Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun

The Last of Us Part II

The Last of Us -peli saa vihdoin jatkoa. PS4-järjestelmälle julkaistavassa The Last of Us Part II -pelissä on kulunut viisi vuotta siitä, kun Ellie ja Joel. Vaarallisen seikkailunsa jälkeen he ovat asettuneet aloilleen Jacksoniin, Wyomingiin. Rauhallinen elämä selviytyjien yhteisössä rikkoontuu väkivaltaisen tapahtuman seurauksena. Ellie lähtee uudelle matkalle etsimään oikeutta ja viemään asiat päätökseen. Hän jäljittää syyllisiä yksi kerrallaan ja joutuu samalla kohtaamaan tekojensa henkiset ja fyysiset seuraukset.
4
(37)
49,90
 
Vertaile
Lisätietoa
Keskusvarastossa (100+)  
Lue lisää The Last of Us: Part 2 (PS4)
4,4
(5)
449
 
 
  • Parannellut grafiikat
  • 1 TB kovalevy, 4K- ja HDR-tuki
  • Sisältää The Last of Us Part II -pelin
Lue lisää PlayStation 4 Pro 1 TB Limited Edition + The Last of Us Part II
Kuvakaappaus The Last of Us Part 2 pelistä. Kuvassa pelin päähenkilö Ellie.

Monitahoinen tunteisiin vetoava tarina

Koe kasvavat moraaliset ristiriidat, joita Ellien armoton kostoretki aiheuttaa. Sen jälkeensä jättämä väkivallan kierre haastaa näkemyksesi oikeasta ja väärästä, hyvästä ja pahasta sekä sankareista ja kelmeistä.

Kuvakaappaus The Last of Us Part 2 pelistä. Kuvassa kaksi henkilöä ratsastamassa auringonlaskuun.

Kaunis mutta vaarallinen maailma

Kulje Ellien mukana Jacksonin rauhaisista vuoristoista ja metsistä Seattlen villiintyneisiin raunioihin. Kohtaa uusia selviytyjiä, outoja ja petollisia ympäristöjä ja tartunnan saaneiden kauhistuttavia kehitysmuotoja. Naughty Dogin uusin pelimoottori herättää vaaralliset hahmot ja maailman eloon realistisempana ja yksityiskohtaisempana kuin koskaan ennen.

Kuvakaappaus The Last of Us Part 2 pelistä. Kuvassa pelin päähenkilö Ellie.

Tiivistunnelmaista toimintaa ja epätoivoista selviytymistä

Uusien kehittyneiden pelijärjestelmien ansiosta Ellien matka uhkaavassa maailmassa ja taistelu elämästä ja kuolemasta tuntuvat vaikuttavammilta kuin koskaan. Jännittävät lähitaistelut, sulava liikkuminen ja dynaaminen hiiviskely tuovat taistelun selviytymisestä todella ihon alle. Tarjolla on laaja valikoima aseita, valmistettavia esineitä, taitoja ja parannuksia, joiden avulla voit muovata Elliestä omaan pelityyliisi sopivan.


Aiheeseen liittyviä artikkeleita