Ohita
Samsung S23 osta nyt

Samsung Galaxy S23 | S23+ | S23 Ultra

Entistäkin tehokkaampi. Entistäkin nopeampi. Entistäkin parempi kamera. Kun vaatimuksemme puhelintemme suorituskyvylle kasvavat, Samsung vie kehityksen vielä askelta pidemmälle. Galaxy S23 -sarjan älypuhelimet näyttävät tietä sinne, minne emme uskoneet sen olevan mahdollista. Aivan uudelle omalle tasolleen. Tervetuloa Samsung Galaxy S23, S23+ ja S23 Ultra.

Samsung S23 -sarjan vertailutaulukko

Galaxy S23 Ultra

Kaikki mitä tarvitset – ja paljon enemmän. Samsung Galaxy S23 Ultra muuttaa koko pelin – jälleen. Siinä on Samsungin kaikkien aikojen paras kamera: 8K video sekä 200 MP kuvat – päivin ja öin. Entistäkin terävämmällä Nightographylla yksikään muisto ei huku yön pimeyteen. Ikuista konsertti, iltakävely tai kaverisi baarissa ennennäkemättömällä terävyydellä ja kontrastilla.

   
   
   
   
   
   
   
Hämärässä valaistuksessa otettu värikäs kuva naisesta

Hämärä valo. Kamera. Käy.

Ota teräviä kuvia ja videoita aamun sarastuksesta iltahämärään. Samsung Galaxyn edistynein kamerakenno ja nopein suoritin selviytyvät heikosta valosta ja vähentävät kuvan rakeisuutta. Lisäksi kameran linssi tekee kuvasta selkeämmän heikentämällä heijastuksia.

Kilpa-autopeli Galaxy S23 Ultra -älypuhelimessa sekä Snapdragon-logo

Tehoa kaikille, jotka eivät pidä taukoja

Ota kaikki irti vapaa-ajastasi Samsung Galaxy -puhelinten kaikkien aikojen tehokkaimmalla suorittimella. Kaikkia toimintoja on parannettu, joten kaikki pelaamisesta suoratoistoon toimii optimoidusti ja saumattomasti – eikä akku lopu kesken.

Samsung Galaxy S23 Ultra -älypuhelin Dynamic AMOLED 2X -näytöllä
Kirkas tulevaisuus näkyvissä

Dynamic AMOLED 2X -näyttö tarjoaa selkeät, värikkäät yksityiskohdat näytöllä, olivatpa ne himmennettyinä tai täydessä kirkkaudessaan. Lisäksi 120 Hz:n tekniikka optimoi virkistystaajuuden älykkäästi säilyttäen näytöllä näkyvän toistamisen sulavana sekä akun säästämiseksi.

Galaxy S23 | S23+

Reilusti enemmän tehoa – reilusti enemmän vapautta. Samsung Galaxy S23 ja S23+ sisältävät kaiken, mitä tarvitset elämäsi maksimoimiseksi. Suurempi, tehokkaampi akku ja Galaxy-sarjan paras prosessori, Snapdragon 8 Gen 2 Pro mukanasi olet valmis suuriinkin seikkailuihin. Lisäksi taskussasi on pelikokemuksia, jotka ovat komeampia kuin koskaan.

   
   
   
   
   
   
   
Värikkäät selfiekuvat naisesta sekä miehestä
Enemmän valoa yöhön

Valmistaudu ottamaan eeppisiä kuvia, jotka kaikki haluavat nähdä. Nightography-tekniikan parannettu tekoäly pitää yksityiskohdat terävinä, jolloin videoista tulee kirkkaita ja värikkäitä hämärissäkin olosuhteissa. Aamun sarastuksesta auringonlaskuun – ja kaikkiin hetkiin sillä välillä.

Etukameran Dual Pixel -teknologian ansiosta kuva tarkentuu nopeammin ja paremmin myös heikossa valossa. Kohdepohjainen tekoäly tuottaa todenmukaisia värejä, joten selfiet ovat kuin suoraan tosielämästä.

Kuvituskuva Galaxy S23 -puhelimen suoratoistosta ja pelaamisesta
Enemmän tehoa sinulle

Kun et ole vielä valmis lopettamaan, puhelimen mullistava suoritin antaa lisätehoa, jotta voit nauttia paremmista pelielämyksistä tai suoratoistosisällöstä. Parannetun akunkeston ansiosta voit jatkaa entistä pidempään.

Portaikossa kävelevä nainen sekä lähikuva naisesta
Ikuista jokainen yksityiskohta

Laajakulmakameran 50 Mp:n tarkkuus ja tehokas suoritin antavat mahdollisuuden yhdistää useampi kuva yhdeksi suuren tarkkuuden kuvaksi. Kun siihen lisätään Detail Enhancer -teknologiaa, kuvanlaatu on niin terävä, että voit zoomata kuvan yksityiskohtiin ja rajata uusia kuvia.