Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun
Epoq-keittiö - Aleksin musta keittiö on rohkea ja käytännöllinen

Rohkean musta keittiö on Aleksin valinta

Aleksi Ylilehdon kotona Littoisissa keittiö on tumma ja tyylikäs kodin sydän. Aleksin suosikkeja ovat uuden keittiön suuri saareke, kiiltävän mustat kodinkoneet ja tilavat tammitasot. Rohkea musta keittiö antaa tyytyväisen Aleksin asuntoon kaivattua särmää.

Suurenna kuva painamalla

Aleksi on tyytyväinen uuden Epoq-keittiönsä mustan rohkeaan ulkoasuun ja käytännöllisiin ratkaisuihin
Keittiössä vuorottelevat mattamustat kaapistot ja kiiltävät kodinkoneet.
Massiivipuinen työtaso tuo kaivattua kontrastia muuten tyylikkään mustaan keittiöön.
Ruokapöytänä toimiva saareke säästää tilaa.
×

Aleksi Ylilehdon keittiö on rohkean musta. Tammiset tasot pehmentävät mattamustien kaapistojen ja lasipintaisten kodinkoneiden luomaa vaikutelmaa. Avoimesti seinälle näkyviin jätetty, kiiltävä liesituuletin sointuu saumattomasti yhteen kaapistoihin upotetun uunin ja mustan, lasipintaisen jääkaapin kanssa.

Kun ostin tämän asunnon, lähdin oikeastaan saman tien remontoimaan keittiötä: vanhassa, pienessä keittiössä en ehtinyt tehdä juuri mitään. Tiesin heti, että haluan mustan keittiön. Olin katsellut netistä vaihtoehtoja ja toivottu tyyli oli alkanut hahmottua jo ennen keittiökaupoille lähtemistä. Gigantin Epoq-keittiö oli hinta-laatusuhteeltaan kaikista paras vaihtoehto. Tein asennuksen itse, ja Epoqin keittiöstä sain juuri sellaisen kuin halusin, kertoo Aleksi.

Toimivaa tilankäyttöä

Aleksin alkuperäisestä pikkukeittiöstä kaadettiin seinä, jotta saatiin avokeittiö. Uuteen Epoq-keittiöönsä Aleksi valitsi isot vetolaatikot ja mustat kodinkoneet. Yläkaapistojen oviin asennettiin pomppusaranat ja alalaatikoihin mustat, huomaamattoman elegantit vetimet. Yhdessä Gigantin keittiösuunnittelija Janne Hyyrysen kanssa pohdittiin parhaiten tilaan sopivia ratkaisuja.

Esimerkiksi patojen ja kattiloiden säilytyksessä tavallisesti käytetty karuselli ei mahtunut keittiön kulmakaappiin, joten päädyimme parempaan ratkaisuun. Ulosvedettävässä LeMans-mekanismissa kattilat saa kulmakaapista kätevästi esiin, ja ratkaisu toimii Aleksin keittiössä loistavasti, kuvailee Janne.

Aleksin keittiö yhdistyy olohuoneeseen saarekkeella, joka toimii myös ruokapöytänä. Suunnitteluvaiheessa mittailtiin saarekkeelle sopivaa syvyyttä ja leveyttä – pöytätasosta haluttiin mahdollisimman suuri, mutta toisaalta myös saarekkeen ympäri piti mahtua kulkemaan.

Mietimme yhdessä suunnittelijan kanssa, kuinka iso pöytä saa olla. Jätimme toiselle puolelle saareketta vähän enemmän tilaa, jotta keittiössä mahtuu helposti liikkumaan. Tilaa säästyi saarekkeen avulla paljon ja ratkaisusta tuli tosi tyylikäs, toteaa Aleksi tyytyväisenä.

Lisää luonnetta yksityiskohdilla

Aleksin kodin valoisuus ja litteän liesituulettimen ympärille jätetty avoin seinätila tuovat kontrastia mustille keittiökalusteille ja luovat tilaan avaraa tunnelmaa. Kekseliäät ja tyylikkäät yksityiskohdat tekevät keittiöstä omistajansa näköisen: pöydän kanteen piilotettu pistorasiatorni helpottaa arkea ja trendikäs viinikaappi tuo keittiöön ripauksen juhlatunnelmaa.

Tykkään laittaa ruokaa, ja uudessa keittiössä mahtuu touhuamaan. Uuni on ollut suosikkini! Reilu määrä laskutilaa ja kunnon kokoiset vetolaatikot tekevät keittiöstä käytännöllisen. Ja onhan tämä pirun hyvännäköinen, virnistää Aleksi.Viinikaappi tuo ripauksen juhlatunnelmaa keittiöön.

Aleksin valitsi keittiöönsä:

Ovimalli: Trend Liquorice

Kaapinrungot: grafiitin harmaat

Vetimet: Piazza musta

Työtaso: Massiivi tammi

Allas: Blanco Nova antrasiitti

Muuta: Lemans karuselli (E12012000308), sähköinen laatikonavaaja, Berlin pop up-pistorasia

Tutustu Trend-sarjaan

Tutustu kaikkiin Epoq-sarjoihin

Nuoli tekstillä: Palaa Epoq-pääsivulle
Kuva Epoq-keittiöstä

Epoq-keittiösarjat ja esimerkkihinnat

Varaa ilmainen keittiösuunnitteluaika

Varaa ilmainen keittiösuunnitteluaika

Kuva Epoq-keittiöstä

Inspiroidu Epoqista

>Marjon raikas Epoq-keittiö

Marjon raikas Epoq-keittiö

Marjo Mäki-Lohenoja lähti toteuttamaan unelmiensa keittiötä Gigantin avulla. Lopputulokseen tyytyväinen Marjo sai hohtavan valkoisen keittiön, joka sopii muuhun kodin ilmeeseen.
Rohkean musta Epoq Trend-keittiö on Aleksin valinta

Rohkean musta keittiö on Aleksin valinta

Aleksi Ylilehdon kotona Littoisissa keittiö on tumma ja tyylikäs kodin sydän. Aleksin suosikkeja ovat uuden keittiön suuri saareke, kiiltävän mustat kodinkoneet ja tilavat tammitasot.