Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun

Google WiFi - Huoleton verkko. Sinulle.

Google WiFi on WiFi-ratkaisu, joka korvaa reitittimen ja takaa kotiisi sujuvan verkkoyhteyden. Google WiFi toimii nykyisen modeemisi ja kaikkien internet-palveluntarjoajien kanssa. Osta Google Wifi Gigantista!
349
 
Vertaile
Lisätietoa
Toimitukset alkavat 24.10.2018  
  • Kaksikaistainen WiFi-järjestelmä
  • Jopa 1,2 Gbps, älykäs verkon hallinta
  • Päivittyvä pilvipohjainen turvallisuus
Lue lisää Google Wifi -Mesh-järjestelmä
149
 
Vertaile
Lisätietoa
Varastossa (50+)  
  • Kaksikaistainen WiFi-järjestelmä
  • Jopa 1,2 Gbps, älykäs verkon hallinta
  • Päivittyvä pilvipohjainen turvallisuus
Lue lisää Google Wifi -Mesh-reititin (1 kpl)
Google WiFi

Kattava ja vakaa - kaikkialla.

Google WiFi on WiFi-ratkaisu, joka korvaa reitittimen ja takaa kotiisi sujuvan verkkoyhteyden. Google WiFi toimii nykyisen modeemisi ja kaikkien internet-palveluntarjoajien kanssa. Saat sujuvan ja huolettoman WiFi-verkkoyhteyden.

Google WiFi

Vakaa verkko kotisi jokaisessa huoneessa.

Googlen Wifi-tukipisteet muodostavat yhtenäisen, koko kodin kattavan verkon. Saat aina kattavimman mahdollisen verkkoyhteyden, riippumatta siitä missä päin kotiasi olet.

Google WiFi
Google WiFi
Google WiFi
Google WiFi
Google WiFi

Kuinka monta Wifi-tukipistettä tarvitset?

Yksikään koti ei ole liian suuri tai pieni Google Wifille. Kodin tai asunnon koosta riippumatta saat kattavan verkkoyhteyden.

Yksi: Pieni koti, alle 85 m²

Kaksi: Keskikokoinen koti, 85 - 170 m²

Kolme: Suuri koti, yli 170 m²

Google WiFi

Smart Home ja kätevä hallinta

Google WiFi on yhtä älykäs kuin maailmaa muuttanut hakukone. Se työskentelee kulissien takana ja takaa nopean verkkoyhteyden, jotta sinä voit keskittyä tärkeimpään - verkon käyttöön. Kätevä sovellus helpottaa verkon määrittämistä ja hallintaa.

Google WiFi

Mikä on mesh?

Google WiFi on niin kutstuttu mesh-verkkojärjestelmä. Langaton mesh-järjestelmä koostuu useasta yhteyspisteestä, jotka luovat yhtenäisen ja katkeamattoman verkon koko kotiisi. Mesh-järjestelmän kaikki osat kommunikoivat keskenään, eivätkä ainoastaa tukiaseman kanssa. Tämä luo kotiisi vakaan WiFi-yhteyden, jonka kaikkien yhteyspisteiden teoreettinen tiedon lähetys- ja vastaanottonopeus on sama, vaikka ainoastaan yksi reititin on yhdistetty modeemiin. Google WiFi mesh-järjestelmä on myös erittäin helppo ottaa käyttöön.

Kaikki mesh-järjestelmää käyttävät laitteet (kuten esimerkiksi älypuhelimesi ja tabletti) vaihtavat vahvimman signaalin omaavaan reitittimeen saumattomasti, joten yhteys ei katkea kesken kaiken. Mesh-järjestelmä toimii yhden käyttäjänimen ja salasanan alla, joten järjestelmään liitetty laite ei yhdistä useiden verkkojen välillä, kuten esimerkiksi WiFi-verkon kantaman laajentimella.

Lue lisää Gigantin tuotteista:

Artikkeli päivitettiin viimeksi: 25.10.2017 11:32:56