  • 16 GB RAM, 1,1 TB hybriditallennus
  • Intel Core i7-6820HQ
  
 

Lue lisää Gigantin tuotteista:

Kuulokkeet

Löydä sinulle sopivat kuulokkeet