Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun
kisakatsomo

Urheilun superkesä on täällä –
virittäydy tunnelmaan!


”Löikö mörkö sisään?” ”Oi Suomi on!” Ikoniset lausahdukset jäävät elämään suomalaisten elämiin. Mikä lausahdus painuu tänä kesänä suomalaisten mieleen?


Penkkiurheilijan superkesä starttaa jääkiekon MM-kisoilla Latviassa toukokuun lopussa. Kaukalosta jatketaan viheriölle, sillä Huuhkajien sekä Suomen kansan odotus päättyy, kun Huuhkajat pelaavat jalkapallon EM-kisoissa ensimmäistä kertaa kesäkuun puolivälissä. Superkesä paketoidaan Tokion olympialaisissa heinäkuun loppupuolella. Oletko valmis?

Ota kaikki irti kisakatsomostasi ja tutustu valikoimaamme!

Samsungbanneri

Samsung Terrace - mullistaa kotipihasi

The Terrace 4K UHD QLED -älytelevisio tarjoaa eloisan kuvan ja tarkat sekä todenmukaiset värit. Ulkokäyttöön soveltuvalla älytelevisiolla on IP55-säänkestävyysluokitus, ja se tuottaa selkeän ja kirkkaan kuvan kaikissa sääolosuhteissa.
Tutustu Samsungin 2021 valikoimaan
TV penkkiurheiluun

TV penkkiurheiluun


Haluatko TV:n, joka sopii erityisesti urheilun katseluun? Kiinnitä huomiota näytön kokoon, kuvatekniikoihin ja katseluympäristön asettamiin rajoitteisiin. Tarvitsetko television, jolla voidaan suoratoistaa sisältöä? Jotta saat kaiken irti jääkiekon MM-kisoista, jalkapallon EM-kisoista sekä muista urheilutapahtumista, tutustu laajaan valikoimaamme ja valitse juuri sinulle sopiva TV!
Valitse sopiva TV penkkiurheiluun

Maksimoi kesän urheiluelämykset!

Autamme sinua maksimoimaan kesän urheilukokemukset, kun jalkapallo rullaa ruudun yli tai urheilijat kilpailevat toisiaan vastaan. 4K-television avulla voit nähdä jokaisen yksityiskohdan kristallinkirkkaana. YLE on ilmoittanut testaavansa Suomen EM-kisaotteluissa 4K-lähetyksiä Areenan kautta toisetettuna - joten nyt on oikea aika päivittää vanha TV älykkääseen 4K-malliin. Oikea koko on tietysti tärkeä, mutta harkitse myös hyvää soundbaria jotta voit saada urheiluelämyksistä kaiken irti.
Liikuta sohvaa ja löydä sinulle oikean kokoinen TV
Philips Airfryer

Nauti herkullisista herkuista - terveellisesti


Philips Airfryerilla laitat maistuvia herkkuja niin kisakatsomoon kuin arkeenkin. Airfryer vahtii ja tarkkailee kypsyvää ruokaa, jotta sinulle jäisi enemmän aikaa muuhun. Maailman suosituin friteerauskeitin tekee arjesta ja juhlista ripauksen maistuvampia!
Tutustu Philips Airfryeriin
Soundbar

Soundbar-kaiutin vai kotiteatterijärjestelmä?


Ääni täydentää katselukokemuksesi, joten miksi et panostaisi myös ääneen? Valikoimastamme löytyy kattavasti eri tarpeisiin niin soundbar-kaiuttimia kuin kotiteatterijärjestelmiä. Valitse juuri sinulle sopiva ratkaisu ja nauti elämyksestä! Vertaile soundbaria ja kotiteatteria