Ohita
Epoq Pure -avokeittiö ja 35 vuoden keittiötakuun logo

Epoq-keittiö - Pure

Epoq Pure-keittiösarjassa on kestävä ja moderni mattapinta, jonka laadukas sormenjälkiä hylkivä pinnoite on kehitetty naarmuuntumista ja likaantumista ehkäiseväksi. Tuotesarjan 19 mm MDF-etulevy on saatavilla Black ja Graphite supermatta -väreissä.

Tummanruskeat Epoq Pure -keittiökalusteet ja valkea työtaso

Pure Matt Graphite - uutuus 2023/24

Mattapintaiset, tummanharmaat etulevyt tuovat keittiöön luonnetta. Samalla ne ovat pehmeämpiä ja hillitympiä kuin musta. Pure Matt -sarjan sävy Graphite sopii useimpiin väreihin, materiaaleihin ja tyyleihin. Tämän vuoksi sille löytyy monipuolisia käyttömahdollisuuksia pohjoismaisissa kodeissa.

Musta Epoq Pure -avokeittiö valkoisella työtasolla ja vieressä puunvärinen ruokailuryhmä

Mattapinta antaa ylellisen vaikutelman

Himmeä mattapinta antaa pehmeän ilmeen ja lisää väriin syvyyttä. Yhdistettynä kiiltäväpintaisiin materiaaleihin, se tuo herkkyyttä ja kontrastia sisustukseen. Jos haluat vähemmän kontrastia materiaalien välille, voidaan Epoq Pure Matt yhdistää muihin mattapintaisiin materiaaleihin, jolloin sisustuksesta tulee hillitympi.

Mattapintainen väri, jolla on matala kiilto, näyttää aina vaaleammalta kuin sama väri, korkeammalla kiiltoasteella.

Pure-etulevyt on valmistettu 19 mm paksusta MDF:stä
Kiilto: ±3

Epoq Pure -keittiökalusteet ja vaalea työtaso, jossa kullanvärinen tiskiallas ja hana

Kestävä pinta

Tuotteen valmistuksessa on käytetty ainutlaatuista Excimer-teknologiaa, jonka ansiosta Pure Matt -etulevyjen pinta ei naarmuunnu helposti ja on kulutusta kestävä. Pinta kestää erinomaisesti myös kemikaaleille altistumista. Pehmeän tuntuinen pinta hylkii sormenjälkiä ja pienet naarmut korjaantuvat itsestään höyryn ja lämmön avulla.

Epoq Pure -etulevyt valkoisella taustalla
Pure Matt -etulevyt

Pure Matt on moderni keittiösarja, sileäksi lakatulla mattapinnalla.

Useimmissa mattapintaisten keittiöiden etulevyissä on kierrätetyistä PET-pulloista valmistettu pinnoite. Näitä etulevyjä ei voida kierrättää, eivätkä ne siksi täyttäneet laatuvaatimuksiamme höyryn ja veden sietokyvyn suhteen. Halusimme luoda kauniin mattapinnan, joka on helppo pitää puhtaana ja joka on mahdollista kierrättää.

Lajittele haku
1–48 kaikkiaan 138 tuotteesta