Ohita
Sininen EPOQ Trend -keittiö avokeittiöratkaisulla integroidulla uunilla sekä keittiösaareke ja kahvinkeitin

Opas: Näin suunnittelet täydellisen keittiön

Uusi keittiö on suuri investointi – ja se on tärkeää tehdä kunnolla oikein. Tässä oppaassa opit yleisimmistä virheistä, joita meidän tulisi välttää, ja kuinka luoda keittiö, josta nautit vuosia.

Kuinka suunnitella keittiö, jossa rakastat työskennellä

Olet varmaan kuullut maininnan työkolmiosta. Työkolmion käsite kuvaa, miten työskentely jakautuu keittiön kolmen tärkeimmän työpisteen kesken - lisäksi se on työkalu, jonka avulla varmistat parhaan mahdollisen työnkulun keittiössä. Tavoitteena on pystyä liikkumaan mahdollisimman tehokkaasti työalueiden välillä ja välttämään turhia askeleita.

Työkolmion lisäksi sinun tulee harkita myös seuraavia asioita:

Teräksenharmaa Epoq Shaker -keittiö

Ikioma keittiösaareke

Moniin keittiöunelmiin sisältyy keittiösaareke. Jos sinulla on onni saada tilaa keittiösaarekkeelle, se ei vain paitsi tarjoa suurempaa työskentelyalaa sekä lisää säilytystilaa, vaan myös sopii täydellisesti avoimeen kettiöratkaisuun, jossa on ruokailutila ja keittiö tai olohuone ja keittiö.

Saareke toimii sekä tilanjakajana että sosiaalisena vyöhykkeenä, joka yhdistää huoneet - etenkin jos lisäät istumapaikat saarekkeen viereen tai ruokapöydän lähelle.

Keittiösaareke tarjoaa myös täydellisen työkolmion pitämällä tärkeiden työalueiden väliset etäisyydet pienempänä, samalla varmistaen ergonomisen ja tehokkaan keittiön.

Vinkit keittiöilmettä varten

Se, miltä unelmiesi keittiö näyttää, riippuu henkilökohtaisesta tyylistäsi sekä mieltymyksistäsi – tutustu muutamiin kikkoihin, joiden avulla voit tehdä keittiöstäsi silmiä hivelevän miellyttävää niin esteettisesti kuin miellyttävää työskentelyä varten.