Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun

Google WiFi - Huoleton verkko. Sinulle.

Google WiFi on WiFi-ratkaisu, joka korvaa reitittimen ja takaa kotiisi sujuvan verkkoyhteyden. Google WiFi toimii nykyisen modeemisi ja kaikkien internet-palveluntarjoajien kanssa. Osta Google Wifi Gigantista!
359
 
Vertaile
Lisätietoa
Nettivarastossa (100+)  
  • Kaksikaistainen WiFi-järjestelmä
  • Jopa 1,2 Gbps, älykäs verkon hallinta
  • Päivittyvä pilvipohjainen turvallisuus
Lue lisää Google Wifi -Mesh-järjestelmä
149
 
 
  • Kaksikaistainen WiFi-järjestelmä
  • Jopa 1,2 Gbps, älykäs verkon hallinta
  • Päivittyvä pilvipohjainen turvallisuus
Lue lisää Google Wifi -Mesh-reititin (1 kpl)
Google WiFi

Kattava ja vakaa - kaikkialla.

Google WiFi on WiFi-ratkaisu, joka korvaa reitittimen ja takaa kotiisi sujuvan verkkoyhteyden. Google WiFi toimii nykyisen modeemisi ja kaikkien internet-palveluntarjoajien kanssa. Saat sujuvan ja huolettoman WiFi-verkkoyhteyden.

Google WiFi

Vakaa verkko kotisi jokaisessa huoneessa.

Googlen Wifi-tukipisteet muodostavat yhtenäisen, koko kodin kattavan verkon. Saat aina kattavimman mahdollisen verkkoyhteyden, riippumatta siitä missä päin kotiasi olet.

Google WiFi
Google WiFi

Kuinka monta Wifi-tukipistettä tarvitset?

Yksikään koti ei ole liian suuri tai pieni Google Wifille. Kodin tai asunnon koosta riippumatta saat kattavan verkkoyhteyden.

Yksi: Pieni koti, alle 85 m²

Kaksi: Keskikokoinen koti, 85 - 170 m²

Kolme: Suuri koti, yli 170 m²

Google WiFi

Smart Home ja kätevä hallinta

Google WiFi on yhtä älykäs kuin maailmaa muuttanut hakukone. Se työskentelee kulissien takana ja takaa nopean verkkoyhteyden, jotta sinä voit keskittyä tärkeimpään - verkon käyttöön. Kätevä sovellus helpottaa verkon määrittämistä ja hallintaa.

Google WiFi

Mikä on mesh?

Google WiFi on niin kutstuttu mesh-verkkojärjestelmä. Langaton mesh-järjestelmä koostuu useasta yhteyspisteestä, jotka luovat yhtenäisen ja katkeamattoman verkon koko kotiisi. Mesh-järjestelmän kaikki osat kommunikoivat keskenään, eivätkä ainoastaa tukiaseman kanssa. Tämä luo kotiisi vakaan WiFi-yhteyden, jonka kaikkien yhteyspisteiden teoreettinen tiedon lähetys- ja vastaanottonopeus on sama, vaikka ainoastaan yksi reititin on yhdistetty modeemiin. Google WiFi mesh-järjestelmä on myös erittäin helppo ottaa käyttöön.

Kaikki mesh-järjestelmää käyttävät laitteet (kuten esimerkiksi älypuhelimesi ja tabletti) vaihtavat vahvimman signaalin omaavaan reitittimeen saumattomasti, joten yhteys ei katkea kesken kaiken. Mesh-järjestelmä toimii yhden käyttäjänimen ja salasanan alla, joten järjestelmään liitetty laite ei yhdistä useiden verkkojen välillä, kuten esimerkiksi WiFi-verkon kantaman laajentimella.

Lue lisää Gigantin tuotteista:

Artikkeli päivitettiin viimeksi: 25.10.2017 11:32:56