Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun
Me toimitamme Epoq-keittiöt ja kodinhuoneet kaikkialle Manner-Suomeen

Me toimitamme Epoq-keittiön kotiisi

Pian voit nauttia ruoanlaitosta ja leipomisesta uudessa Epoq-keittiössäsi – me toimitamme uuden unelmakeittiösi kotiisi. Tälle sivulle olemme koonneet hyödyllistä tietoa Gigantin keittiöiden ja kodinhoitohuoneiden toimitusajoista ja -hinnoista. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme tai keittiömyyjiimme Gigantti-myymälöissä.

Lue lisää keittiön toimituksesta

Toimitamme keittiöitä ja kodinhoitohuoneita kaikkialle Manner-Suomeen. Keittiön toimitusaika sovitaan samalla, kun vahvistat keittiötilauksesi Gigantti-myymälässä.

Epoq-keittiö suunnitellaan toiveidesi ja tyylisi mukaan, ja keittiön tai kodinhoitohuoneen toimitusaika vaihtelee riippuen siitä, millaisen ratkaisun ja materiaalit olet valinnut. Nopeimmillaan keittiön toimitusaika on noin 2 viikkoa. Jos keittiöön tulee mittatilattu työtaso tai tilauksesta maalattavat ovet, on toimitusaika normaalisti noin 6 viikkoa.

Kun vahvistat keittiötilauksen, sovitaan samalla myös keittiön toimitusaika. Otamme yhteyttä sinuun, jos toimitusaikaan jostakin syystä tulisi muutoksia. Mikäli sovittu toimitusaika ei sopisikaan, voit muuttaa aikaa ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun vähintään viikkoa ennen sovittua toimitusaikaa.

Kuljettaja soittaa toimituspäivänä noin tuntia ennen saapumistaan. Teemme parhaamme pitääksemme sinut ajan tasalla mahdollisista muutoksista.

Toimitamme aina keittiöt ja kodinhoitohuoneet aina sisälle huoneeseen asti. Toimituksen hinta on alkaen 149 euroa. Keittiömyyjämme kertovat tarkan hinnan, kun vahvistat tilauksen.

Isojen pakkausten kantaminen saattaa vahingoittaa lattioita. Siksi suosittelemme suojaamaan lattiat ennen keittiön toimitusta. Huomaathan myös, että kuljetusyrityksen työntekijät eivät ota pois kenkiään työturvallisuuden takia.

Kun vastaanotat lähetyksen, on tärkeää, että tarkistat sen sisällön. Katso, puuttuuko lähetyksestä jotain tai onko osia toimituksesta vaurioitunut. Mikäli lähetyksestä puuttuu jotakin tai osia on vaurioitunut, ota yhteyttä asiakaspalveluun 7 päivän sisällä (ota valmiiksi tilausnumero, tuotekoodi ja kuva vaurioituneesta tuotteesta). Mikäli olet tilannut myös asennuspalvelun Gigantin kautta, on tärkeää, että ilmoitat puuttuvista tai vaurioituneista osista asiakaspalveluun mahdollisimman pian.

Me olemme apunasi

Jos sinulla on kysyttävää keittiön toimituksesta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Me olemme apunasi!

Nuoli tekstillä: Palaa Epoq-pääsivulle
Click-keittiörungon kokoaminen onnistuu ilman yhtäkään ruuvia tai työkalua

Click - yllättävän helppo asentaa

Gigantin uudet Click-keittiörungot on mahdollista koota helposti itse ilman työkaluja, ruuveja tai liimaa. Click-keittiörungot tarvitsee vain napsauttaa paikoilleen.

Me asennamme Epoq-keittiön puolestasi

Keittiön asennus

Haluatko ostaa uuden keittiön asennuksen kera? Löydät sen Gigantista. Epoq-keittiöillemme voi tilata asennuksen ammattilaisen toimesta. Lue tältä sivulta, mitä on hyvä tietää keittiön asennuksesta.

Varaa ilmainen keittiösuunnitteluaika Gigantista

Varaa ilmainen aika keittiösuunnittelijalle

Varaa 1,5 tunnin suunnitteluaika Gigantin keittiöasiantuntijan kanssa lähimmässä myymälässäsi. Suunnitteluaika on ilmainen eikä se ole sitova.