Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun
TikTok on supersuosittu sovellus.

TikTok: Mikä se on ja miten se toimii?

TikTok on saavuttanut nopeasti supersuosion nuorten sekä myös aikuisten parissa. Yhteisöpalvelu on innostanut ihmiset tanssimaan, harjoittelemaan, haastamaan itsensä sekä jakamaan hauskoja arjen hetkiä tutuille ja tuntemattomille. Mutta mikä TikTok oikein on ja mitä sillä voi tehdä? Me kerromme vastaukset.
TikTok on yhteisöpalvelualusta videoiden jakamiseen

Mikä on TikTok ja kuinka se toimii?

TikTok on älypuhelin sovellus, joka on tarkoitettu lyhyiden videoiden jakamiseen. Kuvaamasi videot voidaan viimeistellä hauskoilla ja hienoilla filttereillä, efekteillä ja äänellä, ennen sen julkaisua palvelussa.

Yksi TikTokin suosion salaisuus on mahdollisuus käyttää videoissasi suosikkimusiikkikappaleitasi sekä äänitehosteita. Juuri tämän vuoksi TikTok on vaikuttanut viime vuosina monen uuden tanssitrendin syntyyn – niin helppojen koreografioiden kuin hieman… haastavampienkin taidonnäytteiden. Mutta TikTok ei ole ainoastaan tanssia, musiikkia ja hauskuutta, sillä sovellus toimii myös erinomaisena informaatiokanavana kaikenlaisissa aihealueissa - aina kasvienhoidosta kuntosaliharjoitteluun ja ruokavalioon.

Vain mielikuvitus asettaa rajat – postaa, jaa, kommentoi ja tykkää! Ehkä sinusta tulee seuraava TikTok-tähti?

Kuinka luoda video TikTok-sovelluksessa?

Kun olet ladannut sovelluksen ja luonut itsellesi profiilin, olet valmis aloittamaan sovelluksen käytön. Jos kirjoitat hieman tietoja itsestäsi Bioon, niin muut voivat tutustua sinuun paremmin. Tämän jälkeen olet valmis aloittamaan sovelluksen käytön ja luomaan ensimmäisen videosi.

Tarvitsetko hieman inspiraatiota omille sivuille, haluat seurata jotakin käyttäjää tai nauttia kevyestä viihteestä, voit tutkia «For you»-sivua. vaihtoehtoisesti voit valita «Discover» ja tutkia ja hakea asioita hashtageilla ja hakusanoilla. Sovellus tarjoaa kaikkea mahdollista maan ja taivaan väliltä, jotka saavat sinut nauramaan ja jopa yllättymään.

Oletko valmis kuvaamaan ensimmäisen videosi? Tässä ohjeet:

  • 1:Napauta «+» näytön alareunassa
  • 2: Valitse «Sounds» näkymän yläreunasta ja löydä suosikkisi
  • 3: Tutki tehosteita «Effects». Monien suosikki on «Squad» - kokeile itse, niin ymmärrät!
  • 4: Okei – voit aloittaa kuvaamisen. Katso kameraan ja valmistaudu kokemaan 15 seconds of fame
  • Jos olet tyytyväinen lopputulokseen, paina «Next» ja «Post»

Onnittelut! Ensimmäinen TikTokisi on nyt LIVENÄ!

Kuinka TikTokissa voi tulla suosituksi?

Älypuhelimeen ladattava TikTok-sovellus on hauska tapa ilmaista itseäsi.

Takuuvarmaa reseptiä videoidesi suursuosioon ei ole, tai siihen kuinka saat kuusi miljoonaa seuraajaa. Mutta joillain helpoilla keinoilla voit kasvattaa suosiotasi käyttäjien parissa – ja kuka tietää, ehkä sinusta kehittyy seuraava TikTok-tähti.

Luo persoonallinen bio Muut TikTokilaiset haluavat oppia tuntemaan, joten varmista, että luo mahdollisimman vaikuttavan Bion, mutta vältä kehumasta. Keskity asioihin, jotka tekevät sinusta ainutlaatuisen, jotta samoista asioista kiinnostuneet ihmiset pitävät sinua mielenkiintoisena seurattavana juuri sellaisena, kun oikeasti olet. Persoonallisuutesi on paras valttikorttisi!

Hashtagit Ne ovat varmasti jo tuttuja Twitteristä ja Instagramista. Asianmukaiset hashtagit tekevät videoidesi löytymisestä helpompaa niille, jotka etsivät tyylisuunnaltaan sinun videoidesi tyylistä sisältöä. Jos mietit mitä hashtageja sinun kannattaisi käyttää, suosittelemme miettimään millä sanoilla sinä itse videoitasi hakisit, jos haluaisit löytää samankaltaisia videoita.

TIkTok-video luodaan myös myös ryhmissä.

Seuraa trendejä Jotkin videot ovat muita suositumpia, joten seuraa trendejä ja luo saman aiheisia videoita. Sovelluksessa on sivu, joka kertoo kaikki suurimmat trendit, joten sinulla on aina mahdollisuus tietää missä mennään.

Harjoitus tekee mestarin Suosituimmilla TikTokareilla ei ole ainoastaan uniikkeja ideoita, vaan heidän suorituksensa videoissa ovat täysin virheettömiä. Harjoittele, kokeile, tuunaa ja haasta itsesi. Käytä hyväksesi filttereitä sekä efektejä ja hyväksy, että täydellisyys vaatii aikaa ja kärsivällisyyttä.

Kaikista tärkeintä on kuitenkin olla oma itsesi. Keskity siihen, joka tekee sinusta ainutlaatuisen ja tee siitä tavaramerkkisi kaikessa mitä teetkin. Kunnioita muita käyttäjiä, pidä hauskaa ja luo ainoastaan sellaista, mitä itse haluat luoda, eikä mitä muut haluavat sinun luovan.

Onnea matkaan!

Lue lisää Gigantin tuotteista: