Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun
Kuva valkoisesta Epoq Viva-keittiöstä

Epoq – inspiraatiota keittiöön ja kodinhoitohuoneeseen

Olemme keränneet sivulle joukon artikkeleita, joiden avulla voit löytää inspiraatiota ja ideoita unelmiesi keittiöön tai kodinhoitohuoneeseen. Lue muiden kokemuksista Epoq-keittiön suunnittelussa ja rakennuksessa ja löydä parhaat ratkaisut omaan kotiisi.
Villen ja Minnan keittiö on katseenvangitsija

Villen ja Minnan keittiö on katseenvangitsija

Ville Torikan ja Minna Tossavaisen kotona keittiö osuu silmiin heti sisään tullessa. Näyttävän musta Trend Liquorice -sarjan Epoq-keittiö tuo tyylikästä kontrastia avaraan ja valoisaan kotiin.
>Marjon raikas Epoq-keittiö

Marjon raikas Epoq-keittiö

Marjo Mäki-Lohenoja lähti toteuttamaan unelmiensa keittiötä Gigantin avulla. Lopputulokseen tyytyväinen Marjo sai hohtavan valkoisen keittiön, joka sopii muuhun kodin ilmeeseen.
Rohkean musta Epoq Trend-keittiö on Aleksin valinta

Rohkean musta keittiö on Aleksin valinta

Aleksi Ylilehdon kotona Littoisissa keittiö on tumma ja tyylikäs kodin sydän. Aleksin suosikkeja ovat uuden keittiön suuri saareke, kiiltävän mustat kodinkoneet ja tilavat tammitasot.
GRASS valmistaa kestäviä vetolaatikkoja

GRASS – tyylikkäitä laatikostoja toimivaan arkeen

Kun suunnittelemme keittiöitä, otamme aina huomioon modernin pohjoismaisen arjen. Itävaltalaisen GRASSin ajattomat ja modernit designvalinnat sopivat useimpiin keittiöihin elegantisti – käytännöllisyydestä tinkimättä.
Cosentinon työtasot sopivat Epoq-keittiöihin ja kodinhoitohuoneisiin

Cosentino – Espanjan vuoristoista keittiöihin ympäri maailman

Kestävyyden, terveyden, turvallisuuden ja terveellisen työympäristön painottaminen – muun muassa näistä syistä teemme yhteistyötä työtasovalmistaja Cosentinon kanssa. Cosentinon työtasot ovat laadukkaita ja ympäristön huomioon ottavia.
 Tanskalainen Horn valmistaa ympäristöystävällisiä työtasoja

HORN – tyylikkäitä työtasoja, jotka tekevät maailmasta vihreämmän

HORNin työtaso ei edusta ainoastaan eksklusiivista ja kaunista muotoilua – se myös tekee maailmasta vihreämmän. Ajan myötä kaunistuva puu vai käytännöllinen laminaatti – löydä oma suosikkisi HORNin valikoimasta.
Kuva pariskunnasta keittiössään, jonka kalusteet kuuluvat Epoq Trend-sarjaan

Jojjen ja Evelinan bistrokeittiö

Evelina ja Jojje Bretti Lundegard toteuttivat unelmansa keittiöstä, joka henkii bistrotyyliä ja tarjoaa paljon työskentelytilaa, hieman kuin ravintolassa. Lue Jojjen ja Evelinan tarina ja inspiroidu heidän keittiöstään!
 Asiakkaan Epoq Trend-keittiö

”Tyylikäs ja toimiva keittiö”

Kjetil Sandes on tyytväinen uuteen Epoq-keittiöönsä ja saamaansa palveluun. Lue Kjetilin asiakaskokemus täältä!
Kuva erilaisista Epoq-etulevyistä ja -vetimistä

Epoq: Suunnittele näköisesi keittiö

Klassinen, moderni, trendikäs vai tyylikäs. Kaikki riippuu valitsemistasi materiaaleista ja muodoista – lupaamme auttaa sinua parhaamme mukaan, jotta saat haluamasi lopputuloksen.
Epoq Shaker Natural Oak -keittiömallisto huokuu maalaistunnelmaa

Onko sinulla romanttinen, pohjoismainen vai pelkistetty keittiötyyli?

Keittiöremontti ja sen suunnittelu on mielenkiintoinen ja haastava projekti. Mahdollisuudet ovat monet ja uuden keittiön suunnittelu vaatii monta päätöstä, kuten värit, tyyli, materiaali. Inspiroidu Epoq-keittiöiden tarjoamista vaihtoehdoista.
Kuva järkevästi sisustetusta Epoq-vetolaatikosta

Älykäs keittiösisustus

Se, mitä kaapit kätkevät sisälleen, määrittelee keittiön käytännöllisyyden. Meiltä löydät suuren valikoiman ratkaisuja, joiden avulla uusi Epoq-keittiösi täyttää tarpeesi.
Nuoli tekstillä: Palaa Epoq-pääsivulle