Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun

Näin toimii Gigantin palautusoikeus

Joskus oikean ostopäätöksen teko on hankalaa. Tästä syystä Gigantti haluaa tarjota asiakkailleen 50 päivän palautusoikeuden. Voit testata tuotetta kotonasi ja päättää onko se käyttöösi sopiva.
Gigantti on enemmän kuin elektroniikkaa

Uusiin laitteisiin tutustuminen voi viedä aikaa ja joskus on vaikeaa tietää, sopiiko tuote lopulta käyttöösi. Siksi tarjoamme tuotteillemme 50 päivän vaihto- ja palautusoikeuden – jotta sinä voisit kokeilla tuotetta kotonasi ja nähdä vastaako se odotuksiasi. Jos esimerkiksi ostamasi televisio on liian pieni, voit palauttaa sen meille ja saat rahasi takaisin.

Yleistä tuotteen palautuksesta

Onko tuotteen palauttamiselle oltava erityistä syytä?

Ei, sinun ei tarvitse perustella palautuksen syytä.

Gigantti tarjoaa kattavan, 50 päivän palautusoikeuden

Kuinka tuote palautetaan?

Voit palauttaa uuden tuotteen meille 50 päivän sisällä, vaikka olisitkin avannut tuotepakkauksen ja käyttänyt tuotetta – joitakin poikkeuksia lukuun ottamatta. Vie tuote takaisin myymälään, missä voit vaihtaa tuotteen toiseen tai pyytää rahasi takaisin. Gigantin tarjoama palautusoikeus on suunniteltu asiakkaille mahdollisimman helpoksi. Tästä syystä voit toimittaa tuotteesi mihin tahansa Gigantin myymälään – riippumatta mistä olet sen ostanut. Jos haluat palauttaa kotiinkuljetuksella tilaamasi suurikokoisen tuotteen, pyydämme sinua ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun ja sopimaan palautuksesta. Ohjeet palautuslähetyksiin täältä.

Onko tuotteen kunnolle palautusehtoja?

Kyllä. Tuote tulee palauttaa ehjänä, myyntikuntoisena ja ilman ulkoisia kolhuja tai vaurioita. Myös kaikkien myyntipakkauksen sisältämien tarvikkeiden sekä kaupanpäällisten tulee olla mukana. Televisiot tulee palauttaa alkuperäisessä myyntipakkauksessaan. Myymälästä ostettujen tietokoneiden palautuksesta peritään 29€ tarkistus- ja tyhjennysmaksu, jos tuotteen paketti on avattu.

Miten Gigantti Marketplacen kautta tilatut tuotteet palautetaan?

Marketplace-tilausten palautus- ja reklamaatioasiat tulee hoitaa suoraan myyjän kanssa Omien sivujen kautta. Lue lisää Usein kysyttyjen kysymysten kohtasta "Gigantti Marketplace"

Kuinka tuote palautetaan?

Tarvitaanko ostokuittia?

Jos olet antanut yhteystietosi tuotetta ostaessasi, löydämme kuitin järjestelmästämme eikä kuittia tarvitse ottaa mukaan.

Miten rahat palautetaan

Korttimaksut palautetaan takaisin kortille, jolla ostos on maksettu. Voit myös pyytää palauttamaan rahat pankkitilillesi. Voimme myös palauttaa rahat käteisenä pienemmistä, alle 100 euron ostoksista.

Tarvitaanko ostokuittia?

Jos olet antanut yhteystietosi tuotetta ostaessasi, löydämme kuitin järjestelmästämme. Muussa tapauksessa ota kuitti mukaan asioinnin helpottamiseksi.

Miten rahat palautetaan

Raha palautetaan alkuperäiselle maksutavalle.

Tarvitaanko ostokuittia?

Palautusta koskevat rajoitukset

Televisiot tulee palauttaa alkuperäisessä pakkauksessaan. Myymälöistä ostettujen tietokoneiden palautuksesta veloitetaan 29€ tarkistus- ja tyhjennysmaksu, jos tuotepakkaus avattu. Tarkistus- ja tyhjennysmaksu veloitetaan myös netistä ja puhelinmyynnistä tilatuista/varatuista tietokoneista, jotka palautetaan pakkauksesta avattuna 14-50 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta.

Voinko palauttaa niin monta kertaa kuin haluan?

Periaatteessa emme rajoita tuotepalautusten määrää, mutta palautusoikeus evätään mikäli sitä väärinkäytetään.

Onko tuotteita, joita palautusoikeus ei koske?

Palautusoikeus ei koske:

  • Liittymiä tai palveluita, joiden toimittaminen on jo aloitettu
  • Kustomoituja Apple-tuotteita
  • Ohjelmistot, pelit ja elokuvat, joiden sinetti on rikottu
  • Digitaali- ja ladattavien tuotteiden ostoissa, kuten pelit ja ohjelmistot, tuote katsotaan toimitetuksi, kun klikkaat ”Katso yksityiskohdat” ”Minun sivut”-osiossa. Se rinnastetaan sinetin rikkomiseen fyysisessä tuotteessa ja aiheuttaa, että palautusoikeus raukeaa.
  • Avatut hygieniatuotteet (hyvinvointilaitteet, hiustenhoitotuotteet, karvanpoistolaitteet, hammasharjat, kasvoharjat, ihonkuorintalaitteet ja in-ear -laitteet)
  • Puhelimia, joiden pakkaus avattu. Nettitilauksille on lainmukainen 14 päivän palautusoikeus.
  • EPOQ-keittiötuotteet ja muut toiveen mukaan tilatut tuotteet. Nettitilauksille on lainmukainen 14 päivän palautusoikeus. Poikkeuksena Trendin tilauksesta valmistetut ja maalatut ovet, etulevyt, peitelevyt, sokkelit ja listat (jotka merkittu ”Tilaustuote”-maininnalla). Ne valmistetaan aina tilauksesta eikä niillä ole palautusoikeutta.
  • Yritysmyynnin projektitilauksia
  • Yritysleasing-tuotteet
  • Lahjakortteja
Gigantti on enemmän kuin elektroniikkaa