Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun
Samsung Galaxy Note 10

Samsung Galaxy Note 10 ja Galaxy 10 plus

Samsung Galaxy Note 10 ja 10 plus -älypuhelimet vievät mobiilin käyttökokemuksen uudelle tasolle. Ne ovat enemmän kuin puhelimia. Kuvittele tietokone, pelikonsoli, muistikirja, ammattitasoinen kamera sekä kuvien ja videoiden editointilaite yhdessä ja samassa laitteessa – tätä kaikkea on uusi Note 10 -sarja. Puhelimet ovat luotu työ- ja viihdekäyttöön. Niissä on aikaisempaa tehokkaampi akku, edistynyt S-pen -kynä, suurempi näyttö sekä tehokkaampi suoritin.
Samsung Galaxy Note 10 -puhelimen etukansi

Samsung Note 10

Samsung Galaxy Note 10 tarjoaa täysiverisen Note-kokemuksen astetta kompaktimmassa koossa. Galaxy Note 10 on sinulle, joka olet tottunut suorituskykyyn ilman rajoja ja haluat puhelimen, joka täyttää kovimmatkin vaatimukset.

Samsung Note 10 - kohokohdat:

  • Uusi, kompakti koko - 6.3” näyttö
  • Ammattitasoinen kolmoiskamera
  • Tehokas 24h+ akku
  • Infinity Display -näyttö – 95 % näyttö-runkosuhde
  • S-pen -kynäominaisuudet
Samsung Galaxy Note 10 on aikaisempaa suorituskykyisempi

Samsung Galaxy Note 10 - suorituskyky

Uuden prosessorin ansiosta Galaxy Note 10 on nyt 20 % aikaisempaa suorituskykyisempi, mutta silti virrankulutukseltaan pienempi. Puhelimen 3500 mAh akussa riittää virtaa niin päivän töihin kuin vapaa-ajan huvitteluun. Edistyneet virransäästöominaisuudet pidentävät akunkestoa oppimalla käyttötottumuksesi ja sulkemalla taustalla pyörivät käyttämättömät toiminnot ja sovellukset. Tämän lisäksi puhelimet pikalataus on päivitetty nyt entistä nopeammaksi. Galaxy Note 10 tukee sekä langatonta latausta että langatonta virran jakoa.

Samsung Galaxy Note 10 on varustettu ammattitasoisella kameralla ja kameraominaisuuksilla

Samsung Galaxy Note 10 - kamera

Samsung Galaxy Note 10 on varustettu ammattitasoisella kolmoiskameralla, jossa yhdistyy 12 MP pääkamera, 12 MP teleobjektiivi ja 16 MP ultralaajakulmakamera. Laajakulmakamera kattaa 123° näkökentästä, eli yhtä paljon kuin ihmissilmä. Lisäksi videoissakin voi käyttää bokeh-efektiä eli lyhyttä syväterävyyttä, jos halutaan korostaa kuvauskohdetta ja häivyttää taustaa. Yksi Galaxy Note10:n uusista ominaisuuksista on Audio Zoom -toiminto, jossa puhelimen kolme mikrofonia antavat mahdollisuuden zoomata äänen niin, että videoihin saa enemmän läsnäolon tuntumaa.

Osta Samsung Galaxy Note 10 ja Samsung Galaxy Note 10 Plus täältä:

Note 10 Note 10 Note 10
Note 10 Note 10
Note 10 Note 10
Samsung Galaxy Note 10 Plus tarjoaa suorituskykyä kaikista vaativampaankin käyttöön

Samsung Note 10 Plus

Samsung Galaxy Note 10 Plus on hieman suurempi kuin Samsung Galaxy Note 10 ja suunniteltu tarjoamaan työkalut kaikista vaativampaankin työskentelyyn. Note tarjoaa äärimmäisen suurta suorituskykyä, helppokäyttöisiä toimintoja, monipuolisuutta ja upeaa muotoilua. Mukana on tietenkin S Pen, joka tekee työnteosta tehokkaampaa ja intuitiivisempaa.

Samsung Note 10 Plus - kohokohdat:

  • Upea suuri näyttö - 6.8” -näyttö
  • Ammattitasoinen kolmoiskamera
  • Tehokas 24h+ akku
  • Infinity Display -näyttö – 95 % näyttö-runkosuhde
  • S-pen -kynäominaisuudet
Samsung Galaxy Note 10 Plus tarjoaa suorituskykyä kaikista vaativampaankin käyttöön

Samsung Note 10 Plus - suorituskyky

Samsung Galaxy Note 10 Plus muistuttaa ominaisuuksiltaan paljolti Galaxy Note 10 -älypuhelinta. Note 10 Plus on pikkuveljensä kaltaisesti suorituskyvyltään 20 % nopeampi verrattuna Note 9 -puhelimeen. Siinä on myös kestävämpi, 4300 mAh akku, sekä edistyneet virransäästöominaisuudet, superpikalataus ja langaton virran jako. Tämän lisäksi Note 10 plus -puhelimen WiFi-verkkoyhteys on päivitetty WiFi6-versioon, jonka ansiosta vastaanotto on vakaampaa ja jopa 20 % nopeampaa monien WiFi-verkkojen alueilla, kuten julkisissa kaupunkiympäristöissä.

Samsung Galaxy Note 10 Plus

Samsung Note 10 Plus - kamera

Samsung Galaxy Note 10 plussan takakansi on varustettu 4 kameralla: 12 MP pääkameralla, 12 MP teleobjektiivilla, 16 MP ultralaajakulmakameralla sekä VGA ToF -syvyyskameralla. Laajakulmakamera kattaa 123° näkökentästä, eli yhtä paljon kuin ihmissilmä. Lisäksi videoissakin voi käyttää bokeh-efektiä eli lyhyttä syväterävyyttä, jos halutaan korostaa kuvauskohdetta ja häivyttää taustaa. Uusi Audio Zoom –toiminto mahdollistaa zoomata äänen niin, että videoihin saa enemmän läsnäolon tuntumaa. Note10+ on varustettu myös Time-Of-Flight-toiminnolla, jonka avulla voit mitata etäisyyksiä ja mittoja, kuten tarkistaa mahtuuko huonekalu kotiisi tai televisio seinälle.

Approved for Nordic operators -merkki takaa, että laite toimii Pohjoismaisten operaattoreiden verkossa.

Approved for Nordic operators

Tämä merkki vahvistaa, että Samsung Electronics Nordic on testannut ja varmistanut kyseisen puhelin- tai tablettimallin, tai muun SIM-kortilla varustetun tuotteen toimivuuden pohjoismaisissa mobiiliverkoissa*.

*4G-tuotteiden toiminnot, kuten 4G(LTE), puhelut 4G-verkossa (VoLTE) ja puhelut WiFi-verkossa (VoWiFi) voivat olla rajoitettuja riippuen käyttämästäsi mallista, puhelinliittymästäsi ja operaattoristasi. Ota yhteyttä operaattoriin, jos tarvitset lisätietoja.

Lue lisää Gigantin tuotteista: