Klubiviikonloppu on täällä! Katso tarjoukset!

Ohita
Vaalea keittiö, jossa mustat kodinkoneet ja puupinnat

Rohkean musta keittiö on Aleksin valinta

Aleksi Ylilehdon kotona Littoisissa keittiö on tumma ja tyylikäs kodin sydän. Aleksin suosikkeja ovat uuden keittiön suuri saareke, kiiltävän mustat kodinkoneet ja tilavat tammitasot. Rohkea musta keittiö antaa tyytyväisen Aleksin asuntoon kaivattua särmää.

Aleksi Ylilehdon keittiö on rohkean musta. Tammiset tasot pehmentävät mattamustien kaapistojen ja lasipintaisten kodinkoneiden luomaa vaikutelmaa. Avoimesti seinälle näkyviin jätetty, kiiltävä liesituuletin sointuu saumattomasti yhteen kaapistoihin upotetun uunin ja mustan, lasipintaisen jääkaapin kanssa.

Kun ostin tämän asunnon, lähdin oikeastaan saman tien remontoimaan keittiötä: vanhassa, pienessä keittiössä en ehtinyt tehdä juuri mitään. Tiesin heti, että haluan mustan keittiön. Olin katsellut netistä vaihtoehtoja ja toivottu tyyli oli alkanut hahmottua jo ennen keittiökaupoille lähtemistä. Gigantin Epoq-keittiö oli hinta-laatusuhteeltaan kaikista paras vaihtoehto. Tein asennuksen itse, ja Epoqin keittiöstä sain juuri sellaisen kuin halusin, kertoo Aleksi.