Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun

Black Fridayhin: -- h -- h -- min -- sek

Parhaat Black Friday -tarjoukset 2018


Black Friday parhaine tarjouksineen saapuu taas lämmittämään meitä marraskuussa vuonna 2018 – ja entistäkin suurempana! Perjantaina 23. marraskuuta 2018 Gigantti avaa kivijalkamyymälöidensä ovet - ja tietysti myös verkkokauppansa tarjoussivut – tuoden suomalaisille huikeita tarjouksia ja mahtavia alennuksia yhden maailman suurimman ostospäivän, Black Fridayn eli Mustan perjantain kunniaksi.

Black Friday -tarjoukset ovat voimassa Gigantin verkkokaupan lisäksi kaikissa Gigantin myymälöissä ympäri Suomen. Älä jää paitsi vuoden suurimmasta alennuspäivästä!

Black Fridayta odotellessa, katso uusimmat viikkotarjouksemme! Osallistu myös Gigantti Black Friday 2018 -tapahtumaamme Facebookissa ja voit voittaa 1000€ lahjakortin.

Koti- ja viihde-elektroniikkaa Black Friday -hinnoilla!

Gigantissa Black Friday -viikonloppu tuo myymälöihin ja verkkokauppaan ennennäkemättömät alennukset! Gigantissa niin verkossa kuin kivijalkamyymälöissäkin on tarjolla tavaraa: tietokoneita, puhelimia, kannettavia ja kodinkoneita! Juuri joulusesongin kynnykselle ajoittuva Black Friday on myös oivallinen tilaisuus aloittaa joululahjojen hankkiminen kerrankin ajoissa ja ennen kaikkea huikeasti edullisemmin kuin tavallisesti. Tartu tilaisuuteen! Ja jos tämä ei vielä riitä, ei hätää! Tarjoukset jatkuvat maanantaina, Cyber Mondayna.

Mikä Black Friday on?

Black Friday on shoppailuun ja ostoksiin keskittyvä ostospäivä, jota vietetään joka vuosi amerikkalaisen Thanksgivingin, eli Kiitospäivän, jälkeisenä perjantaina ja yleensä se jatkuu vielä perjantaista eteenpäin kokonaisen viikonlopun eli niin kutsutun Black weekendin läpi. Vuonna 2018 Black Friday osuu perjantaille 23. marraskuuta. Black Fridayta pidetään yleensä erityisesti elektroniikkaan keskittyvänä ostospäivänä, mutta nykyisin juhlapäivänä on kaikenlaisia tarjouksia.

Yhdysvalloissa Black Friday on ehdottomasti vuoden suurin shoppailupäivä, jolloin osa myymälöistä avataan asiakkaille jo keskiyöllä.


Yrittäjä, älä unohda tarkistaa Black Friday -tarjouksia yrityksille yritysmyynnistämme!