Ohita
Microsoft Surface -tuoteperhe

Microsoft Surface

Microsoftin suunnittelemat kannettavat tietokoneet. Ensiluokkaista designia, tyyliä ja nopeutta kaikkeen, mitä rakastat tehdä.

Surface Pro 9

Tehokkain Pro tekee kaiken.  Ikoninen muotoilu ja integroitu jalusta muuntavat jokaisen Surface Pro -mallin tarpeisiisi sopivaksi, aina kun laitetta tarvitset. Saatavilla myös 5G-versiona.

Microsoft Surface Laptop 5

Surface Laptop 5

Tyylikäs ja kaunis, valitsemassasi värissä ja koossa. Surface Laptop 5 -kannettava tarjoaa premium-luokan tyylikkyyden ja tinkimättömän suorituskyvyn 12. sukupolven Intel®-prosessorin ansiosta. PixelSense-näyttö tarjoaa eloisan ja erittäin yksityiskohtaisen kuvanlaadun sekä työhön että viihteeseen. Saatavilla 13,5 ja 15 tuuman näytöillä.

Surface Laptop Studio 2

Surface Laptop Studio 2 tuo yhteen kannettavan tietokoneen suorituskyvyn ja tabletin monipuolisuuden täydellisessä tasapainossa liikkuvaa elämäntapaa varten. Se on uskomattoman tehokas ja äärettömän monipuolinen 2-in-1-laite.

Microsoft Surface Laptop Go 3
Surface Laptop Go 3

12,45-tuuman kannettava tietokone tarjoaa loistavan suorituskyvyn Windows 11 -käyttöjärjestelmällä, koko päivän kestävällä akulla ja kehittyneellä kosketusohjauksella. 

Löydä itsellesi Surface täältä:

   
   
   
   
   
   
   

Surface-lisätarvikkeet

   
   
   
   
   
   
   
Muista hankkia Microsoft 365 uudelle laitteellesi