Kesäale on täällä! Katso tarjoukset

Ohita
Mies ja vanha nainen käyttävät yhdessä tablettia

Anna joululahjaksi digitaalista apua

Teknologian kanssa hankaluuksia kohtaavien ihmisten määrä kasvaa jatkuvasti. Auttaminen teknologian ja elektroniikan käytössä on joululahja, joka ehkäisee syrjäytymistä. Tämän auttamisen luoma ilo ja tuoma hyöty voivat olla suurempia kuin luuletkaan. 

Koko ajan digitaalisemmaksi kehittyvästä yhteiskunnasta löytyy myös kasvava määrä ihmisiä, jotka kokevat vaikeaksi pysyä muutosten mukana. Korona-aika on saanut tuhannet ihmiset ottamaan arjessaan digiloikkia, mutta samalla eriarvoistavat kuilut digivalmiuksissa ovat syventyneet entisestään. Moni kokeekin syvempää digitaalista syrjäytymistä kuin koskaan aiemmin. Tämä on kasvava ongelma, jolle me kaikki, jotka osaamme käyttää teknologiaa, voimme tehdä jotain.  

Parhaiden joululahjojen ei tarvitse vaatia sinulta muuta kuin aikaa. Ehkä tämän vuoden lahja voikin olla hiukan digitukea läheiselle joulun iloksi ja uuden vuoden alkuun? Auttamisen luoma ilo ja tuoma hyöty voivat olla suurempia kuin luuletkaan. Teknologia ei ole pelkästään viihdettä varten, vaan auttaa yhteiskuntaan osallistumisessa ja edistää yhdenvertaisuutta. Älä siis ota digitaalista yhteisöämme itsestään selvänä asiana, vaan auta lähimmäistäsi.

Avuliasta, hyvänmielen joulua