Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun
Kuva valkoisesta Epoq Viva-keittiöstä

Epoq – inspiraatiota keittiöön ja kodinhoitohuoneeseen

Olemme keränneet sivulle joukon artikkeleita, joiden avulla voit löytää inspiraatiota ja ideoita unelmiesi keittiöön tai kodinhoitohuoneeseen. Lue muiden kokemuksista Epoq-keittiön suunnittelussa ja rakennuksessa ja löydä parhaat ratkaisut omaan kotiisi.
Villen ja Minnan keittiö on katseenvangitsija

Villen ja Minnan keittiö on katseenvangitsija

Ville Torikan ja Minna Tossavaisen kotona keittiö osuu silmiin heti sisään tullessa. Näyttävän musta Trend Liquorice -sarjan Epoq-keittiö tuo tyylikästä kontrastia avaraan ja valoisaan kotiin.
>Marjon raikas Epoq-keittiö

Marjon raikas Epoq-keittiö

Marjo Mäki-Lohenoja lähti toteuttamaan unelmiensa keittiötä Gigantin avulla. Lopputulokseen tyytyväinen Marjo sai hohtavan valkoisen keittiön, joka sopii muuhun kodin ilmeeseen.
Rohkean musta Epoq Trend-keittiö on Aleksin valinta

Rohkean musta keittiö on Aleksin valinta

Aleksi Ylilehdon kotona Littoisissa keittiö on tumma ja tyylikäs kodin sydän. Aleksin suosikkeja ovat uuden keittiön suuri saareke, kiiltävän mustat kodinkoneet ja tilavat tammitasot.
Kuva pariskunnasta keittiössään, jonka kalusteet kuuluvat Epoq Trend-sarjaan

Jojjen ja Evelinan bistrokeittiö

Evelina ja Jojje Bretti Lundegard toteuttivat unelmansa keittiöstä, joka henkii bistrotyyliä ja tarjoaa paljon työskentelytilaa, hieman kuin ravintolassa. Lue Jojjen ja Evelinan tarina ja inspiroidu heidän keittiöstään!
 Asiakkaan Epoq Trend-keittiö

”Tyylikäs ja toimiva keittiö”

Kjetil Sandes on tyytväinen uuteen Epoq-keittiöönsä ja saamaansa palveluun. Lue Kjetilin asiakaskokemus täältä!
Kuva erilaisista Epoq-etulevyistä ja -vetimistä

Epoq: Suunnittele näköisesi keittiö

Klassinen, moderni, trendikäs vai tyylikäs. Kaikki riippuu valitsemistasi materiaaleista ja muodoista – lupaamme auttaa sinua parhaamme mukaan, jotta saat haluamasi lopputuloksen.
Kuva Epoq-keittiösaarekkeesta

Kodin sydän: Keittiösaareke Epoqilta

Lue perheestä, jonka talon laajennus antoi heille mahdollisuuden unelmiensa keittiön luomiselle. Tänä päivänä koko perhe kerääntyy tilavan keittiösaarekkeen ympärille.
Kuva järkevästi sisustetusta Epoq-vetolaatikosta

Älykäs keittiösisustus

Se, mitä kaapit kätkevät sisälleen, määrittelee keittiön käytännöllisyyden. Meiltä löydät suuren valikoiman ratkaisuja, joiden avulla uusi Epoq-keittiösi täyttää tarpeesi.
Nuoli tekstillä: Palaa Epoq-pääsivulle