Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun
Samsung The Frame

Samsung The Frame - Kuvan kaunis katselukokemus

Samsung The Frame on maalaus, kuva ja televisio samoissa kehyksissä. The Frame on jo itsessään taideteos, joka sulautuu täydellisesti kotisi sisustukseen. Televisio tarjoaa kaikki innovatiiviset ja nerokkaat ominaisuudet, joita voit Samsungin lippulaivatuotteilta odottaa.

Art Mode

Viimeistele kotisi taiteella

Koe uudenlainen tapa sisustaa kotisi taiteella tai suosikkikuvillasi. The Frame on suunniteltu sulautumaan täydellisesti kotisi sisustukseen. Television tarjoaa kaiken mitä huippumodernilta televisiolta voi odottaa – täydellinen kuvanlaatu ja intuitiivinen Tizen-käyttöjärjestelmä. Muunna televisio taideteokseksi silloin kun et katsele televisiota. Art-tila tarjoaa upeaa digitaalista sisältöä, joiden avulla viimeistelet kotisi sisustuksen.

Samsung CollectionSamsung Collection

Tarkkaan valikoitu taidekokoelma

The Frame -televisio on esiladattu digitaalisella taidesisällöllä. Valikoimasta löydät tunnettujen taiteilijoiden mestariteoksia 10 eri kategoriassa. Tarkkaan valikoidusta taidekokoelmasta löytyy taideteoksia jokaisen makuun ja tyyliin.

Art Store

Art Store

Laajenna taidekokoelmaa mieleisillä teoksilla

Samsung Art Store tarjoaa mahdollisuuden laajentaa television taidekokoelmaa entisestään. Löydä sisustukseesi sopiva teos ja lataa se suoraan televisioosi tai kätevän mobiilisovelluksen avulla.
My Collection

Luo taidetta muistoista ja suosikkikuvistasi

Sisusta kotisi rakkaimmilla muistoillasi. Lataa ikuistamiasi kuvia The Frame -televisioon kätevästi mobiilisovelluksen* tai USB-laitteen avulla. *Sovellus on saatavilla Android- ja iOS-laitteille.

Mycollection

Kehykset ja värit

Täydellinen värimaailma

Sommittele kuvat haluamallasi tavalla ja valitse pohjalle täydellinen värisävy. Valittavana on kymmeniä eri sävyjä, joilla korostat kuviesi värimaailmaa.

Art Store

Frame Design

Osa sisustusta

Innovatiivinen ja älykäs muotoilu varmistaa, että The Frame sulautuu kotisi sisustukseen täydellisesti.

 FrameDesign
Art StorePersoonallinen kehysvalikoima

Löydä kotisi sisustukseen täydellisesti sopiva kehys

Valitse kotisi sisustukseen sopiva kehys kolmesta kehysvaihtoehdosta -pähkinä, vaalea puu tai valkoinen*. Kehyksen liittäminen televisioon käy vaivattomasti magneettikiinnityksen avulla.

*Kehykset myydään erikseen.

Löydä tyylisi

 Customizable Frame

Valosensori

Älykäs valosensori varmistaa täydellisen kuvan

Koe taideteokset luonnollisina ja aitoina. Sisäänrakennetun valosensorin avulla The Frame analysoi huoneen kirkkauden ja optimoi näytön kirkkauden ja värisävyn. Tämän ansiosta taideteokset näyttävä aina mahdollisimman aidoilta.


Kirkas

 BrightSensor

Tumma

Art Store

Saumaton muotoilu

No Gap -seinäkiinnike ja huomaamaton virtajohto

Samsungin uudenlainen muotoiluratkaisu mahdollistaa television kiinnittämisen seinälle ilman näkyvää väliä seinän ja television välillä. Invisible Connection -liitännät mahdollistavat lähes huomaamattomat liitännät. *.

*Asennus tapahtuu voimakkaiden magneettien avulla, joten television asentaminen on nopeaa ja helppoa.
Art Store

4K UHD-TV

Koe aito RGB 4K UHD

The Frame -televisiossa on 4K/UHD-resoluutio (3840 x 2160), joka on neljä kertaa tarkempi kuin Full HD -resoluutio. 4K/UHD avaa ovet entistä tarkempaan ja yksityiskohtaisempaan katselukokemukseen.

4K UHD
HDR
HDR

Koe yksityiskohdat entistä paremmin

HDR-teknologia varmistaa, että kuvan tummat kohdat näkyvät tummina ja kirkkaat alueet entistä kirkkaampina. Tuloksena luonnollisempi kuva, korkeampi kontrasti, laajempi väriskaala ja parempi tarkkuus.

Smart

Älykkäämpi kuin koskaan

Älykkäät ominaisuudet tekevät television käytöstä nautinnollista. One Remote Control -kaukosäätimellä hallitset myös kaikkia lisälaitteita. Intuitiivinen Tizen-käyttöliittymä ja nerokas Smart Hub tarjoavat helpon tavan löytää kaikki mieleisesi sisältö. Smart View -toiminnon avulla voit striimata sisältöä suoraan älypuhelimestasi televisioon.

Smart

Sisustuskuvat

Galleria

Gigantti on kanssasi alusta loppuun

Gigantissa haluamme tarjota parasta palvelua aina uuden laitteen ostosta sen kierrätykseen asti. Autamme sinua tuotteiden toimituksessa, käyttövalmiiksi asennuksessa ja uuden valinnassa. Mahdollisten ongelmien kohdatessa tai kysymysten herätessä, olemme tukenasi lähimmässä myymälässä tai puhelimitse aina kun haluat. Sinä olet Gigantin tärkein henkilö.

 Television asennus

Television asennus

Knowhow-asiantuntijamme asentavat television puolestasi. Puramme television pakkauksesta, sijoitamme television haluttuun paikkaan, ja liitämme halutessasi televisioon DVD- tai mediasoittimen.

Lue lisää Gigantin tuotteista:

Kuulokkeet

Löydä sinulle sopivat kuulokkeet

Artikkeli päivitettiin viimeksi: 27.12.2017 08:46:00