Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun
Surface Book

Esittelyssä Surface Book - Täydellinen kannettava tietokone

Microsoft Surface Book on kannettava tietokone, joka rikkoo rajoja. 13.5“ PixelSense Display, Intel® Core™ i5 ja i7, irrotettava näyttö sekä muut nerokkaat ominaisuudet antavat sinulle työvälineet entistä tehokkaampaan ja luovampaan työskentelyyn.

Uskomatonta suorituskykyä

Mahtavat grafiikat, tehokas akku, jopa 16 GB RAM ja Intel® Core™ i5 tai i7 -suoritin. Microsoft Surface Book -tietokone asettaa kannettaville tietokoneille uuden standardin. Tyylikäs muotoilu ja tehokkaat ominaisuudet täydellisessä tasapainossa. Suorituskykyisellä Surface Bookilla voit käyttää myös vaativia ohjelmia, kuten Maya®, Solidworks ja AutoCAD2 ohjelmistojen täysversioita ilman ongelmia.

Päästä luovuus valloilleen

Surface Book -kannettavassa on ainutlaatuisia ominaisuuksia, joiden avulla voit työskennellä luovemmin kuin koskaan. Irrotettava PixelSense-näyttö 6 miljoonan pikselin tarkkuudella tarjoaa rajattomat mahdollisuudet luovaan työskentelyyn – oli kyseessä piirtäminen, muistiinpanojen tekeminen tai kirjoittaminen. Erittäin paineherkkä Pen-kynä tekee työskentelystä entistä monipuolisempaa. Jopa 12 tunnin akun keston ansiosta kannettava kestää läpi kiireisen työpäivän aina iltaan asti.

Surface Book

Gigantti on kanssasi alusta loppuun

Gigantissa haluamme tarjota parasta palvelua aina uuden laitteen ostosta sen kierrätykseen asti. Autamme sinua tuotteiden toimituksessa, käyttövalmiiksi asennuksessa ja uuden valinnassa. Mahdollisten ongelmien kohdatessa tai kysymysten herätessä, olemme tukenasi lähimmässä myymälässä tai puhelimitse aina kun haluat. Sinä olet Gigantin tärkein henkilö.

Gigantti Pilvipalvelu

Gigantti Pilvipalvelu

Ikimuistoiset loma- tai hääkuvat, kirjoitusprojektit ja muut tärkeät dokumentit on hyvä tallentaa varmaan paikkaan. Gigantti Pilvipalvelussa tärkeät digitaaliset tiedostosi ovat turvallisessa ja varmassa tallessa. Voit valita tallennustilan suuruuden itse sekä jakaa tallennettua sisältöä muiden kanssa. Gigantti Pilvipalvelua voit käyttää eri laitteilla, kuten tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella.


 Kirjaudu sisään hymyllä

Kirjaudu sisään hymyllä

Surface Bookin innovatiiviset tekniikat tekevät kannettavan käytöstä turvallista ja nopeaa. Windows Hello on biometrinen tunnistustekniikka, joka tunnistaa kasvosi ja avaa laitteen lukituksen. Windows Hello face sign-in -kamera pohjautuu samaan tekniikkaan, mitä käytetään passien biometrisissä tunnistautumisissa. Voit tallentaa kannettavaan useita kasvoprofiileita ja käyttäjätilejä.

 Käytä Surface muiden laitteiden kanssa

Käytä Surfacea muiden laitteiden kanssa

Surface Book on mahdollista liittää lähes kaikkien laittedesi kanssa – iPhone- ja Android-älupuhelimet, ulkoiset näytöt, projektorit, tulostimet ja TV:t. Siirtyminen Surfaceen esimerkiksi Mac-tietokoneesta, on tehty erittäin helpoksi. Lataa kaikki suositut Applen ohjelmat, kuten iTunes ja iCloud uuteen Surface Book -kannettavaan ja varmistat, että kaikki tiedostosi ovat aina ajan tasalla.

Artikkeli päivitettiin viimeksi: 07.06.2017 12:54:44