Ale päättyy! Lisätarjouksia jopa -50%

Ohita
Sony INZONE langattomat pelikuulokkeet -yläbanneri

Hanki kilpailuetu uusilla SONY INZONE -pelinäytöillä ja -kuulokkeilla!

INZONE-pelimonitoreissa ja -kuulokkeissa on runsaasti ominaisuuksia, jotka auttavat sinua pelaamaan ja hyödyntämään voittopotentiaalisi.

FPS Game Picture Mode -tila hienosäätää kirkkautta ja kontrastia, jotta näet vihollisesi selkeämmin. Pimeämpiin ympäristöihin sijoittuvissa peleissä Black Equalizer toimii paljastaakseen enemmän yksityiskohtia, jolloin voit havaita pimeässä olevat tai varjoissa piileskelevät viholliset. Crosshair-toiminto auttaa parantamaan tähtäystäsi paremmalla tarkkuudella ja nopeudella.

Jos harrastat kilpa-ajoja, räiskintäpelejä, taistelijoita tai muita nopeatempoisia pelejä, INZONE Gaming -näytöissä on vähemmän haamukuvia ja epätarkkuutta kuvanlaadun ollessa terävä.

Ääni, juuri sellaisena kuin haluat uusien INZONE-kuulokkeiden avulla. INZONE Hub PC-ohjelmistomme avulla voit muokata INZONE-kokemustasi yksilölliseksi mukauttamalla monenlaisia toimintoja, kuten erilaisia ääni- ja laitteistoasetuksia. Hienosäädä äänitaajuudet pelisi mukaan selkeyttä ja uppoutumista varten EQ-toiminnon avulla.

360 Spatial Sound for Gaming -tekniikan ansiosta kuulet vastustajasi ennen kuin he näkevät sinut! Leveät, pehmeät pehmusteet ja sileät korvatyynyt takaavat, että pelaaminen on täysin mukavaa. Voit myös kommunikoida selkeästi kaksisuuntaisen, ylös käännettävän puomimikrofonin avulla, jossa on mykistystoiminto.

Sony INZONE -logo

Sony Inzone Buds sekä Inzone-näytöt ja -kuulokkeet

Lue lisää