Ohita
Epoq Heritage keittiötakuu logo

Heritage

Heritage on monipuolinen, klassinen keittiömalli. Sen elegantit, profiloitujen kehysten ympäröimät peiliovet sopivat moniin klassisiin sisustustyyleihin, kuten upeaan maalaisromanttiseen keittiöön lasiovilla, pilastereilla, listoilla ja keraamisilla tai kiiltävän metallisilla yksityiskohdilla täydennettynä. Täydennä tyyliä esimerkiksi marmorilla, messingillä tai kromilla ja tee klassisesta keittiöstä modernimpi, tai luo viihtyisä maalaiskeittiö massiivipuisella työtasolla, suljetuilla kaapeilla ja rustiikkisemmilla kahvoilla.

Avokeittiö valkoisilla EPOQ Heritage -kaapistoilla, ruokailuryhmä, liesituuletin sekä jääkaappi

Heritage Classic White on tämän keittiösarjan kaikista klassisin malli. Se sopii erityisesti maalaisromanttisiin keittiöihin ja kesämökeille. Ajaton, klassinen perustyyli mahdollistaa keittiön yksityiskohtien valinnan omaan makuun sopiviksi.

Etulevyt ovat lakattua MDF-levyä, jossa on urasyvennykset.
Lähin värikoodi*: NCS S 0502-G78Y | Kiiltoaste: 30

Avokeittiö sinisillä EPOQ Heritage -kaapistoilla ja valkoisella työtasolla, integroitu uuni ja keittiösaarreke

Heritage Blue Grey on jännittävä lisä tähän klassiseen keittiösarjaan. Se on klassiseksi tyyliksi melko rohkea, mutta siniharmaa sävy on kuitenkin rauhallinen ja miellyttävä ja sopii moderniin klassiseen keittiöön. Se sointuu hyvin yhteen niin valkoisen, mustan, harmaan, beigen kuin messingin tai krominkin kanssa.

Etulevyt ovat lakattua MDF-levyä, jossa on urasyvennykset.
Lähin värikoodi*: NCS S 7010-R90B | Kiiltoaste: 30

Avokeittiöratkaisu, jossa vaaleanharmaat EPOQ Heritage -kaapistot, puinen työtaso ja ruokailuryhmä

Heritage Light Grey on keveän vaaleanharmaa vaihtoehto, joka sopii niin moderniin keittiöön kuin kotoisaan maalaistupaankin. Luo moderni, klassinen keittiö suurilla pinnoilla, jotka muodostuvat leveistä laatikoista ja kiiltävistä yksityiskohdista kahvoissa, työtasossa ja hanassa. Jos taas haluat rustiikkisemman tyylin, valitse massiivipuinen työtaso ja antiikkityylisiksi viimeistellyt yksityiskohdat ja hana, joka henkii vanhan ajan eleganssia.

Etulevyt ovat lakattua MDF-levyä, jossa on urasyvennykset.
Lähin värikoodi: NCS S 3000-N | Kiiltoaste: 30

Heritage Classic White, Light Grey ja BlueGrey

*NCS-koodi on visuaalinen värijärjestelmä eri sävyille. Saman värikoodin väri voi näyttää erilaiselta taustasta, maalivalmistajasta ja kiillosta riippuen.

Tutustu kaikkiin Heritage-sarjan tuotteisiin:

Lajittele haku
1–48 kaikkiaan 195 tuotteesta
Epoq Heritage tarjoaa monipuolisia ja klassisia keittiökaappien ovia ja etulevyjä. Siinä on tyylikkäät ja profiloidut ovet, mikä helpottaa yhdistämistä monien lisätarvikkeiden kanssa.