Ohita

Toimitus - apua alusta loppuun

Lue lisää siitä, kuinka voimme auttaa tuotteita pääsemään perille helposti ja turvallisesti.

Tärkeää!

Kuljetus kotiin tai yrityksen toimipisteeseen on saatavilla vain osoitteisiin, joihin on mahdollista saapua kuorma-autolla. Toimitukset sijainteihin, joihin ei ole suoria tieyhteyksiä tai säännöllisiä lauttayhteyksiä, toimitetaan lähimmälle lauttalaiturille tai laiturialueelle. Asiakkaan vastuulla on varmistaa, että paikalla on joku vastaanottamassä lähetyksen.

Nainen ottaa vastaan lähetin tuoman paketin

Enemmän kuin toimitus…

Tarvitsetko toimituksen lisäksi apua esimerkiksi television tai pyykinpesukoneen asentamiseen? Gigantti on palveluksessasi! Kotiinkuljetuksen lisäksi tarjoamme myös seuraavia palveluita (myydään erikseen):

  • Purkaminen pakkauksesta: Haluatko, että joku muu ottaa tuotteen esiin pakkauksesta ja vie pakkausmateriaaliat mukanaan? Me hoidamme sen puolestasi! Muista valita palvelu tilatessasi verkosta.
  • Asennus: Kysy lisätietoa saatavilla olevista asennuspalveluista myymälähenkilökunnaltamme.
  • Asennus käyttövalmiiksi: Voimme auttaa sinua asentamaan muun muassa television, tietokoneen, puhelimen, ilmalämpöpumpun ja urheilukellon käyttövalmiiksi, joten sinun ei tarvitse pähkäillä asennuksen kanssa.
  • Kierrätys: Toimitamme vanhat kodinkoneet kierrätykseen puolestasi. Muista myös, että voit aina tuoda vanhat kodinkoneesi kierrätettäväksi myymälöihimme – täysin ilmaiseksi!

Lue toimitus- ja asennusehdot ennen toimitusta.