Ohita
Kuvakaappaus Minecraft-pelistä, jossa vesistö ja paljon vehreää kasvistoa

Näin luot parhaan Minecraft-pelikokemuksen

Pelaatko sinä tai lapsesi Minecraftia tietokoneella, Xboxilla, PlayStationilla vai Nintendo Switchillä? Meiltä saat kaiken, mitä tarvitset parhaan pelikokemuksen saavuttamiseksi!

Hiekkalaatikko- ja selviytymispeli Minecraft näki päivänvalon jo yli kymmenen vuotta sitten, ja sen jälkeen tämä yksi maailman suurimmista peliympäristöistä on saanut pauloihinsa miljoonia ihmisiä ympäri maailmaa. Rakenna yksinkertaisia tai monimutkaisia rakennuksia, tee yhteistyötä tai pelaa yksin, lähde seikkailuun tai puolustaudu öisiä hirviöitä vastaan. Lyhyesti sanottuna: Rajana on vain mielikuvituksesi - ja luultavasti juuri tämä on se mikä pelissä kiehtoo niin lapsia, nuoria kuin heidän vanhempiaankin!

Yksi Minecraftin hienoista puolista on se, että peli on helppo aloittaa riippumatta siitä, millä alustalla sinä tai lapsesi haluatte sitä pelata, eikä pelistä nauttimiseen tarvita paljon lisävarusteita. Jos kuitenkin haluat viedä pelikokemuksen seuraavalle tasolle, me Gigantissa olemme valmiina auttamaan sinua:

Kuvakaappaus Minecraft-pelistä, jossa pieni linna meren rannalla

Suosittuja oheistuotteita

Okei, myönnämme, että rakentaminen ei ehkä suju nopeammin, jos sinulla on ylläsi Minecraft-paita, etkä pelota pois pelin hirviöitä Minecraft Creepy Creeper -repulla, mutta ovathan ne ovat aika siistejä! Alla esimerkki hauskasta Minecraft-oheistuotteesta:

Play Minecraft -logo lamppu. Tuo valoa Netheriin ja pelottele pois Creeperit tällä Minecraft-logon muotoisella lampulla. Se luo peliluolaasi täydellisen Minecraft-tunnelmavalaistuksen. Lamppu käyttää virtalähteenä joko paristoja tai USB-liitäntää. 

5 asiaa, joita et ehkä tiennyt Minecraftista

  • Peli on yli kymmenen vuotta vanha. Minecraft julkaistiin alun perin 10 vuotta sitten, 18. marraskuuta 2011.
  • Se on kehitetty Pohjoismaissa! Tarkemmin sanottuna Ruotsissa. Pelin loi Markus Persson, joka tunnetaan paremmin nimellä Notch, ja sen kehitti ruotsalainen videopelikehittäjä Mojang Studios.
  • Se on kaikkien aikojen myydyin videopeli!
  • Yksi päivä Minecraftissa on 20 minuuttia oikeassa ajassa.
  • Minecraftin harvinaisin esine on lohikäärmeen muna. Se tulee esiin vain silloin, kun Ender-lohikäärme on voitettu.

Minecraft-tuotteet

Lue lisää