Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun

Kysy meiltä - uunit

Gigantin asiantuntijat vastaavat uuneja koskeviin kysymyksiin. Vastaamme alla asiakkaittemme esittämiin yleisimpiin kysymyksiin.

Miten uuni puhdistetaan?

Pyrolyyttinen puhdistus on tehokas ja helppo tapa puhdistaa uuni. Tästä syystä uutta uunia ostettaessa kannattaa valita malli, jossa on pyrolyysipuhdistus. Puhdistusohjelman aikana uuni lämpenee erittäin kuumaksi, jolloin rasva ja ruoantähteet palavat tuhkaksi, joka on helppo pyyhkiä pois.

Jos uunin puhdistukseen käytetään kemikaaleja, kannattaa keittiöön varmistaa hyvä tuuletus avaamalla ovet ja ikkunat! Puhdistuksen jälkeen uunin pinnat kannattaa pyyhkäistä vedessä kostutetulla liinalla.

Lue lisää uunin puhdistuksesta.

Tutustu Gigantin kattavaan uunivalikoimaan.


Miten höyryuuni toimii?

Saatavilla on eri tyyppisiä höyryuuneja 25 prosenttisesta höyrystä 100 prosenttiin asti. Höyrykypsennyksen avulla lihasta tulee mehevämpää ja leipiin tai muihin leivonnaisiin saadaan rapeampi pinta. Puhtaasti höyryllä toimiva uuni sopii myös Sous Vide -kypsennykseen, joka vie ruoanvalmistuksen uudelle tasolle.

Tutustu Gigantin höyryuunien valikoimaan.


Miten pekoni kypsennetään uunissa?

Vinkki pekonin kypsennykseen: Aseta leivinpaperi uunipellille ja levitä pekonisiivut paperin päälle. Laita pelti 175 asteiseen uuniin ja kypsennä pekonia, kunnes ne ovat saaneet kauniin värin pintaan ja ovat sopivan rapeita. Helppoa! Monista uusimmista uunimalleista löytyy kypsennystoimintoja, joiden avulla pekoni ja muut ruoat saadaan kypsennettyä entistä nopeammin.


Mikä on yhdistelmäuuni?

Yhdistelmäuuni on täydellinen ratkaisu moderniin keittiöön. Laitteessa yhdistyy sekä uuni- että mikrotoiminnot. Yhdistelmäuunin etuna on se, että laite kypsentää ruoat entistä nopeammin ja tekee arjesta helpompaa. Samalla säästät tilaa keittiössäsi.

Tutustu Gigantin yhdistelmäuunien valikoimaan.


Mikä on älyuuni?

Älyuuni on erinomainen valinta, kun haluat käyttöösi ruoanvalmistusta helpottavia lisätoimintoja. Uuneja voidaan hallita perinteisellä tavalla tai älylaitteille ladattavalla sovelluksella. Voit myös ladata uuniin sovelluksesta löytyviä reseptejä ja hallita sen toimintoja vaikka omalta kotisohvalta.

Tutustu Gigantin älyuunien valikoimaan.

Lue lisää Gigantin tuotteista: