Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun
Toimitus ja kotiinkuljetus

Pakettilähetykset (alle 35 kiloa painavat tuotteet)

Toimitus kotiin tai työpaikalle: Toimitus kotiovelle. Toimitusaika 3-5 arkipäivää.

Toimitus noutopisteeseen: Toimitus valittuun noutopisteeseen. Toimitusaika 2-5 arkipäivää. Postin ja Matkahuollon noutopisteverkosto käytettävissäsi.

Toimitus myymälään:Tilaus toimitetaan keskusvarastolta myymälään noudettavaksi. Tuotteen saapumisesta ilmoitetaan tekstiviestitse.

Varaa ja nouda: Tilaus varataan myymälästä ja on noudettavissa tunnin kuluessa.

EXPRESS: Arkisin klo 12:00 mennessä tehdyt tilaukset toimitetaan samana iltana klo 17-22. Myöhemmin tehdyt tilaukset seuraavana arki-iltana. Saatavilla Helsingin, Espoon ja Vantaan alueella.
Kodinkoneet ja muut suuret laitteet (yli 35 kiloa painavat tuotteet)

Edullisin toimitus: 10 päivässä

Toimitus arkisin klo 8-17 talon ovelle 10 päivän sisällä tilauksesta. Saat tekstiviestin päivää ennen ja varmistussoiton vielä noin tuntia ennen saapumistamme. Toimitustapaa ei voi muuttaa tilauksen tekemisen jälkeen.

Toimitus kynnykselle: Sovittuna ajankohtana

Tilaus toimitetaan talon ulko-ovelle. Asennuspalvelut ei käytettävissä. Valitse tuotetta tilatessasi haluamasi toimitusaika ja -päivämäärä. Soitamme sinulle noin tuntia ennen tuotteen saapumista. Jos toimituskohteeseen ei ole tietä, toimitetaan tuote niin lähelle kuin se tietä pitkin on mahdollista. Ilmoita meille tarvittavat tiedot tiestä, ovikoodista, kerroksesta, hissistä sekä kapeista ja jyrkistä portaikoista. Huomaathan, että kuljettajat eivät riisu työturvallisuussyistä kenkiä, joten suojaa lattia tarvittaessa.

Toimitus kotiin: Sovittuna ajankohtana

Tilaus toimitetaan perille asti. Voit tilata lisäksi sähkö- ja vesiliitäntöjen asentamisen. Valitse tuotetta tilatessasi haluamasi toimitusaika ja -päivämäärä. Soitamme sinulle noin tuntia ennen tuotteen saapumista. Jos toimituskohteeseen ei ole tietä, toimitetaan tuote niin lähelle kuin se tietä pitkin on mahdollista. Ilmoita meille tarvittavat tiedot tiestä, ovikoodista, kerroksesta, hissistä sekä kapeista ja jyrkistä portaikoista. Huomaathan, että kuljettajat eivät riisu työturvallisuussyistä kenkiä, joten suojaa lattia tarvittaessa.

Toimitus asennuksella: Sovittuna ajankohtana

Tilaus toimitetaan perille asti. Hintaan kuuluu tilaushetkellä valitut sähkö- ja vesiliitäntöjen asennukset. Valitse tuotetta tilatessasi haluamasi toimitusaika ja -päivämäärä. Soitamme sinulle noin tuntia ennen tuotteen saapumista. Jos toimituskohteeseen ei ole tietä, toimitetaan tuote niin lähelle kuin se tietä pitkin on mahdollista. Ilmoita meille tarvittavat tiedot tiestä, ovikoodista, kerroksesta, hissistä sekä kapeista ja jyrkistä portaikoista. Huomaathan, että kuljettajat eivät riisu työturvallisuussyistä kenkiä, joten suojaa lattia tarvittaessa.

Kotiinkuljetuksen ehdot:

- Kotiinkuljetus on peruttava viimeistään kaksi päivää ennen sovittua toimitusaikaa.

Jos kotiinkuljetusta ei voida toimituskohteen sijainnin tai myöhemmin kuin kaksi päivää ennen tilausta tehdyn peruutuksen takia, ei toimituskuluja palauteta.
Erikseen toimitettavat tuotteet:

Jos tilaat useamman kuin yhden tuotteen kerrallaan ja tuotteet toimitetaan eri toimituksissa, maksat toimituskulut vain kerran. Toimituskulut määräytyvät toimitustavan, tuotteen painon sekä pakkauksen perusteella. Verkkokaupassamme toimituskulut lisätään automaattisesti kokonaishintaan ja saat laskuerittelyn ennen tilauksen hyväksymistä.

Emme valitettavasti toimita tuotteita ulkomaille.

Etkö löytänyt etsimääsi tietoa?