Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun

iPhone Xs ja Xs Max

Applen uudet lippulaivat, iPhone Xs ja Xs Max ovat saapuneet! Todelliset mobiilimaailman suunnannäyttäjät ovat entistä tyylikkäämpiä, tehokkaampia ja monipuolisempia. Apple iPhone Xs ja Xs Max tarjoavat kaiken, mitä älypuhelimelta haluat, ja enemmän.

iPhone XS

Isoja elämyksiä.
Ja vielä isompia.

Super Retina ‑näyttö kahdessa koossa, joista toinen on kaikkien aikojen suurin iPhonen näyttö. Entistä nopeampi Face ID. Älykkäin ja tehokkain älypuhelimen siru. Ja uraauurtava kaksoiskamera­­järjestelmä. iPhone XS tarjoaa kaiken, mistä pidät iPhonessa. Äärimmilleen vietynä.

Super Retina. Isona ja isompana. iPhone XS:lle varta vasten valmistetut OLED-näytöt tarjoavat alansa parhaan väritarkkuuden, HDR:n ja syvät mustat. Ja iPhone XS Maxissa on Applen kaikkien aikojen suurin iPhonen näyttö.

iPhone XS Max
6,5 tuuman näyttö1

iPhone XS
5,8 tuuman näyttö1

iPhone XS Max
6,5 tuuman näyttö1

iPhone XS
5,8 tuuman näyttö1

Täysnäyttö. Iso ero.
Näkyvästi enemmän tilaa
kaikelle, mitä haluat tehdä.

iPhone XS Max

iPhone 8 Plus

iPhone XS

iPhone 8 Plus

Erityislaatuiset materiaalit. Kaikkien aikojen kestävin älypuhelimen lasi. Uusi ja tyylikäs kultaväri, joka on saatu aikaan atomitason prosessilla. Tarkkuus­työstetyt reunat erikoislujasta ruostu­­mattomasta teräksestä. Ja uuden tason vesi- ja pölytiiviys.2

Erikoisluja ruostumaton teräs. Apple käyttää tarkasti työstettyä metalliseosta, josta on valmistettu reunukset kolmena eri värivaihtoehtona.

PVD-väriprosessi. Kullan ja tähtiharmaan värisissä ruostu­mattomissa teräs­reunuksissa on käytetty edistyksellistä fysikaalista kaasufaasi­pinnoitusta (PVD). Se tuottaa värit ja heijasta­vuuden, jotka näyttävät lasin rinnalla tyylikkäiltä.

Langaton lataus. Lasitaustan ansiosta iPhone XS:ää voidaan ladata langattomasti.3 Se latautuu jopa nopeammin kuin iPhone X.

Edistynyt Face ID. Turvallisuus on yksinkertaista, kun kasvosi ovat salasanasi. Voit avata iPhonen, kirjautua appeihin ja maksaa ostoksesi yhdellä vilkaisulla. Face ID on älypuhelinten kaikkien aikojen turvallisin kasvojen­tunnistus. Ja nyt se on entistäkin nopeampi.

Älykäs A12 Bionic. Kaikkien aikojen älykkäin ja tehokkain älypuhelimen siru ja Applen seuraavan sukupolven Neural Engine. Saat upeita lisätyn todellisuuden kokemuksia. Mahtavia muotokuvia syvyydensäädöllä. Ja lisää nopeutta ja sujuvuutta kaikkeen mitä teet.

Jopa
50 % nopeampi
graafinen suoritus­kyky4

Jopa
15 % nopeammat
suorituskyky-ytimet4

Jopa
50 % pienempi
virrankulutus tehokkuus­ytimissä4

8-ytiminen
Neural Engine

Parannettu
kuva­prosessori

Edistyk­sellinen
suoritus­kyky­ohjain

Uraauurtava kaksoiskamera­järjestelmä. Maailman suosituin kamera käynnistää valokuvauksen uuden aikakauden. Kun sen innovatiivinen kenno, kuvaprosessori ja Neural Engine toimivat yhdessä, saat otettua ennen­näkemättömän upeita kuvia.

Älykäs HDR. Uusi dynaaminen taustadata, nopeampi kenno ja tehokas A12 Bionic ‑siru tuovat kuviisi lisää valon ja varjon leikkiä.

Suuremmat ja syvemmät pikselit. Uusi kenno saa aikaan täsmällisemmän kuvantoiston ja suuremman väritarkkuuden. Lisäksi hämärässä otetuissa kuvissa on vähemmän kohinaa.

Parannettu boke-tehoste. Tyylikäs pehmeä tausta saa muotokuva­tilalla otetut kuvat näyttämään entistä ammatti­maisemmilta.

Upouusi syvyydensäätö. Nyt voit säätää muotokuvien syväterävyyttä kuvan ottamisen jälkeen.

Kaksi 12 Mpix takakameraa

ƒ/1,8
laajakulmalinssi

Muotokuva­tila
syvyydensäädöllä

ƒ/2.4
telelinssi

4K-video
jopa 60 fps

2x nopeampi kenno
älykkäitä HDR-kuvia varten

TrueDepth-kamera

ƒ/2.2
laajakulmalinssi

Muotokuvatila
syvyydensäädöllä

1080p HD-video
jopa 60 fps

Ja vielä tämä. iPhone XS tarjoaa gigabitti­­tasoisen 4G LTE:n erittäin suuria lataus­nopeuksia varten.5 Jopa 512 Gt tallennustila tarkoittaa sitä, että tässä Applen iPhonessa on kaikkien aikojen suurin kapasiteetti.

5 Seconds of Summerin musiikkivideo Want You Back on saatavilla iTunesissa.

Mikään muu ei ole kuin iPhone. Jokainen iPhonen kehittämisessä tehty päätös saa sen erottumaan edukseen. Poikkeuksellinen valmistustapa, sisäänrakennetut yksityisyys- ja tietosuojaomi-naisuudet sekä Applen vastuullinen tapa huolehtia laitteen kierrättämisestä.

Vertaile
iPhone-malleja.

Löydä sopivin iPhone

Applen lippulaivat, iPhone Xs ja Xs Max, ovat saapuneet Giganttiin. Ennakkotilaa iPhone Xs tai Xs Max Gigantista Uskomattomilla ominaisuuksilla varustetut uudet Applen lippulaivat, iPhone Xs ja Xs Max, ovat saatavana 5.8 ja 6.5 tuuman näytöllä ja A12  Entistä nopeammat toiminnot kuten Face ID, kaksoiskamerajärjestelmä ja nopeat verrkoyhteydet Ennakkotilaa iPhone Xs tai Xs Max Gigantista Applen lippulaivat, iPhone Xs ja Xs Max, ovat saapuneet Giganttiin. Entistä nopeammat toiminnot kuten Face ID, kaksoiskamerajärjestelmä ja nopeat verkkoyhteydet Uskomattomilla ominaisuuksilla varustetut uudet Applen lippulaivat, iPhone Xs ja Xs Max, ovat saatavana 5.8 ja 6.5 tuuman näytöllä ja A12 Ennakkotilaa iPhone Xs tai Xs Max Gigantista