Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun

Control - Kohtaa tuntematon maailma

Control-toimintaseikkailupelissä sukellat pimeään ja brutaaliin maailmaan, jonka vääristynyttä todellisuutta hallitsee toisesta maailmasta saapunut "The Hiss". Uutena Central Bureau of Controlin johtajana tehtävänäsi on kamppailla uhkaavia yliluonnollisia voimia vastaan kaikilla mahdollisilla keinoilla ja palauttaa valta takaisin Central Bureaulle.

Control-pelin ennakkomyynti on nyt käynnistynyt! Ennakkotilaa Control nyt ja saat peliin hyödyllistä lisäsisältöä.

Tämän lisäksi PS4:n omistajat saavat seuraavat ekstrat pelin julkaisupäivänä:

  • Rare Service Weapon Mod
  • Rare Player Mod
  • Astral Dive Suit
  • The Explorer PS4 Theme
  • The Black Rock Quarry PS4 Theme
Control tarjoaa visuaalisesti vaikuttavan pelimaailman.

Odota odottamatonta

Tarinan päähenkilö, Jesse Faden, nousee hirvittävien tapahtumien seurauksena Central Bureau of Controlin johtoon ja ajoitus ei voisi olla huonompi. Sen suuremmalle perehdytykselle uuteen rooliin ei ole aikaa, sillä Central Bureau of Controlin päämajana toimivan Oldest House -rakennuksen on vallannut yliluonnollinen voima nimeltä Hiss. Jessen tehtävä uutena johtajana on palauttaa salaisuuksia täynnä oleva virastorakennus takaisin keskustoimiston hallintaan.

Control tarjoaa visuaalisesti vaikuttavan pelimaailman.

Keinolla millä hyvänsä

Jessellä on vastassaan vihollinen, jonka voittaminen vaatii kaikkien voimakeinojen käyttöönottamista. Toivotonta tilannetta ei paranna itse Oldest House -rakennus, jonka painajaismaiset ja muotoaan muuttavat sisätilat ovat täynnä vaaroja. Jessen turvana arvaamattomassa maailmassa on kustomoitava Service Weapon -käsiase ja useita yliluonnollisia voimia, jotka auttavat voittamaan Hissin ja palauttamaan Oldest Housen takaisin viraston hallintaan.

Control tarjoaa visuaalisesti vaikuttavan pelimaailman.

Vaikuttava viihdekokemus

Control-pelin henkeäsalpaavat grafiikat, luonnollinen pelattavuus ja mukaansa tempaava, elokuvamainen tarina tarjoavat ainutlaatuisen pelikokemuksen ainutlaatuisessa avoimessa pelimaailmassa.

Monipuolinen kamppailujärjestelmä

Monipuolinen kamppailujärjestelmä

Control tarjoaa aikaisempaa monipuolisemman tavan valmistautua kamppailuihin. Taistele vihollisia vastaan juuri sinun tyyliisi sopivilla yliluonnollisilla kyvyillä sekä kustomoitavilla varusteilla.

Muotoaan muuttava pelimaailma ja dynaaminen ympäristö tekee pelaamisesta aikaisempaa monipuolisempaa.

Dynaaminen pelimaailma

Muotoaan muuttava pelimaailma ja dynaaminen ympäristö tekee pelaamisesta aikaisempaa monipuolisempaa ja tarjoaa pelaajalle lähes loputtomia vuorovaikutusmahdollisuuksia.