Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun
Kuva valkoisesta Epoq Viva-keittiöstä

Epoq – inspiraatiota keittiöön ja kodinhoitohuoneeseen

Olemme keränneet sivulle joukon artikkeleita, joiden avulla voit löytää inspiraatiota ja ideoita unelmiesi keittiöön tai kodinhoitohuoneeseen. Lue muiden kokemuksista Epoq-keittiön suunnittelussa ja rakennuksessa ja löydä parhaat ratkaisut omaan kotiisi.
Kuva pariskunnasta keittiössään, jonka kalusteet kuuluvat Epoq Trend-sarjaan

Jojjen ja Evelinan bistrokeittiö

Evelina ja Jojje Bretti Lundegard toteuttivat unelmansa keittiöstä, joka henkii bistrotyyliä ja tarjoaa paljon työskentelytilaa, hieman kuin ravintolassa. Lue Jojjen ja Evelinan tarina ja inspiroidu heidän keittiöstään!
 Asiakkaan Epoq Trend-keittiö

”Tyylikäs ja toimiva keittiö”

Kjetil Sandes on tyytväinen uuteen Epoq-keittiöönsä ja saamaansa palveluun. Lue Kjetilin asiakaskokemus täältä!
Kuva Epoq-keittiöstä

Epoq-asiakas: ”Ruoanlaitosta on tullut hauskempaa kuin koskaan!”

Hilde Jensen osti Epoq-keittiön, ja nyt hän nauttii ruoanlaitosta uudessa keittiössään. Hanki inspiraatiota keittiöön ja lue Hilde Jensenin käytännöllisistä keittiöratkaisuista ja keittiösaarekkeesta, josta on tullut huoneen keskipiste.
Kuva Epoq-keittiösaarekkeesta

Kodin sydän: Keittiösaareke Epoqilta

Lue perheestä, jonka talon laajennus antoi heille mahdollisuuden unelmiensa keittiön luomiselle. Tänä päivänä koko perhe kerääntyy tilavan keittiösaarekkeen ympärille.
Kuva järkevästi sisustetusta Epoq-vetolaatikosta

Älykäs keittiösisustus

Se, mitä kaapit kätkevät sisälleen, määrittelee keittiön käytännöllisyyden. Meiltä löydät suuren valikoiman ratkaisuja, joiden avulla uusi Epoq-keittiösi täyttää tarpeesi.
Kuva erilaisista Epoq-etulevyistä ja -vetimistä

Epoq: Suunnittele näköisesi keittiö

Klassinen, moderni, trendikäs vai tyylikäs. Kaikki riippuu valitsemistasi materiaaleista ja muodoista – lupaamme auttaa sinua parhaamme mukaan, jotta saat haluamasi lopputuloksen.
Nuoli tekstillä: Palaa Epoq-pääsivulle