Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun
Sony Xperia XZ3 on ohut ja virtaviivainen älypuhelin

Sony Xperia XZ3 rikkoo viihteen rajat

Näe lisää. Kuule lisää. Tunne lisää. Koe HDR OLED -näyttö Sonyn BRAVIA TV -teknologialla, korkean resoluution ääni ja Dynamic Vibration System – kaikki tämä koottuna yhdeksi ohueksi ja virtaviivaiseksi kokonaisuudeksi. Sony Xperia XZ3:n rajat rikkovat ominaisuudet on luotu tarjoamaan ainutlaatuinen viihdekokemus.

Sony Xperia XZ3

Ei tuotteita

Vertaile
Tuote ei saatavilla
Poistunut valikoimasta 
  • 6,0" HDR OLED -näyttö
  • 19Mpx Motion Eye -kamera
  • Sony BRAVIA TV -teknologia
  
 
Sony Xperia XZ3 älypuhelin (musta) Sony Xperia XZ3 älypuhelin (musta)
SONXPXZ3BK
Sony Xperia XZ3 älypuhelin (musta)
449
Outletista alkaen 324€
 
  • 6,0" HDR OLED -näyttö
  • 19Mpx Motion Eye -kamera
  • Sony BRAVIA TV -teknologia
  
 
Sony Xperia XZ3 -älypuhelin on varustettu huippuluokan näytöllä

Näyttö, joka esiintyy edukseen

Sony Xperia XZ3 -älypuhelimen näytössä on uskomaton värien toisto sekä kirkas kuva suurella kontrastilla. HDR- ja OLED-tekniikat varmistavat, että kuva on aina värikylläinen ja mustan sävyt tulevat esille selkeästi. QHD+ 1440x2880p -resoluutio ja Sonyn BRAVIA® -televisioista tuttu kuvatekniikka vie kuvanlaadun uudelle tasolle ja antaa laadukkaan viihde-elämyksen katseltavasta sisällöstä riippumatta.

Sony Xperia XZ3 on muotoilultaan ohut ja virtaviivainen

Ohut ja virtaviivainen

Sony Xperia XZ3:ssa on ohut ja lähes kehyksetön muotoilu, joka on suunniteltu kestämään. Näyttöä peittää Corning®Gorilla®Glass 5 -lasi, joka ei säikähdä pienestä. Intuitiivisen käyttökokemuksen varmistaa älykkäät ominaisuudet, kuten AI in Xperia -tekoäly ja Side Sense-toiminnot. Puhelin on saatavilla neljässä eri värissä, joten voit helposti valita oman suosikkisi.

Sony Xperia XZ3 -älypuhelimen kamera vangitsee hetket korkealaatuisiksi kuviksi Motion Eye™ -kameralla

Uskomattomat kameraominaisuudet

Sony Xperia XZ3 tallentaa kuvat äärimmäisellä tarkkuudella ja saat aina korkeimman mahdollisen laadun valokuvillesi. Älypuhelimessa on aikaisemmista Sony Xperia -malleista tuttu Motion Eye™ -kamera, jonka edistyneet tekniikat tuovat kuviin syvyyttä ja elävämmät värit kaikissa kuvausympäristöissä ja -olosuhteissa.

Sony Xperia XZ3 -älypuhelimessa on 19 megapikselin Motion Eye™ -kamera

Kuvaa enemmän älykkäällä kameralla

Ikuista parhaat hetket Sonyn älykkäällä 19 megapikselin Motion Eye™ -kameralla, joka hyödyntää Sonyn edistyneitä kuvankäsittelytekniikoita. Nappaa kuvat yllättävistäkin hetkistä salamannopeasti AI in Xperia -tekniikan ja älykkään Smart Start -toiminnon avulla, joka käynnistyy välittömästi kun asetat puhelimen vaakatasoon.

Tallenna 4K HDR -videoita Sony Xperia XZ3 -älypuhelimella

Kuvat, videot - aina huippulaadulla

Tallenna videoita korkean tarkkuuden 4K HDR -videoiksi. Korkean resoluution äänentoisto nostaa äänen aivan uudelle tasolle. Sonyn kehittyneet äänitekniikat tuottavat poikkeuksellisen kuuntelukokemuksen riippumatta siitä, mitä kuuntelet.

Lue lisää Gigantin tuotteista: