Ohita
Gigantin toimet sähkönsäästötalkoissa (4)

Autamme suomalaisia säästämään sähköä – alkaen omista toimistamme

Energiatehokkuus on juuri nyt ehkä tärkeämpää kuin koskaan aiemmin. Siksi haluamme auttaa kaikkia suomalaisia säästämään sähköä. Tällä sivulla kerromme omista toimistamme energiankulutuksen vähentämiseksi: sähkönsäästämisestä myymälöissä, mainonnan tummentamisesta ja asiakkaiden auttamisesta energiatehokkaammissa laitteissa sekä niiden käytössä.

Gigantti myymäläkuva ulkopuolelta

Säästämme sähköä myymälöissämme

Gigantti Oy:n myymälöissä pyrimme 1–1,5 asteen lämpötilan laskuun loka-marraskuun 2022 myötä. Energiatehokkaampaan LED-valaistukseen olemme alkaneet siirtyä jo viime vuosina; nyt asennamme sen loppuihinkin myymälöihimme 2022–2023 aikana. Lisäksi vähennämme valaistusta sekä myymälöiden että takatilojen puolella mahdollisuuksien mukaan.
Olemme myös linjanneet esittelylaitteiden ja palvelupisteiden koneiden, näyttöjen sekä valomainosten sammuttamisesta kokonaan aukioloaikojen ulkopuolella. Viilennysominaisuuksilla varustetuista esittelylaitteista, kuten jääkaapeista ja pakastimista, on aukioloaikoina kytketty päälle sähköä säästävät energia-asetukset, tai sammutettu laitteet kokonaan.

Sähköä säästäviä toimenpiteitään ovat lähteneet tehostamaan sekä Gigantti Oy:n 21 liikettä, että Gigantin 21 franchise-myymälää, jotka ovat myös sitoutuneet Astetta alemmas -kampanjaan omilla toimillaan.
 

Ratkaisuvalmis palvelu (Gigantti Oy - Petri Saarelainen)

Autamme sinua energiatehokkaampaan arkeen

Myymälöissä opastamme energiatehokkaampien laitevalintojen teossa, sekä laitteiden oikeanlaisessa käytössä. Verkkosivuilla ja sosiaalisen median kanavissamme annamme asiantuntijatietoa energiatehokkaampaan arkeen. Lue lisää sähkönsäästövinkeistä täältä.
Tiesithän, että energiamerkinnät ovat hiljattain uudistuneet? Lue lisää täältä.

Täältä löydät energiatehokkaat laitteemme kategorioittain: