Logo Gigantti
Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun
79
 
Vertaile
Lisätietoa
Toimitukset alkavat 09.02.2018  
  • Suoratoista Youtube, Netflix, Spotify
  • 4K UHD, HDR-tuki
  • Yhdistetään HDMI-liitäntään
Lue lisää Chromecast Ultra
39
 
Vertaile
Lisätietoa
Toimitukset alkavat 26.01.2018  
  • Helppokäyttöinen
  • Suoratoista Youtube, Netflix, Spotify
  • Nopea AC-WiFi
Lue lisää Chromecast
Chromecast

Chromecast Ultra - nopeampi, parempi, 4K-laadulla

Googlen Chromecast Ultra vie näytön peilauksen uudelle tasolle. Suoratoista televisiosarjoja, elokuvia ja musiikkia entistä laadukkaammin ja nauti 4K Ultra HD -tasoisesta kuvasta, sekä HDR-tekniikan tuomista eduista*. Chromecast Ultra on edeltäjiään nopeampi ja tarkempi.

*4K-sisältö ja HDR-materiaali vaativat yhteensopivan 4K-television HDR-tuella, sekä vakaan Internet-yhteyden.


Saitko Viaplay-tilauksen uuden Chromecast Ultrasi yhteydessä? Android-laitteissa aktivoit tilauksen avaamalla Viaplay-sovelluksen Chromecastissa. Jos sinulla on iOS-laite ja tilauksen aktivoiminen ei onnistu sovelluksessa, voit aktivoida tarjouksen vaivattomasti Chromecastin sivulla.


Chromecast Ultra

TV täynnä mahdollisuuksia

Chromecast Ultra on Googlen kehittämä pienikokoinen laite, jonka avulla peilaat verkkosisältöä vaivattomasti televisioosi. Chromecast Ultra vastaanottaa sisältöä älylaitteeltasi ja siirtää kuvan television suurelle näytölle - aivan kuin oma televisiokanavasi täynnä tuhansia mahdollisuuksia. Ole televisiosi herra ja synkronoi se videoiden, elokuvien ja musiikin rajattomaan maailmaan.


Nyt 4K Ultra HD -laadulla

Uusi Chromecast Ultra mahdollistaa 4K Ultra HD ja HDR-sisällön suoratoiston. Tekniikat tuottavat yksityiskohtaisen tarkan kuvan rikkaissa väreissä. Mikäli et omista 4K-televisiota, voit siitä huolimatta hyötyä Chromecast Ultran tarjoamasta korkeasta kuvanlaadusta ja nopeasta tiedonsiirrosta. Palvelut kuten Netflix ja YouTube tarjoavat 4K-tasoista* sisältöä.

Chromecast Ultra

Chromecast Ultra

Nopeampi ja parempi

Chromecast Ultra toimii nopeammin ja lataa sisällön silmänräpäyksessä, mikä varmistaa saumattoman suoratoiston. Sisäänrakennettu Ethernet-sovitin mahdollistaa laitteen yhdistämisen reitittimeen verkkokaapelin avulla vakaan ja häiriöttömän verkkoyhteyden takaamiseksi. Chromecast Ultra ei lukitse älypuhelimen toimintoja, joten voit käyttää puhelinta normaalisti suoratoiston aikana.


Digitaalinen maailma TV-ruudulla

Netflix, YouTube ja Spotify – Chromecast Ultra tuo viihteen digitaalisen maailman television suurelle näytölle. Katsele ohjelmia, surffaa Chrome-verkkoselaimella tai viihdy Internetin tarjoaman sisällön parissa. Chromecastin käyttöönotto on helppoa: tarvitset vain television HDMI-liitännän, virtaa ja vakaan Internet-yhteyden.

Chromecast Ultra

Lue lisää Gigantin tuotteista:

Artikkeli päivitettiin viimeksi: 23.11.2017 13:01:36