Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun
Surface Go on tällä hetkellä Microsoftin pienin ja kevyin Surface-laite

Surface Go - Yhtä monipuolinen kuin sinäkin

Surface Go on tällä hetkellä Microsoftin pienin ja kevyin Surface-laite. 10-tuumainen Surface Go -tabletti painaa 522 grammaa ja sitä on helppo kuljettaa laukussa. Surffaa netissä, tee ostoksia, selaa sähköposteja, tee läksyjä ja paljon muuta. Go antaa kannettavan tietokoneen suorituskyvyn tabletin muodossa.
459
Outletista alkaen 331€
Vertaile
Lisätietoa
Toimitukset alkavat 20.08.2019  
  • Intel® Pentium® 4415Y -prosessori
  • 10" PixelSense-näyttö, kynän tunnistus
  • 4 GB keskusmuisti, 64 GB flash-muisti
Lue lisää Surface Go 64 GB
549
Outletista alkaen 339€
Vertaile
Lisätietoa
Keskusvarastossa (5+)  
  • Intel® Pentium® 4415Y -prosessori
  • 10" PixelSense-näyttö, kynän tunnistus
  • 8 GB keskusmuisti, 128 GB SSD-muisti
Lue lisää Surface Go 128 GB

Paljon tehoa pienessä paketissa

Surface Go -tabletti pitää sisällään saman suorituskyvyn kuin kannettava tietokone, mutta litteässä ja kompaktissa muodossa. Erinomainen kosketusnäyttö sekä tuttu Windows-käyttöjärjestelmä Office-paketteineen antaa monipuoliset käyttömahdollisuudet. Surffaa netissä, selaa sähköposteja, työskentele tai rentoudu televisiota katsomalla. Yhdeksän tunnin akunkesto antaa virtaa koko päiväksi. Kevyestä 522 g painostaan huolimatta Go-tabletissa on tehokas Intel® Pentium® Gold -prosessori 4415Y, sisäänrakennetut HD-kamerat ja kaikki tarvittavat liitännät, kuten USB-C-portti.

 Monipuolinen Surface Go mukautuu helposti käyttötarpeen mukaan

Mukautuva matkakumppani

Surface Go mahtuu helposti laukkuun ja seuraa mukanasi mihin menetkin. Laite on valmistettu samoista laadukkaista materiaaleista kuin Surface, siinä on tutut modernit linjat ja Surfacelle tyypilliset yksityiskohdat uudessa kompaktissa muodossa. Laite mukautuu tarpeisiisi ja se muuttuu hetkessä kannettavasta tietokoneesta tabletiksi tai mukana kulkevaksi studioksi. Täydennä laite värikkäällä Surface Go Signature Type Cover -kannella* ja Surface Pen -kynällä* (myydään erikseen).

Voit käyttää Surface Go -tablettia..

Kannettava-tilassa
-
Säädä Surface Go kannettava-tilaan laskemalla sisäänrakennettu tuki alas ja kiinnittämällä irrotettava Surface Go Signature Type Cover -kansi paikalleen.

Tabletti-tilassa
-
Taita tuki kiinni laitteen runkoon ja irrota Surface Go Signature Type Cover -kansi saadaksesi Intel®-tabletin käyttöösi.

Studio-tilassa
-
Taita tuki niin alas, kuin mahdollista saadaksesi laitteen studio-tilaan. Surface Go antaa studio-tilassa luonnollisen kulman Surface Pen -kynällä kirjoittamista tai piirtämistä varten.

Surface Go  Surface Go  Surface Go
Surface Go  Surface Go
Surface Go  Surface Go
Surface Go -laitteessa on laadukas kosketusnäyttö

Työhön ja vapaa-aikaan

Ohut ja tyylikäs Surface Go ja sen 10-tuumainen PixelSense™-kosketusnäyttö sopii erinomaisesti netissä surffaamiseen, työskentelyyn sekä viihteen katseluun. 2-i-1-laite antaa suuremman ja paremman 3:2 kuvasuhteen, sekä Dolby® Audio™ Premium takaa erinomaisen äänen musiikille, e-kirjoille tai elokuville. Etu- ja taka-HD-kamerat mahdollistavat tarkkakuvaiset videopuhelut sekä laadukkaat kuvat. Taittamalla tuen alas ja kiinnittämällä värillisen Surface Go Signature Type Cover -kannen paikoilleen yhdistät tietokoneella työskentelyn ja tyylikkyyden.

Surface Go tuo kaikki Microsoft-työkalut käsiesi ulottuville

Kevyt, kannettava ja täynnä parhaita Microsoft-ominaisuuksia

Surface Go toimitetaan Windows 10 i S-tilassa2 toimintavalmiina ja asianmukaisesti suojattuna. Saat Microsoft-varmennetun tietoturvan, Windows Defenderin, lapsilukon ja maailmanluokan tuen. Tallenna ja jäsennä ideoita kätevällä OneNote-toiminnolla ja päästä luovuus valloilleen Windows Ink -ohjelman ja Surface-kynän* (myydään erikseen) avulla. Windows Hello -toiminnon avulla et tarvitse muuta salasanaa kuin itsesi. Kasvojen tunnistamiseen ja Salasanaton sisäänkirjautuminen on nopein ja turvallisin tapa avata Surface Go -tabletti.