Ohita
Unknown image

Opiskeluun sopivat kannettavat

Millainen kannettava tietokone on sopiva opiskeluun ja mihin asioihin kannattaa kiinnittää huomiota uutta kannettavaa valittaessa? Löydä kannettava opiskeluun ja ylioppilaskirjoituksiin Gigantista.

Laadukas ja ominaisuuksiltaan opiskelujasi tukeva kannettava ei ainoastaan tee opiskelusta tehokkaampaa, vaan se on nykypäivänä opiskelussa myös välttämättömyys. Tämän vuoksi kannettavan hankinnassa kannattaa olla tarkkana. Mikäli olet hankkimassa ylioppilaskoe -yhteensopivaa kannettavaa, tulee sen toimia sähköisen ylioppilastutkinnon käyttöjärjestelmän kanssa (ABITTI / DIGABI OS). Alle olemme koonneet parhaat kannettavat opiskeluun sekä asioita, joita kannattaa miettiä uutta opiskeluläppäriä hankkiessa.

Kompakti, kevyt, nopea ja hiljainen – nämä ovat asioita, joita usein uudelta kannettavalta toivotaan. Kompaktiuteen ja keveyteen vaikuttavat mm. näytön koko ja kannettavan komponenttien laatu. Nopeaan toimintaan ja hiljaiseen käyntiääneen ratkaisuna on valita suorituskykyisellä prosessorilla ja SSD-muistilla varustettu kannettava.

Nämä kannettavat on testattu yhteensopivaksi sähköisen ylioppilastutkinnon käyttöjärjestelmän (ABITTI / DIGABI OS) kanssa:

Huom! Abitti on kolmannen osapuolen ohjelmisto. Tällä sivulla testatut kannettavat on testattu Abitti -versiolla 21265 / 2118E / 21443 / 2140K / 2202L / 2216Z / 2319D, joten emme voi taata 100% toimivuutta tuleviin Abitti -versioihin. Tuotesivulla kerrotaan yksityiskohtaisesti yhteensopivuuden ja testin tulokset.

Lajittele haku
1–48 kaikkiaan 52 tuotteesta