Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun
Gigantti tarjoaa tuotteilleen 50 päivän palautusoikeuden

Näin toimii Gigantin palautusoikeus

Joskus oikean ostopäätöksen teko on hankalaa. Tästä syystä Gigantti haluaa tarjota asiakkailleen 50 päivän palautusoikeuden. Voit testata tuotetta kotonasi ja päättää onko se käyttöösi sopiva.
Gigantti on enemmän kuin elektroniikkaa

Uusiin laitteisiin tutustuminen voi viedä aikaa ja joskus on vaikeaa tietää, sopiiko tuote lopulta käyttöösi. Siksi tarjoamme tuotteillemme 50 päivän vaihto- ja palautusoikeuden – jotta sinä voisit kokeilla tuotetta kotonasi ja nähdä vastaako se odotuksiasi. Jos esimerkiksi ostamasi televisio on liian pieni, voit palauttaa sen meille ja saat rahasi takaisin.

Yleistä tuotteen palautuksesta

Onko tuotteen palauttamiselle oltava erityistä syytä?

Ei. Sinun ei tarvitse perustella palautuksen syytä. Voi olla, että kysymme palautuksen syytä pystyäksemme auttamaan sinua löytämään käyttöösi sopivan tuotteen.

Gigantti tarjoaa kattavan, 50 päivän palautusoikeuden

Kuinka tuote palautetaan?

Voit palauttaa uuden tuotteen meille 50 päivän sisällä, vaikka olisitkin avannut tuotepakkauksen ja käyttänyt tuotetta. – joitakin poikkeuksia lukuun ottamatta. Vie tuote takaisin myymälään, missä voit vaihtaa tuotteen toiseen tai pyytää saamaan rahasi takaisin. Gigantin tarjoama palautusoikeus on suunniteltu asiakkaille mahdollisimman helpoksi. Tästä syystä voit toimittaa tuotteesi mihin tahansa Gigantin myymälään – riippumatta mistä olet sen ostanut. Jos haluat palauttaa kotiinkuljetuksella tilaamasi tuotteen , pyydämme sinua ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun ja sopimaan palautuksesta.

Onko tuotteille palautusehtoja?

Kyllä. Tuote tulee palauttaa ehjänä, myyntikuntoisena ja ilman ulkoisia kolhuja tai vaurioita. Myös kaikkien myyntipakkauksen sisältämien tarvikkeiden tulee olla mukana. Tuotteen ei kuitenkaan tarvitse olla alkuperäisessä myyntipakkauksessa, mutta arvostamme jos tuote palautetaan siinä.

Kuinka tuote palautetaan?

Tarvitaanko ostokuittia?

Jos olet antanut yhteystietosi tuotetta ostaessasi, löydämme kuitin järjestelmästämme eikä kuittia tarvitse ottaa mukaan.

Miten rahat palautetaan

Korttimaksut palautetaan takaisin kortille, jolla ostos on maksettu. Voit myös pyytää palauttamaan rahat pankkitilillesi. Voimme myös palauttaa rahat käteisenä pienemmistä, alle 100 euron ostoksista.

Tarvitaanko ostokuittia?

Jos olet antanut yhteystietosi tuotetta ostaessasi, löydämme kuitin järjestelmästämme. Muussa tapauksessa ota kuitti mukaan asioinnin helpottamiseksi!

Miten rahat palautetaan

Korttimaksut palautamme takaisin kortille, jolla ostos on maksettu. Käteisellä maksetut ostot palautetaan käteisellä tai tilisiirtona pankkitilille.

Tarvitaanko ostokuittia?

Palautusta koskevat rajoitukset

Voinko palauttaa niin monta kertaa kuin haluan?

Periaatteessa emme rajoita tuotepalautusten määrää, mutta palautusoikeus evätään mikäli sitä väärinkäytetään.

Onko tuotteita, joita palautusoikeus ei koske?

Palautusoikeus koskee useimpia Gigantin tuotteita. On kuitenkin olemassa joitakin poikkeuksia.

  • Liittymiä tai palveluita, joiden toimittaminen on jo aloitettu
  • Ohjelmistot, pelit ja elokuvat, joiden sinetti on rikottu
Gigantti on enemmän kuin elektroniikkaa