Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun
Toimitus ja kotiinkuljetus

Kaikki toimituksemme toteutetaan ilman ihmiskontakteja. Tämä tarkoittaa sitä, että kotiinkuljetuksella tilatut tuotteet toimitetaan vastaanottajan ovelle ja kuljettaja soittaa ovikelloa ja siirtyy etäämmälle. Kun ovi avataan, kuljettaja kuittaa lähetyksen vastaanotetuksi. Emme siis vaadi vastaanottajan allekirjoitusta nyt poikkeusoloissa. Jos olet tilannut esimerkiksi pyykinpesukoneen kotiisi asennettuna, voidaan palvelu suorittaa niin halutessasi. Vaihtoehtoisesti toimitus voidaan jättää ovelle tai se voidaan siirtää myöhemmälle ajankohdalle. Olemme näissä tapauksissa sinuun yhteydessä ennen toimitusta.Pakettilähetykset (alle 35 kiloa painavat tuotteet)

Varaa ja nouda: Tilaus varataan myymälästä ja on noudettavissa jo tunnin kuluttua.

Drive-in: Varaa ja maksa myymälästä noudettava tilaus verkossa. Tuomme sen parkkipaikalle autollesi jo tunnissa.

Toimitus kotiin tai työpaikalle: Toimitus kotiovelle. Saat arvion toimituspäivästä ostoskorissa, kun täytät yhteystietosi. 

Toimitus noutopisteeseen: Toimitus valittuun noutopisteeseen. Postin ja Matkahuollon noutopisteverkosto käytettävissäsi. 

Toimitus myymälään: Tilaus toimitetaan keskusvarastolta myymälään noudettavaksi. Tuotteen saapumisesta ilmoitetaan tekstiviestitse.


Kodinkoneet ja muut suuret laitteet (yli 35 kiloa painavat tuotteet)

Edullisin toimitus: 10 päivässä

Toimitus arkisin klo 8-17 talon ovelle 10 päivän sisällä tilauksesta. Saat tekstiviestin päivää ennen ja varmistussoiton vielä noin tuntia ennen saapumistamme. Toimitustapaa ei voi muuttaa tilauksen tekemisen jälkeen.

Toimitus kynnykselle: Sovittuna ajankohtana

Tilaus toimitetaan talon ulko-ovelle. Asennuspalvelut ei käytettävissä. Valitse tuotetta tilatessasi haluamasi toimitusaika ja -päivämäärä. Soitamme sinulle noin tuntia ennen tuotteen saapumista. Jos toimituskohteeseen ei ole tietä, toimitetaan tuote niin lähelle kuin se tietä pitkin on mahdollista. Ilmoita meille tarvittavat tiedot tiestä, ovikoodista, kerroksesta, hissistä sekä kapeista ja jyrkistä portaikoista. Huomaathan, että kuljettajat eivät riisu työturvallisuussyistä kenkiä, joten suojaa lattia tarvittaessa.

Toimitus kotiin: Sovittuna ajankohtana

Tilaus toimitetaan perille asti. Voit tilata lisäksi sähkö- ja vesiliitäntöjen asentamisen. Valitse tuotetta tilatessasi haluamasi toimitusaika ja -päivämäärä. Soitamme sinulle noin tuntia ennen tuotteen saapumista. Jos toimituskohteeseen ei ole tietä, toimitetaan tuote niin lähelle kuin se tietä pitkin on mahdollista. Ilmoita meille tarvittavat tiedot tiestä, ovikoodista, kerroksesta, hissistä sekä kapeista ja jyrkistä portaikoista. Huomaathan, että kuljettajat eivät riisu työturvallisuussyistä kenkiä, joten suojaa lattia tarvittaessa.

Toimitus asennuksella: Sovittuna ajankohtana

Tilaus toimitetaan perille asti. Hintaan kuuluu tilaushetkellä valitut sähkö- ja vesiliitäntöjen asennukset. Valitse tuotetta tilatessasi haluamasi toimitusaika ja -päivämäärä. Soitamme sinulle noin tuntia ennen tuotteen saapumista. Jos toimituskohteeseen ei ole tietä, toimitetaan tuote niin lähelle kuin se tietä pitkin on mahdollista. Ilmoita meille tarvittavat tiedot tiestä, ovikoodista, kerroksesta, hissistä sekä kapeista ja jyrkistä portaikoista. Huomaathan, että kuljettajat eivät riisu työturvallisuussyistä kenkiä, joten suojaa lattia tarvittaessa.

Kotiinkuljetuksen ehdot:

- Kotiinkuljetus on peruttava viimeistään kaksi päivää ennen sovittua toimitusaikaa.

Jos kotiinkuljetusta ei voida toimituskohteen sijainnin tai myöhemmin kuin kaksi päivää ennen tilausta tehdyn peruutuksen takia, ei toimituskuluja palauteta.


Erikseen toimitettavat tuotteet:

Jos tilaat useamman kuin yhden tuotteen kerrallaan ja tuotteet toimitetaan eri toimituksissa, maksat toimituskulut vain kerran. Toimituskulut määräytyvät toimitustavan, tuotteen painon sekä pakkauksen perusteella. Verkkokaupassamme toimituskulut lisätään automaattisesti kokonaishintaan ja saat laskuerittelyn ennen tilauksen hyväksymistä.

Emme valitettavasti toimita tuotteita ulkomaille.

Etkö löytänyt etsimääsi tietoa?