Huawei Nova 3

- uusi tähti on syntynyt -
Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun

Huawei Nova 3 on älykäs, tehokas ja tyylikäs älypuhelin, joka häikäisee ominaisuuksillaan. AI-kaksoiskamerat, Huawein oma tekoälyprosessori Kirin 970, yli 2 päivän akunkesto* ja Emui 8.2 -käyttöliittymän tuomat nerokkaat ominaisuudet tekevät Nova 3:sta puhelimen, joka on valovuosia aikaansa edellä.

Huawei Nova 3 - Iris Purple Huawei Nova 3 - Iris Purple Huawei Nova 3 - Iris Purple
Huawei Nova 3 - Light Blue Huawei Nova 3 - Light Blue
Huawei Nova 3 - Black Huawei Nova 3 - Black

Katseet kääntävää kauneutta joka tuumalta

Huawei Nova 3 -älypuhelimessa yhdistyvät seuraavan sukupolven teknologia ja aisteja hivelevä muotoilu.

Älypuhelimen 6.3" FHD+ -näyttö peittää huikeat 83% puhelimen etukannen pinta-alasta, jonka ansiosta saat maksimaalisen katselukokemuksen menettämättä käyttömukavuutta.

Huawei Nova 3 on saatava kolmella silmiä hivelevällä värivaihtoehdolla - Musta, violetti ja vaaleansininen.

Huawei Nova 3 -älypuhelin saatavilla 3 värissä.


Täydelliset kuvat 

edestä ja takaa

Vangitse ohikiitävät arjen huippuhetket älykkäämmin. Nova 3:n etu- ja takakannen AI-kaksoiskamerat tallentavat kuvat täydellisinä paikasta, ajasta ja olosuhteista riippumatta.

Huawei Nova 3 -älypuhelimen edistynyt kameratekniikka

Etukannen kamera

Nova 3 -älypuhelimen etukannen kaksoiskamera koostuu 24 MP ja 2MP tekoälykameroista, jotka tekevät kuvaamisesta todellisen nautinnon.

Kameran tekoälyprosessori tunnistaa 8 yleisintä kuvauskohdetta, kuten kirkkaan taivaan, sisätilan sekä yö/hämärällä kuvauksen, ja optimoi kamera-asetukset automaattisesti niiden mukaan.

Uudenlainen kehysmäinen selfiesalama tekee omakuvien väreistä luonnollisempia ja kuvasta tarkemman. 3D-muotokuvavalaisu tarjoaa 5 erilaista valaisuefektiä, jotka tarjoavat muotokuviin täydellisen syvyyden.

Huawei Nova 3 -älypuhelin tunnistaa kuvattavan kohteen ja ympäristön

Takakannen kamera

Takakannen kaksoiskamera koostuu 24MP ja 16MP tekoälykameroista, jotka tunnistavat huikeat 22 erilaista kuvauskohdetta.

Olipa kyseessä kissa, koira, kukat tai vaikkapa kiinalainen temppeli, optimoituvat kamera-asetukset aina kuvauskohteelle sopivaksi.

Tee videoistasi entistä vaikuttavampia Slow Motion -tehosteella. Nova 3 tarjoaa hidastetun kuvauksen sekä 480 fps että 120 fps nopeuksilla.

Uudistettu kamerasovellus tekee kuvaamisesta entistä helpompaa.

3D-Qmoji

Tunteilla leikittely sallittua

Huawein 3D Emojit tekevät viestittelystä viestittelystä entistä henkilökohtaisempaa ja hauskaa hulvattomien emojien avulla.

AR 3d Emoji-kirjasto sisältää joukon hauskoja hymiöitä, kuten kalan, koiran ja pingviinin, joiden avulla luot viesteihin tunnetiloja aivan uudella tavalla. Valitse tilanteeseen tai persoonaasi sopiva Emoji ja herätä se eloon kasvojenliikkeilläsi.

Monipuoliset Nova 3:n AR-ominaisuudet mahdollistavat myös videoidesi elävöittämisen hauskoilla AR 3D -hahmoilla.

Huawei Nova 3 -älypuhelin

Turvallisempi, tehokkaampi, kaikin puolin parempi

Todellinen suorituskyky yhdistettynä entistä turvallisempaan laitesuojaukseen ja -ominaisuuksiin tekevät Huawei Nova 3 -älypuhelimesta ensiluokkaisen puhelimen myös vaativaan käyttöön.

Turvallisuuden uusi ulottuvuus

3D-kasvojentunnnistus vie mobiilin digiturvallisuuden aivan uuteen ulottuvuuteen. Entistä edistyneempi biometrinen tunnistautuminen toimii kaikissa valaistusolosuhteissa sekä varmistaa huippukorkean suojauksen älypuhelimeen tallennetuille tärkeille asiakirjoille ja rakkaille muistoillesi.

Älykkäämpää suorituskykyä

Kaunis ulkokuori kätkee sisälleen todellista suorituskykyä. Nova 3 -puhelimen ytimessä sykkivä Kirin 970-tekoälyprosessori GPU Turbo -teknologialla varmistaa vertaansa vailla olevan suorituskyvyn ja sujuvan käytön jopa sovellusten moninajossa.
Huawei Nova 3 -älypuhelin saatavilla 3 värissä.

Dual-SIM

Unohda erilliset puhelimet työ- ja henkilökohtaiselle liittymälle. Huawei Nova 3 -älypuhelimen Dual-SIM -ominaisuus mahdollistaa kahden SIM-kortin käyttämisen laitteessa samanaikaisesti.

Kestävä akku

Nova 3 pysyy menossa mukana niin kauan kuin sinäkin. Huikea 3750 mAh akku tarjoaa virtaa reippaasti yli 2 päiväksi*. Pikalatausominaisuus lataa suuren akun täyteen muutamassa tunnissa.

Riittoisa muisti

Puhelimessa on 4GB RAM-muistia. 128 GB tallennustilaa voidaan laajentaa ulkoisella muistikortilla. Muistikorttipaikka tukee jopa 256 GB muistikortteja.

EMUI 8.2

EMUI 8.1 - Uuden sukupolven käyttöliittymä

Huawei Nova 3:n intuitiivinen ja turvallinen käyttöliittymä, EMUI 8.1, tarjoaa nerokkaat ominaisuudet niin vapaa-aikaan kuin työskentelyyn. Android 8.1 -käyttöjärjestelmään pohjautuva EMUI 8.1 on varustettu tekoälyllä, jonka ansiosta sen käyttäminen on entistä sujuvampaa.