Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun

Gigantti live-myyjä palveluksessasi!


Nyt voit tehdä ostokset etänä Gigantin myymälästä älypuhelimella tai tietokoneella. Videotapaamisessa asiantuntijamme auttaa sinua löytämään oikeat tuotteet. Saat tilauksesi kotiin toimitettuna tai voit noutaa sen lähimmästä myymälästä. Toimitamme kaikkialle Suomeen - jopa samana päivänä!

Mitä tarvitset?

Tarvitset vain älypuhelimen tai tietokoneen verkkoyhteydellä. Sinä voit nähdä meidät, mutta me emme näe sinua, ellet halua. Videokuva kaupastamme on vain sinulle, joten voit ottaa täysin rennosti.

Selaimeksi suosittelemme Google Chromea tai Microsoft Edgeä. Halutessasi voit asentaa Microsoft Teamsin videotapaamista varten.

Jos haluat tuotteet toimitettuna, lataa MobilePay valmiiksi maksua varten.

Ikoni

Näin varaat ajan live-myyjälle:

1) Varaa sinulle sopiva aika varauskalenterista (20min)
2) Saat vahvistuksen, ohjeet ja linkin tapaamiselle sähköpostiisi
3) Liity videotapaamiseen linkin kautta sovittuna ajankohtana
4) Maksa tilauksesi MobilePayllä tai noutaessasi tuotteet myymälästäVaraa aika LIVE-myyjälle

Suunnitteletko keittiöremonttia? Sekin onnistuu livenä!

Lisätietoa palvelusta

Videoyhteyden avulla voit asioida myymälässämme ja tutustua tuotteisiin myyjiemme avustuksella. Live-myyjinä sinua palvelevat uudistetun Helsingin Forum-myymälämme henkilökunta. Palvelun avulla voit asioida mistä päin Suomea tahansa ja käytössäsi on koko tuotevalikoimamme sekä kaikki toimitustavat. Maksaminen tapahtuu MobilePayllä tai vaihtoehtoisesti voit maksaa haluamassasi myymälässä muilla maksutavoilla tilausta noutaessasi. Jos sinulla on kysyttävää aiemmasta ostoksestasi, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.