Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun
Live-myyjä - Gigantti

Gigantti live-myyjä palveluksessasi!

Nyt voit tehdä ostokset etänä Gigantin myymälästä älypuhelimella tai tietokoneella. Videotapaamisessa asiantuntijamme auttaa sinua löytämään oikeat tuotteet. Saat tilauksesi kotiin toimitettuna tai voit noutaa sen lähimmästä myymälästä. Toimitamme kaikkialle Suomeen - jopa samana päivänä!

Näin palvelu toimii:

Live-myyjä ikoni

Kuinka päästä alkuun?

Klikkaa verkkokaupassamme oikean alakulman kuuloke-ikonia ja saat esiin valinnan joko käyttää chat-bottiamme yleisiin kysymyksiin tai muodostaa videoyhteyden sinun ja vapaan live-myyjän välille. Videoyhteyden avulla voit asioida myymälässämme, tutustua tuotteisiin ja vertailla tuotteita keskenään myyjiemme avustuksella. Lisäät itse ostokset ostokoriin ja suoritat maksun Gigantin verkkokaupassa.
Palvelemme sinua myymälöiden aukioloaikojen puitteissa seuraavasti:

Maanantai-perjantai: klo. 10.00-20.00

Lauantai: klo. 10.00-18.00

Sunnuntai: suljettu

Palvelu tarjoaa asiantuntija-apua uuden laitteen hankintaan. Jos sinulla on kysyttävää aiemmasta ostoksesta, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.

live-myyjä

Mitä tarvitset?

Tarvitset vain älypuhelimen tai tietokoneen verkkoyhteydellä. Sinä voit nähdä meidät, mutta me emme näe sinua, ellet halua. Videokuva kaupastamme on vain sinulle, joten voit ottaa täysin rennosti.

Selaimeksi suosittelemme Google Chromea tai Microsoft Edgeä. Halutessasi voit asentaa Microsoft Teamsin videotapaamista varten.

Usein kysytyt kysymykset

Tuleeko minun videopuheluni aikana luovuttaa henkilötietoja?

Ei. Pysyt täysin anonyymina, eikä tietojesi luovutukseen ole tarvetta. Tietosi eivät näy meille, eikä niitä tallenneta.

Mitä tämä palvelu tarjoaa?

Palvelu tarjoaa sinulle asiatuntija-apua tehdessäsi ostoksia gigantti.fi-verkkokaupassa. Voit liikkua myymälässä, tutustua tuotevalikoimaamme ja valita tuotteita, joihin haluat tutustua tarkemmin.

Voinko tiedustella aikaisemmin tilaamani tuotteen huoltotilaa tai toimitusta?

Jos sinulla on kysyttävää aiemmasta tilauksesta, toimituksesta tai sinulla on ongelmia laitteen käytön kanssa, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.

Lue lisää Gigantin tuotteista: