Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun
Uuni ja liesi

Uuni - toiminnot ja ominaisuudet

Itsepuhdistuva höyryuuni kiertoilmalla? Tässä artikkelissa käymme läpi uunien parhaita toimintoja ja ominaisuuksia.

 Höyryuuni

Höyryuuni

Höyryuuni on huippukokkien käyttämä uuni. Sen etuna on, että höyry estää ruokaa kuivumasta ja ruoka säilyttää värinsä ja koostumuksensa. Voit myös valmistaa useita eri ruokalajeja samanaikaisesti. Kiertoilma takaa tasaisesti kypsyneen ja mehukkaan lihan, kuohkeat kakut ja leivonnaiset. Booster-toiminnon ansiosta ruoka kypsyy nopeammin, mikä sopii aktiiviseen elämäntapaan. Höyry myös säilyttää ruoan ravinteet.

Tutustu höyryuuneihin täällä.

Kiertoilmauuni

Kiertoilmauuni

Kiertoilmauunissa on puhaltimet, jotka kierrättävät ilmaa uunissa, jotta lämpö jakautuu tasaisesti koko uuniin. Tämän ansiosta uunissa voi paistaa ruokaa useilla eri tasoilla yhtä aikaa.

Kiertoilmauunit löydät täältä.

Nainen, joka vaivaa taikinaa keittiössä

Ylä- ja alalämpö

Tämä toiminto tarkoittaa, että uunin lämpö tulee tasaisesti niin alhaalta kuin ylhäältä, jolloin voit paistaa ja kypsentää ruokaa uunissa yhdellä tasolla. Ylä- ja alalämpö sopii täydellisesti suurten ruoka-annosten kypsentämiseen, jotka vaativat tasaisen kypsennyksen molemmilta puolilta. Käytä erillistä ylä- tai alalämpöä vain silloin, kun ruokaa tulee kypsentää vain yhdeltä puolelta, kuten pizzaa tai gratiiniruokia. Ero kiertoilmaan on se, että ilma ei kierrä uunissa, joten ruokaa voi kypsentää vain yhdellä tasolla.

Kuumenna uuni nopeammin pikakuumennuksella

Pikakuumennus - 200 astetta hetkessä

Pikakuumennuksella uuni kuumenee 200 asteeseen vain muutamissa minuuteissa. Tämän toiminnon tehtävä on vain lämmittää uuni nopeasti käyttövalmiiksi, joten sen jälkeen tulee vielä valita kypsennykseen sopiva toiminto, esimerkiksi kiertoilma.

Tutustu suosittelemaamme nopeasti kuumenevaan uuniin.

Höyryuuni

Kamera uunin sisällä

CookView™-kameran ansiosta voit seurata herkkujen kypsymistä uunissa kaikkialla kotonasi. Voit katsella, kun ruoka ruskistuu ja saa rapean pinnan. Tämä on ensimmäinen älykäs uuni, joka liitetään kodin WiFi-verkkoon. MyElectrolux Kitchen -sovelluksen avulla voit sekä aloittaa että seurata ruoanlaittoa - olitpa sitten sohvalla, leikkihuoneessa tai juttelemassa vieraiden kanssa.

Tutustu CookView-kameralla varustettuun uuniin.

Kupin teetä voi lämmittää mikrossa

Mikroaaltotoiminto

Tiesitkö, että teen maku ja terveelliset ainesosat ovat parhaimmillaan, jos se lämmitetään mikrossa? Saatavilla on useita uuneja, joiden sisäänrakennetulla mikrotoiminnolla voit lämmittää niin teetä kuin edelliseltä päivältä ylijäänyttä pizzaakin. Jos keittiössäsi on vain vähän tilaa, kannattaa valita uuni, joka toimii myös mikrona.


Mikrotoiminnolla varustetut uunit löydät täältä.
Itsepuhdistuva uuni

Itsepuhdistuva uuni

Itsepuhdistuva uuni pysyy säihkyvän puhtaana puhdistusohjelman avulla. Pyrolyyttinen puhdistusohjelma kestää noin kolme tuntia ja polttaa rasva- ja ruokatahrat tuhkaksi erittäin korkeassa lämpötilassa. Katalyyttisessä puhdistusmenetelmässä uunissa on imukykyiset paneelit, jotka imevät rasvan ja lian itseensä 200 asteen lämpötilassa tunnin aikana. Höyrypuhdistustoimintoa varten sinun tarvitsee vain kaataa vettä uunipeltille, laittaa se uuniin ja käynnistää toiminto. Höyrystyvä vesi irrottaa rasvaa ja likaa uunin sisältä.

Tutustu itsepuhdistuviin uuneihn täällä.

Uuni WiFi-yhteydellä

WiFi-yhteydellä varustettu uuni

Yhdistä uuni WiFi-verkkoon ja vie ruoanvalmistus aivan uudelle tasolle. Voit hallita uunin asetuksia älypuhelimellasi ja ohjata ruoanvalmistusta langattomasti älypuhelimella tai tabletilla, vaikka et olisikaan keittiössä tai edes kotona.

WiFi-yhteydellä varustetut uunit löydät täältä.