Logo Gigantti
Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun
Chromecast Ultra
Chromecast Ultra

Chromecast Ultra - nopeampi, parempi, 4K-laadulla

Googlen Chromecast Ultra vie näytön peilauksen uudelle tasolle. Suoratoista televisiosarjoja, elokuvia ja musiikkia entistä laadukkaammin ja nauti 4K Ultra HD -tasoisesta kuvasta, sekä HDR-tekniikan tuomista eduista*. Chromecast Ultra on edeltäjiään nopeampi ja tarkempi.

*4K-sisältö ja HDR-materiaali vaativat yhteensopivan 4K-television HDR-tuella, sekä vakaan Internet-yhteyden.


Chromecast Ultra

TV täynnä mahdollisuuksia

Chromecast Ultra on Googlen kehittämä pienikokoinen laite, jonka avulla peilaat verkkosisältöä vaivattomasti televisioosi. Chromecast Ultra vastaanottaa sisältöä älylaitteeltasi ja siirtää kuvan television suurelle näytölle - aivan kuin oma televisiokanavasi täynnä tuhansia mahdollisuuksia. Ole televisiosi herra ja synkronoi se videoiden, elokuvien ja musiikin rajattomaan maailmaan.


Nyt 4K Ultra HD -laadulla

Uusi Chromecast Ultra mahdollistaa 4K Ultra HD ja HDR-sisällön suoratoiston. Tekniikat tuottavat yksityiskohtaisen tarkan kuvan rikkaissa väreissä. Mikäli et omista 4K-televisiota, voit siitä huolimatta hyötyä Chromecast Ultran tarjoamasta korkeasta kuvanlaadusta ja nopeasta tiedonsiirrosta. Palvelut kuten Netflix ja YouTube tarjoavat 4K-tasoista* sisältöä.

Chromecast Ultra

Chromecast Ultra

Nopeampi ja parempi

Chromecast Ultra toimii nopeammin ja lataa sisällön silmänräpäyksessä, mikä varmistaa saumattoman suoratoiston. Sisäänrakennettu Ethernet-sovitin mahdollistaa laitteen yhdistämisen reitittimeen verkkokaapelin avulla vakaan ja häiriöttömän verkkoyhteyden takaamiseksi. Chromecast Ultra ei lukitse älypuhelimen toimintoja, joten voit käyttää puhelinta normaalisti suoratoiston aikana.


Digitaalinen maailma TV-ruudulla

Netflix, YouTube ja Spotify – Chromecast Ultra tuo viihteen digitaalisen maailman television suurelle näytölle. Katsele ohjelmia, surffaa Chrome-verkkoselaimella tai viihdy Internetin tarjoaman sisällön parissa. Chromecastin käyttöönotto on helppoa: tarvitset vain television HDMI-liitännän, virtaa ja vakaan Internet-yhteyden.

Chromecast Ultra
79
 
Vertaile
Lisätietoa
Nettivarastossa (100+)  
  • Suoratoista Youtube, Netflix, Spotify
  • 4K UHD, HDR-tuki
  • Yhdistetään HDMI-liitäntään
Lue lisää Chromecast Ultra

Lue lisää Gigantin tuotteista:

Artikkeli päivitettiin viimeksi: 06.10.2016 13:51:49

Merkki

Tuotekategoria

Tuote

Myymälä

Uutisia, vinkkejä ja ohjeita