Ale päättyy! Lisätarjouksia jopa -50%

Ohita

World of Warcraft ja New World - tässä ovat tarvitsemasi laitteet

Sekä World of Warcraft että New World ovat pelejä, joiden pelaamisen voi aloittaa ilman kaikkein hienoimpia varusteita. Mutta ne ovat on myös pelejä, joissa varustelun voi viedä hyvin pitkälle, jos niin haluaa- Lue lisää!

Kuvakaappaus pelin World of Warcraft Shadowlands-lisäosasta, jossa linnan äärirajat erämaan reunalla

MMORPG-aloituspakkaus - edistynyt taso

Kun pelaaminen ei ole sinulle vain harrastus, vaan elämäntapa. Meillä on tuotteita juuri sinulle, jonka mielestä vain paras on tarpeeksi hyvä! Tämä laitteisto on enemmän kuin tarpeeksi paitsi WoWin ja New Worldin pelaamiseen, mutta myös useimpien muiden pelien ja tehtävien suorittamiseen.

Vinkkejä pelitietokoneen valintaan: HP Omen 25L GT11-1878no pöytämallinen pelitietokone tarjoaa fantastisen pelikokemuksen, jonka voimanlähteenä on 11. sukupolven Intel®-prosessori ja tehokas NVIDIA-näytönohjain. Tietokone on varustettu nopealla SSD-levyllä, joka varmistaa lyhyen latausajan. 

Vinkkejä pelinäytön valintaan: Acer Nitro XV282KKV 28" -pelinäyttö ympäröi sinut erittäin terävällä 4K-grafiikalla. 144 Hz:n virkistystaajuuden ja 1 ms:n vasteajan ansiosta se tarjoaa uskomattoman suorituskyvyn. AMD FreeSync Premium varmistaa, että peli ei koskaan lagaa. 

Vinkkejä pelihiiren valintaan: Corsair Scimitar Elite RGB -pelihiiren avulla voit pelata nopeasti, tarkasti ja mukavasti. Hiiri sopii täydellisesti MMO- ja MOBA-peleihin, sillä siinä on optinen tunnistin, jossa on jopa 18 000 DPI:n herkkyys, 17 ohjelmoitavaa painiketta ja luotettava USB-liitäntä. 

Vinkkejä pelinäppäimistön valintaan: Pidä vauhti yllä Razer BlackWidow Elite -pelinäppäimistön avulla. Armeijatyylinen metallikuori, mekaaniset kaksinkertaiset Razer Green -kytkimet, omat medianäppäimet ja RGB-valaistus antavat sinulle järeät aseet vihollisiasi vastaan.

Tarvikkeet MMORPG-pelaamiseen
Lue lisää